פרישה מניהול הפורום

ATAF151

New member
פרישה מניהול הפורום

אחרי יותר משנה ושמונה חודשים בתפקיד החלטתי לפרוש מניהול הפורום.
היו ימים עמוסים מאוד בהודעות, היו ימים דלים בהודעות, אבל, עצם קיומו של הפורום כל כך הרבה שנים הוא לא דבר טריוויאלי, למעט מאוד ערים בארץ יש פורום פעיל בתפוז, ולמשל, אין פורומים שהצליחו להישאר פעילים לכל ערי השרון האחרות.

בסך הכל בכ 20 חודשים נכתבו כ 8500 הודעות, כאשר שיא ההודעות בחודש היה בחודש אוקטובר האחרון (738 הודעות).

אני רוצה לאחל בהצלחה למנהל הפורום החדש שהוא ... עומר247.
עומר, כידוע לכולם, תורם לפורום כבר הרבה שנים ועוד המנהלת המיתולוגית חנה בית הלחמי סימנה אותו כמומחה לעיר. לכן הוא היה אחד מאלו עליהם המלצתי למנהלים בתפוז ושמחתי לשמוע שהסכים לקבל את התפקיד.

תודה גם למהל האשכול יוני שלזינגר שעזר לי בעת הצורך.

באהבה רבה,
ATAF151

למרות שלעיתים דרך הניהול לא מצאה חן בעיני

תודה על מה שעשית למען הפורום ובהצלחה לך בהמשך דרכך...
ובהצלחה לנכנס שתצלח דרכך בניהול הפורום.

נינה לי

New member
ברכות לעומר ותודות לעטאף [אטעף?]

על הניהול כאן. זה לא פשוט לספוג לעיתים אש מכולם.
ובהזדמנות זו: יהיה נחמד לפתח פה במה לדיון רציני ויצירתי, ולהתרחק מהשבלונה של התנגחות מתמדת בנושאי דת.
זה לא אומר כמובן שצריך להתחיל לטפטף דבש, אפשר גם עם סרקזם וביקורת, אבל יש עוד עניינים ברומו של עולם, גם ברמה המוניציפלית.
ויהיה נחמד להגדיל את מעגל המגיבים. אם למישהו יש רעיון איך לעשות זאת, שיכתוב כאן.

תודה על ההשקעה בפורום ובהצלחה לעומר

אני מצטרף לנינה בתקוה שהפורום יהיה יותר במה לדיונים רציניים ופחות התנגחויות אישיות ומגזריות.

עומר247

New member
תודה

תודה לATAF על הניהול המקצועי ותודה לכולם על הברכות.
המטרה היא לקדם את הפורום, שידע זמנים יפים יותר, למרות שגם כיום המצב טוב. אם למישהו/י יש הצעות או רעיונות חדשים, אפשר להעלות אותן כאן או בהודעה פרטית. בהצלחה לכולנו...

פרישת המנהל וכניסת מנהל חדש

אנו מודים ל ATAF151 על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

באותה הזדמנות, אנו מברכים את עומר247 עם כניסתו לניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה והנאה בתפקיד.

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

תודה על העבודה הטובה שעשית בתנאים קשים

קשים חייו של מנהל פורום עירוני.
אם זה פורום מפוהק שכל עניינו תנודות בערך הנדל"ן - לא טוב,
ואם זה פורום מסוכסך שנותן ביטוי למתחים התרבותיים בעיר - גם לא טוב.

יהיה מעניין לראות לאיזה קוטב ימשוך המנהל החדש.

ATAF151

New member
תודה לך

ואתה לא נחשפת ללא מעט הודעות שקיבלתי במסרים פרטיים. תלונות בכל נושא, תלונות של מגיבים זה על זה, בקשות למחיקת הודעות של מגיב אחר או של עצמו, בקשות להתייעץ על כל מיני נושאים וכדומה.

הכל עשיתי באהבה ומתוך כבוד למגיבים ובהחלט קיבלתי גם הרבה תודות.

למעלה