פרישה מניהול הפורום

פרישה מניהול הפורום

לפני כשנה התחלתי לנהל את הפורום. אני מקווה שלא עשיתי עבודה גרועה מדי במשך התקופה הזו, אבל בזמן האחרון אני רואה שאני לא מסוגלת למלא את תפקיד מנהלת הפורום כמו שצריך, ולכן, בהתייעצות עם תפוז, החלטתי לפרוש. אני מקווה שיימצא מנהל אחר, או מנהלת, שיוכלו להועיל לפורום יותר ממני.

herouth

New member

שושני5

New member
יש סיכוי שתחזרי לנהל ???

חבל שפרשת....
את בין הגולשים האהובים עליי בפרדס ...

mishel s

New member
בלי אזהרה ובלי כלום!

אני לא יודע על איזה קריטריונים תפוז מסתכלים אבל אני חושב שהיית מנהלת מצויינת!
&nbsp
מה קורה אם לא מוצאים מנהל/ת אחר/ת? הפורום נסגר?
או שאין סכנה כרגע?
&nbsp

herouth

New member
כמו שכבר אמרתי לך בעבר, אל תבנה עלי

אני לא סובלת את הפורומים השטוחים, ונמנעת מהם למעט מקרים שאני חייבת לקבל תמיכה בתוכנה וכאלה. למעשה שתי מערכות הפורומים היחידות שבהן אני פעילה ממש הן כאן בתפוז, ופורום Mac-it, שבנוי בצורה מאוד דומה, ונבנה מאפס ע״י מנהלו.
&nbsp
לצערי, מרבית תוכנות הפורומים שמוצעות ברשת הן שטוחות (גם אם הן שומרות על הירארכיה מבחינת סדר התשובות בתוך כל שרשור). ראיתי אחת שמציעה אינדנטציה בתוך השרשור עצמו (BBPress) אבל עדיין לא ניתן לראות בצורה הירארכית את כל השרשורים מבחוץ, והאינדנטציה כמעט לא מורגשת ולא מועילה כשאתה בתוך דף השרשור (בכלל, לעבור דפים זה כל כך 1996). יכול להיות שיש שם אפשרות לעצב את זה אחרת, אבל לא היה לי זמן להתעכב על זה.

herouth

New member
אה, ומשהו אחר

אם באמת הפורום ייסגר, אולי אפשר יהיה לפחות בינתיים לפתוח קבוצה בליין? היתרון שלה על פני וואטסאפ הוא שיש אפשרות לגשת אליה גם מהמחשב.
&nbsp
אופציה נוספת מבחינתי היא קהילה בגוגל פלוס, אבל גם שם (וגם בליין, כמובן), מדובר בהירארכיה שטוחה וקשה לעקוב אחרי השתלשלות דיונים. לפחות אפשר שם לארגן אירועים, יש ממשק סלולרי, ולהרבה אנשים יש כבר משתמש בגלל שהם פעילים ביוטיוב.

johnny d

New member
אני לא רואה שום סיבה לדאגה

אם וכשנגיע לגשר נפוצץ אותו.
ונדאג שתהי מרוצה :) גם אני לא חסיד של פורומים שטוחים, או לעבור בין דפים, או פרסומות, או איטיות מעיקה שלא לצורך.

herouth

New member
פרסומות זו בעיה פתורה.

כרגע, מה שהכי מטריד אותי כאן בפורום בתפוז זה העובדה שמזה חודשים אנחנו לא יכולים לכתוב פה ביפנית. מבחינתי, פורום יפן בלי לכתוב ביפנית זה כמו אוכל מרוקאי בלי תבלינים.

אפשר קומונה של תפוז

עד כמה שאני מבינה זה כמעט אותו הדבר כמו פורום, רק עצמאי. אני מניחה שהבעיה של היפנית תהיה קיימת גם שם, אבל לפחות זה היררכי.

herouth

New member
קומונות! שכחתי מזה בכלל...

נכנסתי לראות אם זה עדיין קיים. ריבונו של כפר סבא, זה נשאר עם הממשק מלפני 2008... אבל כן, לפחות זה הירארכי. וזה תומך ביפנית, בניגוד לפורומים. האירוניה.

הממשק והיפנית כנראה קיימים מאותה סיבה

לא עדכנו את הקומונות כבר מיליון שנה :). גם בפורומים זה עבד עד העדכון האחרון (שאם להיות הוגנים, יש לו לא מעט יתרונות). אבל כן, זה בהחלט אירוני.

herouth

New member
כן, העדכון האחרון הכניס דברים חביבים.

והוא גם בתיאוריה אמור לאפשר יפנית. רק שאיזו יד לא-נודעת נגעה בחלק של הקוד ששומר את הטקסט ל־database. גם בתגובה מהירה, שלא השתנתה, היפנית (והרוסית, והערבית) הפסיקה לעבוד.

herouth

New member
בעצם, בקוד ששולף מה־database.

גיליתי אתמול שאם מקבלים תגובה להודעה שכותרתה ביפנית, ההתרעה למעלה מציגה את הכותרת האמיתית ולא את סימני השאלה, מה שמראה שהטקסט נשמר בצורה תקינה ל־database.
&nbsp
כך או כך, הכניסו שיפור ובאג ביחד.

למעלה