פרישתי מהפורום

gwizard

New member
פרישתי מהפורום

שלום לכולם, בעקבות אי אלו שינויים בחיי אני החלטתי שאני פורש מהחיים הציבוריים. הסיבות לכך רבות ומגוונות, אך אציין רק כמה: 1. כל ההתעסקות גרמה לי לזנוח את הלימודים שלי. 2. יש לי יותר מדי עבודה על הראש. 3. אנחנו עוברים דירה. 4. אני מרגיש כי הפעילות שלי לא מתוגמלת בהתאם להשקעה. מה שזה אומר הוא שאני לא אהיה יותר מואדם בפורום זה וגם לא אשתתף בו ובפורומים אחרים שהשתתפתי בהם לפני כן. האתר וויקה ישראל ישאר על כנו וכך גם החנות, אך אני בספק אם יהיה לי זמן לעדכן חומר חדש באתר. כמובן שכל ההזמנות בחנות ימולאו וימשיכו להיות ממולאות כסדרן, אם כי תתכן תקופה מסויימת בה משלוחים עלולים להתעקב מעט בגלל המעבר שלנו לרחובות. עקב פרישתי המוקדמת ולאחר סיכום הניקוד החלטתי כי הזוכה בתחרות המאמרים הינה Bird on the wire. היא מוזמנת לפנות אלי בפרטי בכדי לקבל את הפרס. כמו כן, המאמר שלה יסומן בהתאם באתר. תודה לארדן על האירוח המקסים. תודה לבסטט ואחרים אשר תמכו בי לאורך זמן - אתם יודעים מי אתם והערכתי נתונה לכולכם. לכל המלעיזים, הקנאים, הרשעים והמגעילים - דעו לכם שהעולם מסתובב ומה שאתם שולחים היום, מחר יחזור אליכם פי כמה. לכל פעולה יש תוצאה. Goodbye and thanks for all the fish.

RainBird

New member
אלון, מזל טוב על הדירה הצלחה בהמשך הדרך- רק כיום נודע לי על נסיבות הסרת האדמתך-אבל נשמח לראות אותך מבקר מידי פעם ארדן

Monsieur D

New member
אהא...

תגידו, לא נמאס לכם שאנשים מנסים לקבל צומת לב ו"מזעזעים" את הפורום שהם אומרים שהם עוזבים?? אדם יכול לעזוב גם בלי מנגינת תופים וחצוצרות.

Bastat

New member
"סייג לחוכמה שתיקה" ובמקרה שלך Monsieur

זה מאוד אקטואלי. לא לא נמאס... כבודו במקומו מונח - אלון - ואני חושבת שכבודו בפורום בהחלט מונח.. פיספוס של הרבה ידע שכל משתתפי הפורום יכלו לקבל מאלון. אני כשאמנית הכל אצלי בנגינת תופים... (אפשר גם להוסיף חצוצרה) ושאלה לי אלייך - קצת פירגון וברכת דרך צלחה, נראה לך מעבר לכוחותייך ? ממני - אלון - חבל חבל חבל
בטוח שנדבר עוד רבות

למעלה