פרישה מניהול

shoosh2607

Member
מנהל
פרישה מניהול

בוקר טוב,
רציתי להיפרד מהפורום שהיה לי כבית בשנים האחרונות.
תודה לכל מי ששאל, תמך, עזר ובכלל הפך את הפורום למקום יותר כיפי.
שיהיה לכולם בהצלחה והמשך גלישה נעימה

argamon

Member
לא נכון!

לא נכון!!! שוש, זה לא יכול להיות נכון. בשבילי פרישה שלך זו בומבה בפנים ואני חושב שגם להרבה שואלים אחרים כאן!!
> אני כותב ברצינות ולא סתם. את החמצן שלי בפייסבוק .
למה?, למה?, למה את עוזבת?
> אם אני הייתי מהנהלת תפוז אז הייתי מציע לך אפילו תשלום חודשי כלשהו להמשך הישארותך.
> שוש אשמח אם תתחרטי ברגע האחרו ותמשיכי בבקשה. אני בטוח שתחסרי מאד,ולא בטוח שיימצא תחליף לאחת ברמה שלך.
> אני גולש כ-8 שנים בתפוז ומעולם לא נתקלתי במישהי כמוך שעושה מאמצים עד השמיים לפתור בעיות צפייה בפייסבוק של הגולש.
זו המכה השניה שאני חוטף בימים האחרונים: עכשיו חזרתי בדיוק מנסיעה לעיר מהיישוב הכפרי בו אני גר, לאחר משא ומתן כדי שיחליפו לי מאוורר רצפתי איכותי שקניתי בחנות ידועה ולמרבה הצער התקלקל במפתיע לאחר 3 ימים. לא מזמן חזרתי הביתה אחרי שהבעיה נפתרה והמאוורר הוחלף ,,,,,
והנה המכה הבאה: שוש עוזבת.
שוש יקרה את תחסרי לי ממש ואני בטוח שגם לאחרים, ואולי תחשבי שוב ותשארי בבקשה.
>
מאד מאד מאד,חבל אם תעזבי שוש יקרה, אבל אאחל לך בכל מקרה הצלחה , ותודה על התמיכה שנתת לי כשאת יודעת להסביר לכל גולש מה לעשות, לפי רמת ההבנה שלו במחשב,
argamon

תודה ובהצלחה!

עצוב ולא נעים לשמוע על כך, אחרי כל השנים שהתרגלנו לראות אותך, להיעזר ולהיוועץ בך. יש אמרה יפה שלכל בן אדם יש תחליף, אבל לא בכל תחליף יש בן אדם. מאחל למי שיחליף אותך שלפני הכול יהיה בן אדם, כי ההתייחסות שלך לשאלות והבירורים המעמיקים שעשית כאן עבור כל שאלה ראויים לכל הערכה.

מערכת תפוז זכתה כאן לדעתי בשנים האחרונות למנהלת יוצאת דופן במקצועיות ובהתנהלות, וכל זאת בהתנדבות מלאה. מאחל לך בהצלחה בכל דרך, ומאחל לפורום הזה ולגולשיו שעוד תבקרי כאן ותתרמי מהידע ומהניסיון שלך...
תודה!

argamon

Member
רון ,אני מסכים עם כל מילה שלך:

ואגב, לצערי לא התגשמה המשאלה שלי והיא לראות את שוש ואותך ביחד כמנהלי הפורום ולהרבה זמן. אני חושב שגולשים כמוני במיוחד, שמסתבכים לא פעם אפילו בדברים יסודיים בפייסבוק, זקוקים לשוש ולך במיוחד, אבל גם מי שמבין יותר מרמה יסודית בפייסבוק, זקוק לכם. אני בטוח בזה.

etyc

New member
חבל, מסכימה עם כל מה שאמרו קודמיי

שיהיה בהצלחה

anatdav

Well-known member
חבל, מההיכרות הקצרה דרך המסך,

את מנהלת אחראית ואכפתית, וברור שאת אדם מדהים.

בהצלחה בהמשך

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים ל shoosh2607 על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל
מקווים להמשיך לראות אותך בפרדס

&nbsp
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

&nbsp

argamon

Member
תפוז,למה אתם לא משכנעים את שוש להישאר?

לתפוז,שוש מאד טובה בפורום הזה. אז האם עשיתם מאמצים כלשהם לשכנע אותה להישאר?

perhay

New member
נכנסתי בעבר רק פעמיים לפורום הזה

ובשתי ההזדמנויות קיבלתי פתרונות מאד טובים על ידי shoosh
&nbsp
תודה על העזרה שזכיתי לקבל ממך
בהצלחה בהמשך הדרך!

למעלה