פרירייד במעלה 1? איזה מין שיפוע זה

clemente1

New member
מעשה זריקת הקרטונים......

אכן מכוער מאוד אך לדעתי אנו נוהגים כאן בצביעות ונהנים להשליך את השיירים שלנו על אחרים , סוף סוף יש את מי להאשים יש אובייקט להוציא עליו כעס. המעשה שהם עשו אכן מבייש אבל להלבין את פניהם בקלות כזו באופן פומבי הרי יש בכך תגובה הדומה מאוד למעשה עצמו מוטב היה להמנע מהלבנת פנים לפרסם את תמונות הארגזים ללא השמות , תאמינו לי מי שעשה את זה ויראה את התמונות והשרשור הזה יתבייש לבד. לדעת להעיר למישהו או לעורר מודעות זה משהו שאנחנו יכולים מעט ללמוד על כך. אופיר ס.

Tweenies

New member
כנראה שקל לך להוציא קיטור על אחרים!

אבל אילו עליך היו מוציאים קיטור, אפילו בנושא אחר נראה לי שלא היתה שמח או מזלזל. וחוץ מזה מה זה רוכב כמונו, לא כולנו זהים, זה שאנו רוכבים על אופניים לא עושה אותנו זהים בתרבות ההתנהגות. דאי לחכימא ברמיזה!

המדווש

New member
בגרמניה - אין לי בעיה שמלכלכים כך

נקודה. הגרמנים עדיין חייבים להביט בעיניים ישירות למראה לכיוון עצמם ולא בפזילה על מה שהם עשו ליהודים. יש לי בעיה אם היו עושים זאת במדינות סקנדינביה או הולנד.

נו באמת.

בכלל אי אפשר להעמיד את הדברים האלה על אותו מישור. מפני שאם מתחילים, הרי אפשר גם לומר מהצד השני - "היהודים המלוכלכים האלה, חבל שלא נפטרנו מהם עד הסוף כשהיה אפשר". לתחושתי, להתייחס לשואה כאל כתב מחילה אוטומטי לכל עבירה של סרסור יהודי בפרנקפורט או מטייל ישראלי מלכלך, זו פגיעה בזכר הקרבנות, ואין כאן "מידה כנגד מידה". בכל מקרה הבעיה כאן היא לא האם מותר "לנקום" בגרמנים ע"י זריקת שלושה קרטונים ברחובות ארצם, אלא התדמית שזה יוצר למטייל (ולרוכב) הישראלי.

hindeer

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gifאם כבר התחלת...

אז אמשיך ואחמיא גם אני - שכאשר הייתי העז האחרונה בחרת ללוות אותי שלא ישעמם ובכל מדרון או דרופון צעקת לאחור "איילה, את בסדר???" "איילה את שם?" והתעקשת שאלבש מגינים למרות ששלי עוד לא הגיעו בדואר למלון (וסחבת אותם במיוחד בשל כך) והצחקת אותי ואת כולם...באמת היה כיף. ולשאר חברי הקבוצה - ציקי, ינון ודניאל היה כיף,מעשיר ומהנה וגם טעים (דניאל - כבר חתמת על חוזה אספקת אפל שטרודל הבייתה???). ותודה מיוחדת לדניאל שהוסיף לי עוד כמה שיעורי טכניקה לא רעים בכלל.

alonaski

New member
איילה - הבחורה שאינה יודעת קור מהו!

קופצת ראשונה לעין אלון במיים הכי מקפיאים שיש!!!!

alonaski

New member
רכבל מתנדנד?!?!? ../images/Emo5.gif

אמאללללללללללללללללללללללללללללללללללללל'ההההההההההה!!!!!!!!!!!!!
משוגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לשבת על רכבל מתנדנד כשאין שום שלג מתחת, לפחות...
אתם לא נורמלים!!!!! זה יותר פרירייד מפרירייד!!!!

למעלה