פרישה מהנהלת הפורום

Bleed for Me

New member
פרישה מהנהלת הפורום

בנות הפורום היקרות שלום! הינה הגיע גם הזמן שלי לפרוש מתפקיד מנהלת הפורום ולהמשיך הלאה. הגעתי לפורום הזה לפני כמעט 6 שנים, כשהייתי בכתה ט', לא האמנתי שיש בארץ אנשים שמכירים את מקפליי והתקבלתי לפורום, אז בניהולה של שחר, בזרועות פתוחות והרבה אהבה.ומאז הייתי פעילה בו. כששחר סיימה את תפקידה בהנהלה היא הורישה לי את פורום באסטד וסאן אוף דורק (ז"ל) וכשנה לאחר מכן גם את פורום מקפליי. ניהלתי בכיף את הפורום הזה במשך כשלוש שנים ולומר לכן את האמת? תכננתי לנהל אותו כשנה וכשאתגייס לצה"ל העביר אותו למישהי אחרת, אבל התוכנית לא ממש יצאה לפועל ונשארתי איתו עוד כשנתיים, והיום, כשלושה שבועות לפני שחרורי מהצבא הגיע הזמן לפרוש מהניהול. אין ספק שזהו פורום מאווווד פעיל, תמיד היה, וזה לא פייר שבשנתיים האחרונות לא יכולתי לתת את כולי כדי לטפל ולדאוג לו אבל גם לא רציתי להשאיר אותו ביידיים של מישהו שלא מכיר אותו.. לאחר דיבורים ממושכים עם מנהל אשכול המוזיקה הגענו להחלטה משותפת שהדבר הכי נכון עכשיו יהיה לפרוש מהניהול. כרגע לפורום לא יהיה מנהל והנהלת תפוז והאשכול ידאגו לו. אם מישהי מכן מעוניינת בניהול הפורום והיא מעל גיל 16 (גם בנות 15+) יש ליצור קשר עם יוני (מנהל אשכול המוזיקה - http://www.tapuz.co.il/olamot/UserProfile.aspx?profileID=3017476 ) ולמלא את הטופס בקשה לניהול (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp ) ולעדכן אותי בעניין. היה לי את הכבוד לנהל את הפורום המדהים הזה בשלוש שנים האחרונות, אני אמנם יוצאת מהניהול אבל תמיד אהיה פה בפורום. אוהבת אתכן המון ומקווה שאתן מבינות 3> יום טוב והמשך גלישה מהנה
דניאל.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifדניאל../images/Emo10.gif

אנחנו נתגעגע מאד!!! ואנחנו מקווים שתיהי פה בפורום ולא תשכחי אותנו כלכך מהר
אוהבים אותך מאד333333333>

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif נתגעגע ../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

חבל שאת פורשת מהניהול אבל תמיד תישארי פה בפורום

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif בהחלט נתגעגע ../images/Emo24.gif

אני לא מכירה אותך מי יודע מה אבל בכ"ז, אני יודעת שניהלת את הפורום כמו שצריך
תודה על הזמן שהשקעת

../images/Emo109.gifדניאל../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה בחיים, מזל טוב על השחרור שבקרוב
מקווה שתמשיכי להיכנס ולהתעדכן פה D: ובכללי, כל הכבוד על ה3 שנים האלה

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

תודה שניהלת את הפורום
אנחנו לא כל כך הכרנו אבל תודה שהשקעת והכל.:)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דניאל! ../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

לא ציפיתי לקבל ממך את ההצהרה הזאת לפחות לא בזמן הקרוב. אני העברתי את השנתיים האחרונות בפורום הזה ואני רוצה להודות לך על ניהולו המסור ועל כל ההקדשה, ההתחשבות ושנתת כל מה שיכולת לתת. מזל טוב על השחרור הקרוב
אני בטוחה שעשית את הצעד הנכון ביותר לגבייך ואני מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתפני
אני שוקלת להגיש מועמדות לניהול הפורום, נראה מה יהיה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכןכןכןכןכןכן !!

וואי אלכס את תהיי מנהלת מדהימה, באמת, תגישי בקשה !

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו כמה שזה מחמיא לשמוע../images/Emo9.gif

אממ האמת אני ממש מתלבטת בגלל שאני מתגייסת עוד חצי שנה ואני תוהה כמה זמן באמת יהיה לי להקדיש ואיך יהיו היציאות שלי והכל..
אבל יכול להיות שאני אגיש רואה מה קורה תודה קושקוש

m o r 1 0 2

New member
דניאל,היית מדהימה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

במשך כל השהות שלי פה,3 שנים מדהימות
הספקתי להכיר אותך,ואת ממש מדהימה
כל הכבוד על הניהול הארוך,ההשקעה שלך וההתמדה
חח וכמובן איך אפשר בלי הסטטיסטיקות? חח תודהה
באמת שהיה לי כיף אותך פה בפורום,ואני מאחלת לך דרך צלחה בחיים ושיהיה שחרור מגניב
וואי,אני עדיין פה בשוק שאת מכיתה ט',עד אחרי צבא,באמת כבוד
מעניין איך זה יהיה איתי... ת'אמת,הייתי מתה להיות מנהלת,ואני בטוחה שהרבה יעידו על כך שאני מתאימה,אבל אני כ"כ עמוסה שאין לי זמן לנשום,אבל הייתי שמחה להיות אדומה חחח
תודהה דניאלו'ש
וכמובן,שהפורום ימשיך להיות ב
שלך,תבואי להתעדכן מדי פעם

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif נתגעגע!../images/Emo10.gif

למרות שלא הכרתי אותך כ"כ טוב, ניהלת את הפורום בצורה מדהימה! ומזל טוב על השחרור!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלמרות שלא יצא לנו להכיר

אני מבינה מהבנות פה שהיית מדהימה! וחשבתי שאת מנהלת אותו מההתחלה
ניהלת את הפורום אחלה(בזמן שהייתי כאן,המצומצם)

sweet shir

New member
נתגעגע ../images/Emo24.gif

ת'אמת שמפתיע אותי שרק עכשיו פרשת.. בכלמקרה, היית מנהלת מעולה! :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif:0

באמת חבל :( אבל עדיף ככה חח אם אין לך זמן אז בקטנה, העיקר שתמיד תהיי פה היית באמת מדהימה :)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

לאורך כל התקופה שהייתי בפורום ניהלת אותו ממש טוב למרות שאת בצבא וזה קשה. תודה על ניהול מדהים של להקה מדהימה^^

למעלה