פרישה מקורס/ תפקיד

• פותח הנושא ya105
  • פורסם בתאריך

ya105

New member
פרישה מקורס/ תפקיד

התגייסתי כמתנדבת על רקע מחלת הצליאק לתפקיד חוקרת מודיעין ימי.
לקורס חוקרי מודיעין ימי בב"הד חיל הים בחיפה הגעתי באיחור, בגלל תאריך הגיוס (בנוסף לא עברתי טירונות מתנדבים..)
הקורס הוא סוגר שבוע כן שבוע לא, דבר שמקשה מאוד מבחינת האוכל כי אין אספקה של מנות ללא גלוטן.. קיבלתי אישור לאפטר בשבוע כדי להביא אוכל ושפעם אחת ההורים יביאו אוכל.. הפתרון לא מאוד עוזר ואני מתקשה מאוד להסתדר שם מבחינת האוכל (כמעט בלתי אפשרי..זה לאכול אוכל שונה, לדרוש מההורים להביא כל יום אוכל מבושל מהבית כי אוכל ללא גלוטן לא שומר על הטריות ולא טעים אחרי יום- יומיים) מה גם שההגעה באיחור לקורס גרמה לי להפסיד חומר חשוב (4 מבחנים) אותם אני אצטרך להשלים פחות או יותר לבד.
הרצון לשרת בתפקיד, גם בלי קשר לקורס ירד משמעותית וכרגע אני שוקלת להגיש בקשה לתפקיד אחר- עבודה פחות מודיעינית מול מסמכים ומחשב ויותר עבודה עם אנשים..

*אשמח לשמוע על תפקיד מעניין ולא פקידותי!! שיש בו הרבה אינטראקציה עם אנשים שלא דורש קורס או שכמתנדב אפשר רק לבצע חפיפה?
*באילו בסיסים יש אספקה של מנות ללא גלוטן והאם כדאי לשרת בהם? או שהפתרון הקל הוא יומיות כדי להביא כל יום אוכל מהבית?
*אני כרגע שייכת לחיל היום, זה אומר שאני גם אמשיך לשרת באחד הבסיסים של חיל הים?

noboya

New member
שינוי תפקיד

א. כמה זמן את כבר בקורס? מתוך כמה? אם את כבר קרובה לסוף אפשר ורצוי לעצור את הנשימה עוד קצת כי אחרת כל מה שלמדת הולך.
ב. יש לך אפשרות לצאת בערב (באישור כמובן) וללכת לקנות אוכל ללא גלוטן?
ג. את לא חייבת להישאר בחיל הים, הרבה אנשים עוברים בין חיילות שונים.
ד. לא יודע על בסיסים עם אספקת אוכל ללא גלוטן, אני מכיר מישהו שעושה יומיות ומביא אוכל מהבית - חוץ מכשאנחנו הולכים לאכול והוא נשאר (לרוב הוא בא סתם כדי לדבר) נראה שהוא די מרוצה מהסידור.
ה. התפקיד שלי מתפנה בשבוע הקרוב (המפקד שלי עבר תפקיד, ואני מצטרף אליו לתפקיד החדש) והוא מתאים לתנאים שלך. הבעיה איתו היא שהוא דורש ה-מ-ו-ן ממי שנמצא בו. צריך לבוא בגישה נורא טובה כדי להצליח שם. אם את רוצה עוד פרטים תפני אליי בהודעה פרטית.
ו. בהצלחה בהמשך!

hillator

New member
תשובה

לא יודעת לגבי תפקידים אבל באמת הפיתרון שאומרים נדאג לחייל ובסוף שישבור את הראש לבד זה לא פיתרון.

בנוגע למעבר תפקיד תפני לתא מתנדבים תצייני שאת חולת צליאק ואין לך שם הספקת מזון, הדרך שבא מטפלים בבסיס בבעייתך גורמת להחמרה במצבך הרפואי(את לא יכולה לחיות על קרקרים ללא גלוטן כל הקורס זה לא פיתרון) ושאת רוצה לשנות תפקיד על רקע רפואי.

לגבי אספקת מזון ללא גלוטן אני לא ממש יודעת אני יודעת שרוב חולי הצליאק משרתים א בבסיס פתוח שהם מביאים כל יום אוכל או שבבסיס שהם משרתים יש מקרר והם יכולים לאכסן שם אוכל.

לא מחייב שתהיי בחיל הים

למעלה