פרישה מנהול הפורום

Diamond Head

New member
פרישה מנהול הפורום ../images/Emo32.gif

אני שוקל לפרוש מנהול הפורום בגלל שאני כבר לא עובד בתחום האבטחה ולכן קשה לי ליעץ למאבטחים כי אני לא מעורה במה שקורה בתחום האבטחה בזמן האחרון וגם בגלל מקום העבודה שלי אני לא מתחבר לאינטרנט כל יום כמו בעבר (אני מסיים את העבודה ממש גמור מעיפות ולא הכי מרוכז ) אולי יש חברים בפורום הזה שמעונינים לנהל אותו צרו עימי קשר ואתן לכם פרטים כי אם אפרוש ולא יהיה מי שיחליף אותי יסגרו את הפורום שלנו

gnsis

New member
למנהל הפורום

שלום רב אני אהיה נורא מאוכזב אם תחלית לפרוש מניהול הפורום.אבל אם קשה לך מאוד אני לא יכול לעכב בעדך מלפרוש .לא היתי מעונין שהפורום שלנו יסגר . זהו פורום בעל חשיבות שתורם המון לכולם (זו דעתי).לכן תרשה לי לברך אותך על כל מה שטרחתה למען הפורום.אני מקוה שהיה לך מחליף על מנת שהפורום לא יסגר. תודה וכל טוב.

מרכזון

New member
../images/Emo104.gif גם אני מצטער...

שאתה פורש. אמנם איני ותיק פה כמו האחרים, ואף על פי כן נהנתי מהצורה בא ניהלת פורום זה. אינני מבין מדוע העובדה שהפסקת לעסוק באבטחה מונעת ממך לנהל את הפורום. אנו יכולים תמיד ליעץ בצד המקצועי. ואם בכל זאת החלטתך נחושה, אני מאחל לך
בהמשך דרכך, והמון
על הדרך המקסימה והחיננית בה ניהלת את הפורום. מקווה שלמרות הכל תחליט להמשיך!!! אלעד

tipid

New member
../images/Emo50.gif וברגל ימין בהמשך!

תמייד נ שמח לשמוע ממך. וללמוד ממך כי איך נאמר מכל מלמדי השכלתי!

joshh

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה ???? זהו נימאס לך מאיתנו ???? אני מצטער שלא הייתי פה בזמן האחרון !!!! אני לומד !!! וקשה לי להיכנס . האמת אני באמת לא רוצה שתפרוש לא בתור מנהל ולא בתור חבר הפורום. למרות שאני יודע שקשה לנהל אותו . הייתי מנהל אותו בכיף אם הייתי יודע שיש לי את הזמן להשקיע בו . בכל מקרה אני מאחל לכך הצלחה רבה, אם תחליט אתה עוזב . כי הייתה מנהל מעולה :)

למעלה