פרישתו של קובלנץ

עורוס

New member
פרישתו של קובלנץ ../images/Emo97.gif

אנשים, אני בשוק שאף אחד עדיין לא פתח דיון על זה! הידיעה אמנם פורסמה כבר לפני כמה שבועות בערוצי המדיה השונים, אבל רק עכשיו מתחילים כל המבקרים להשמיע את קולם מחדש ומעלים מחדש את כל הטענות שלהם על קובלנץ, גלגלצ ושיטת הפלייליסט. גם הטוקבקים באינטרנט לא הכי מפגרנים, כידוע לכולנו... אז אני אומר ככה- נכון שגלגלצ טוחנת שירים, ונכון שגלגלצ לא נותנת הזדמנות ליוצרים צעירים, ונכון שיש אלף ואחת סיבות לא לפרגן ולמחות על כל דבר בהנהלת התחנה- החל מהנזק התרבותי וכלה בבזבוז כספי ציבור, אבל דבר אחד אי אפשר להכחיש- גלגלצ היא אחת התחנות הפופולריות ביותר בארץ! ואנשים אוהבים אותה, למרות כל "הנזק" שהיא עושה בזה שהיא נותנת לאנשים שפשעו בזה שהם כן לשמוע את איה כורם וקרן פלס והראל סקעת... ברצינות, אפשר לחשוב שכפו על כולם לשמוע גלגלצ! יש לכם עשרות תחנות אחרות! אז במקום להאשים את קובלנץ בנזק שהוא עשה למוזיקה, תפתחו את העיניים! ודרך אגב, יש דיבורים על זה שערן אליקים יחליף את קובלנץ.. סתם לידע כללי

chen010189

New member
חבל

זה לא חדש שיש הרבה "פאקים" (אם לקרוא לזה ככה) בכל ההתנהלות הזו של התחנה אבל אני מסכימה עם זה שזאת אחת התחנות הפופולריות ביותר אם לא הכי פופולרית. אישית, זאת התחנה הכי אהובה עליי. אם אני לא שומעת מוזיקה שלי אז המערכת תמיד תהיה מופעלת על גלגל"צ. לפי דעתי התחנה מלאה בתוכניות טובות שלא נדבר על העריכה שלהן, בנוסף לכל יש מוזיקה מצויינת. היום בדיוק קיבלתי אימייל מערן אליקים ובתור הסגן שלו זה די צפוי. שיהיה להם בהצלחה, התחנה הזאת רק משתפרת משנה לשנה. וסליחה שלא כל כך הייתי מדויקת בתגובה שלי אני לא בדיוק מבינה על איזה נזק מדברים אז פשוט ניצלתי את השרשור כדי להגיד מה אני חושבת בכלליות על התחנה

זה רק ש2 אנשים מגיבים לי לא אומר

שלא שמתי כתבתה על זה!! שמתי את זה לפחות לפני שבועיים.!! שימו לב לדברים!!

limors2

Active member
אני שמעתי יותר דיבורים שדווקא../images/Emo54.gif

מישהי אחרת תחליף אותו וראיתי כמה כתבות על זה, אבל אני לא זוכרת תשם שלה או מוצאת תכתבות כרגע....

גלעד2211

New member
תקראו כאן למטה על קובלנץ

http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=25306&TopicID=451131&PagePosition=1&CommID=14861 עזבו מה שרשמתי שם בהתחלה תקראו למטה איזה אחד לא זוכר שם כרגע רשם משהו.

בקשר לחיילים:

אם אתה אוהב לתרום ורוצה לרווחת החיילים תחייג למספר 3399* האגודה למען החיילים. תחייג ותעביר סכום או תעביר מה שברצונך לתרום.

גלעד2211

New member
אני לא עשיר ולמה אני צריך

כשיש ממה לקצץ? אני תורם כשאני יכול ואפילו בהכרחה לתחנה הזאת ואם היו נותנים לי לבחור הייתי מעביר את זה לחיילים במקום לכאן. בכל אופן תודה על הניסיון לעזור
אבל אני חושב שכל הגופים שתורמים וכ'ו הם נהדרים רק הבעיה שלי איתם שהם נותנים לגיטימציה לממשלה להמשיך בפשעיה ולא לעשות שום דבר בכלום. חברי הכנסת רואים שיש תרומות אז הם מסירים את זה מסדר יומם "העמוס".

tkuihehr

New member
דווקא הפעם כן הבנתי את גלעד

גלעד ,נכון? שאני לא אעשה תעוט... אני מסכים לגבי הקטע של הלגיטימיציה שנותנת לממשלה ולגופים אחרים לעבוד בקלות, הוא לא דיבר דווקא על גלגלצ, אלא בכללי, גם אם היה מדובר בתרומות לנכים הוא היה תומך כמובן, אבל גם זה, תחת אותו טיעון דווקא כן עוזר לממשלה להתעלם עם משהו בסגנון "הם מסתדרים לבד, למה שנתאמץ?" או "הם מסתדרים לבד, ניתן למישהו אחר", גלעד הסכים ואפילו אמר שהתרומות טובות וחשובות, אבל יש איתן בעיות [לאו דווקא לחיילי צה"ל ,אלא בכלל לכל אירגון אחר]... יכול להיות שאני לא הבנתי נכון, אבל כשזה ככה, אני מקבל ואפילו מוכיר...

גלעד2211

New member
זה בידיוק מה שהתכוונתי אליו

אגב חולי הסרטן חוזרים לשבות רעב בירושלים בגן הורדים. נתן זהבי שבת איתם רעב פעם שעברה וישן שם שבועיים הוציא הבטחה מהממשלה אבל הנה שקרנים לא עשו כמעט שום דבר.

למעלה