פרישה מניהול הפורום

מני.ת

New member
פרישה מניהול הפורום

שלום חברים יקרים,
לאחר שנות ניהול לא מעטות (קיבלתי את הניהול באוקטובר 2005), הגיע הזמן לפנות את מקומי. לצערי, אני לא מסוגל לתת לפורום את רוח החיים שהפורום זקוק לו.
כשהגעתי לפורום, לא היו דיונים על טמפרור ופרלינים, אלא הדיונים סבבו סביב נושאי עוגות, מוסים ושוקולדים קנויים. לאט לאט ועם השנים, יותר ויותר אנשים התעסקו עם שוקולד, סדנאות פרחו והידע התרחב. אני מאד שמח על כך

אני לא הולך לשום מקום ואמשיך להיות חבר מן המניין כמובן.
אסיים בברכת חג שמח מוקדמת לכולם.
מני תורן
 

revavonet

New member
תודה על השנים שנתת לנו


ועל הידע הרב שתרמת ועדיין תורם.
חג שמח וכשר וקל (עם שני הסדרים שיהיו לכם שם בניכר).
 
תודה מני על תרומתך האדירה לפורום


אני זוכרת היטב את אותם מים שבעיקר שאלו כאן שאלות על עוגות שוקולד...
ואכן הפורום השתנה עד מאוד, הפך בית לחובבי הכנת השוקולד וצבר המון ידע בתחום השוקולטרי.

מאחלת לך למשפחתך חג שמח ומתוק!
 

motip3

New member
תודה רבה על תרומה נפלאה

ומועילה במשך שנים רבות. כשהתחלתי לפני קרוב ל- 5 שנים נעזרתי רבות בך ובפורום. הרבה בהצלחה ונמשיך לעדכן על מפגשי פורום אולי עוד תגיע אליהם.
 

revavonet

New member
נראה לי שבמפגש הבא נעשה video conference

ואז מני לירון וכל מי שלא יכול לבוא יוכלו להשתתף במפגש.
 
פרישת מנהל הפורום


גולשים יקרים,

אנו מודים למני.ת על תקופת ניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל


המשך גלישה נעימה ב
אנשים!
 
למעלה