פרישה כשאתה נאטס?! O :

adi cb14

New member
פרישה כשאתה נאטס?! O :

אוקיי אומה פוגע ברצף גבוה בפלופ חמישה אנשים נכנסים בשולחן באול אין. על השולחן 5D 6C 8C אני 79 JJ בלי מצב לתלתנים. המצב ברור לי אני הנאטס כרגע בטח יש 1 או 2 שמחכים לצבע ועוד אחד או עם שליישיה והאחר עם זוגות נניח (או שאחד מהם גם פגע ברצף) אני משווה עם הרבה חששות וידיעה שהרבה קלפים בסוף יגרמו להפסד שלי אבל חשיבה שאני מתמודד כרגע רק מול הציפ לידר והוא הקופה הגדולה האחרים לא משמעותיים(היה להם סכום קטן יחסית). הקריאה היתה נכונה 2 שלישייות (5 ו8) ועוד 2 מחכים לצבע. הקלפים הבאים 7 ו9 מביאים לצערי רצף על השולחן והציפ לידר בשולחן) היה היחיד עם 10 ועוד קלף מהרצף(נדמה לי 6) וניצח על רצף יותר גבוה. קיצר באסה אבל האם באמת חייבים להשוות?

זונע

New member
מן הסתם כן

אומהה זה מזשחק מזל. אנשים שלא יודעים לשחק, רואים כל יד PRE FLOP כיד טובה...סטטיסטית, אם ייכנסו איתך 5 אנשים, גם אם יש לך את הנאטס בפלופ...אין שום ערובה שיהיו לך את הנאטס גם בטרן ובריבר.

adi cb14

New member
זהו אז אם אני זה שמדבר אחרון ו4 באול אין לפני

האם אני מוכרח להשוות כשאני הנאטס למרות שאני מבין שיש הרבה סיכויים לאבד את הקופה וגם לקחת בחשבון שיש עוד אפשרות עם 97(אחרי הכל אומהה). האמת ביד הזאת היה לי כיסוי למקרה שיבוא 10(JJ) אבל חששתי מאוד מרצף גבוה יותר אפילו יותר מהאפשרות לצבע כי הנחתי שיותר מאחד נכנס בגלל אפשרות לצבע.

זונע

New member
בהנחה שזה גם ככה פרירול מסריח

אז כן, אתה מוכרח להשוות. זו דעתי.

זונע

New member
כמה זמן אתה משחק אומהה?

צריך להיות מאד מאד מיומן במשחק הזה בשביל לשחק אותו על כאלה סכומים...

adi cb14

New member
משחק אותו כבר כמה חודשים ומצליח דווקא טוב

ידעתי שאני הולך להפסיד את אותה הקופה ובכל זאת השוותי =\ חח

DoubleN

New member
אחי אם אתה רוצה לשפר את

המשחק שלך, עדיף שתעלה את הידיים לפורום אומהה של 2+2, תקבל ניתוח מפורט מממקצוענים, המון כוכבי הומאהה כתבו וכותבים שם. אין לי כוונה להמעיט בערכו של הפורום הזה, אבל מרבית האנשים לא משחקים פה הומאהה, ולא יכולים לתת לך עיצה טובה מספיק. בהצלחה!

DoubleN

New member
גם אם נכנס איתך

בנאדם אחד הנאטס בפלופ הוא לא ערובה

eilat11

New member
אם כבר נאטס, סיפור ליד משוגעת:

היום.. ממשל לפני כמה שעות , זה מה שקרה לי: אחרי יד מפלצתית שלקחתי עם פוקט K הפכתי להיות צ'יפ לידר במקביל לעוד שחקן כאשר אנחנו 4 בשולחן, אני בסמול מקבל Q6 סוט אוף, כולם נכנסים ליד, ואני משווה לביג, הביג צ'ק הפלופ 6 Q 6 אני 100% נאטס .. (QQ לא היה מעלה פריפלופ?) עושה צ'ק, וכל השולחן איתי, הקלף הבא - K עם אפשרות לצבע מעלה רייז קטן של 160 (הבליינדים עומדים על 80 כרגע ואני עם בערך 3000 בצ'יפים) הביג חושב, משווה, השאר פורשים הריבר פותח 5 משלים 3 עלים, אני עושה רייז קטן של 100 , מת שיבלפו אותי הביג מעלה ל-300 אני שם ערמה של 1000 . הביג אומר אול אין (שחכתי לציין שהוא שחקן טוב)... כמובן שהשוואתי בלי להסס הוא פתח 6 K עכשיו השאלה שלי, אתם חושבים שהיה דרך לעצור את זה? האם יש בפוקר ידיים שהם רק רק מזל ופשוט אי אפשר להתקפל? הרי לא הייתי יכול להעמיד אותו על פוקט K או פוקט Q כי הוא בטוח יעלה לפני הפלופ וגם בפלופ עצמו..וגם אם לא הייתי חמדן והייתי מעלה בפרעות על הפלופ הוא היה משווה לי בטוח עם שלישיה וקיקר K יש שחקן כלשהו שלא היה מכניס את האול אין הזה?

לא רואה דרך שיכולת להמנע מזה...

בייחוד בשולחן של 4 ידיים, שבו הסבירות ששניים יקבלו פול היא לא בשמיים (ואני אציין שהייתי פעם בשולחן של 5 ידיים, שלי ולעוד אחד היה פול, ולאחד נוסף היה פלאש - מטורף). כמו שאמרת, גם אם היית מהמר הרבה על הפלופ הוא היה נכנס איתך, גם אול-אין אם היה צריך - ואז זה היה סאק אאוט במקום בד ביט...

milor77

New member
יד שעשיתי עליה $150

שולחן של 0.5/1 NL בפול טילט אני עם Q6 SUITED. אחד לפני עושה Raise לשני ביגים, אני ועוד שלושה נכנסים (למרות בד"כ אני לא משלם אפילו ביג עם יד כזו) הפלופ נפתח QQJ זה עשה raise שם חצי pot וכולנו נכנסים איתו, בטרן יוצא עוד Q, אני כבר עם רביעיה ממשיך צ'ק של השניים לפניי. בריבר יוצא עוד J. יש פול האוס על השולחן ואני עם רביעיה. שני הראשונים עושים צ'ק. ידעתי שכולם לא ירצו לצאת פריירים אז עשיתי אול אין. כל השלושה השוו.... איזו חגיגה חוץ מזה יצא לי כבר פעמיים להיות AA מול שני אנשים עם Pre flop QQ יצא לי כבר כמה פעמים סטרייט פלאש על הפלופ אבל היו גם הרבה bad beats

nadd

New member
כאשר יש פלאש ולשני פלאש גבוה יותר - באסה ../images/Emo12.gif

shaywh

New member
יש משהו שכדאי לך להבין

כל האנשים שהיו על draw כלשהו בעצם רק פגעו אחד בסיכויים של השני. שני אנשים עם סטים משאירים חמישה קלפים שיתנו להם פול בטורן ובמקרה שלא בא אז עוד שלושה בריבר. גם הסיכוי לצבע, היו שישה קלפים חשופים. זה משאיר רק שבעה קלפים לפגוע בהם. ככה שהסיכויים הם לא כמו שאתה רגיל לחשוב עליהם אלא פחות טובים. עשיתי במחשבון פוקר משהו שאני מקווה שהיה מספיק דומה ליד שהלכה, אם הבנתי נכון היו חמישה שחקנים חוץ ממך, פרגנתי יחסית לשחקנים האחרים עם הקלפים. האחד שנתתי לו את השש עשר (ועוד אס קינג) היה עם שלוש אחוזים לזכות, אתה עם שלושים ושמונה. לא רע בכלל.

adi cb14

New member
אני יודע זה מה שחשבתי.

היו עוד 4 חוץ ממני ביד. ידעתי שיש יותר מאחד שמהמרים על פלאש ושזה צריך יותר לגרום לי להכנס. ההוא עם ה6 10 היה גם עם איזה שליישיה.

למעלה