פרישת המנהלים

פרישת המנהלים

תודה רבה למנהלי הפורום על עשייתם הרבה בפורום. אנו מחפשים מנהלים חדשים ונשמח לקבל ממכם הצעות. בברכה, הנהלת הפורומים.

4Z7DHD

New member
ניהול פורום

אני מאמין שבתור איש מחשבים וחובב רדיו, אוכל לנסות ולנהל את הפורום.

4Z1PF

New member
הבהרה ממנהל הפורום 4Z1PF

משיחה שקיבלתי מאחראית על הפורומים נאמר לי ללא כחל וסרק שמפני שאין אנו, מנהלי הפורום, מעוררים נושאים לדיון ו/או ויכוחים. מספר הכניסות כנראה לפורום לא מספיק עבורה. הדבר פוגע כנראה בהכנסות תפוז, לכן היא מחפשת מנהלי פורומים שיעשו עבורה את העבודה. הבהרתי לה שאין אנו מתפטרים מניהול הפורום. יש לה ולתפוז מספר אפשרויות: 1. לפטר אותנו רישמית. 2. לסגור את הפורום. 3. לחפש מנהל פורום שישפר לתפוז את ההכנסות (רווחים מפרסומות) ויהיה כמובן מריונטה למנהלות תפוז. 4. לאפשר לנו לנהל את הפורום בדרכנו.דרך של התנדבות ותרומה לציבור. דרך של שמירת החוק (חוק התקשורת). דרך של תרומה ולא דרך של רווח כספי. מנהלי הפורום אינם מרוויחים אגורה על התנדבותם ואינם עובדים או פועלים של מנהלת כזו או אחרת או של תפוז. לכן אני מיעץ לאנשי תפוז להעסיק עובדים שיודעים לשוחח עם מנהלי הפורומים בגובה העיניים ולא להעביר פקודות בשפה שאיני רגיל לשמוע אותה, לא בטלפון ולא פנים מול פנים. לסיכום: לחברים שנכנסים לפורום זה. אם הודעתי לא תימחק על ידי האחראית על מנהלי פורום זה. קיראו את השירשור והחליטו כיצד להגיב. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות כדי שתבהירו את עמדתכם. או אני או עובדי תפוז ישתכנעו בצידקתם. אני בכל מקרה הבהרתי את דעתי. עלינו לפעול עצמאית ללא התערבות תפוז ועובדיו.

4Z7CBF

New member
יש צדק בדברייך

קראתי את תגובתך ואני מסכים עם כול מילה שרשמת. דרך אגב חשבתי שהתפטרתם מניהול הפורום ולכן הצעתי את עצמי כמועמד לניהול הפורום.

4Z7DHD

New member
הבהרה

למשה חשבתי לתומי שהתפטרת מסיבות טובות מספיק שאינן נחלת הציבור, ולכן לא שאלתי מה ולמה אלא רציתי שהפורום ימשיך להתנהל. לאור הבהרתך , אני מסיר בזאת את הצעתי לניהול הפורום ותומך בכל כוחי בעמדתך. אם למישהו לא נוח שמתנהל פה פורום מקצועי ופורה של אנשים רציניים ללא כוונות רווח - נמצא אכסניה אחרת. איני יכול שלא להסכים עם קביעתך לגבי איכות מנהלי נושא הפורומים ב"תפוז". קחו את השורה : אנו מחפשים מנהלים חדשים ונשמח לקבל ממכם הצעות. ושיחשוב כל אחד איזה כאפפה היה שם לילד שלו אם היה שומע אותו מתבטא כך....................

zukik

New member
והנה תגובתי ....

אם באמת הניהול של הפורומים הוא בחינם (ואם כן אני מיתפלא מי בכלל ה פרייר שמוכן לנהל בחינם שאחרים עושים מזה כסף) אין לאף אחד שום זכות לבקש מהמנהל כלום וגם איום הסגירה של הפורום לא מפחיד אף אחד כי אין ואקום בעולם ואם לא יהיה פורום בטפוז יהיה בואאלה או בנענע כך שאני מצדיק אותך אני יודע דוקא לעשות ויכוחים / שערוריות עשיתי זאת בעבר על הממסרים .... חבל שתפוז לא פנתה אילי לניהול הפורום אבל אני לא היתי מנהל אותו בחינם .......

עוז מ

New member
צר לי, אבל יש מן הצדק בדבריה

ראשית, בפורום כל כך לא פעיל בניגוד לפורומים אחרים אין צורך בשני מנהלים. מה עוד שGBA הפך למנהל מאוד פסיבי וכמעט ואינו כותב יותר בפורום. שנית, גם הכניסות שלך לפורום הן מועטות יחסית למנהלים בפורומים אחרים.(למרות שלדעתי את ענייניות וכתובות בטוב טעם). שלישית, אני מציע לשנות את שם הפורום מ"חובבי רדיו" ל"קשר ואלקטרוניקה" (ממש כמו שמה של החוברת ההיא) וזאת על מנת להרחיב את מעגל הכותבים בפורום. שלא ישתמע שאין אני מכבד את דעתך, אבל אפשר קצת לשפר. 4X6TF

4Z7GBA

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סליחה שאני או PF לא נימצאים ליד המחשב 24 שעות 7 ימים בשבוע או שאנחנו לא יודעים הכל על הכל או שאנחנו לא מוכנים לתת תשובות לכל השאלות הלא חוקיות ועכשיו ברצינות שהקמתי את הפורום אני ידעתי מראש שיש שאלות שאני לא ידע את התשובות שלהם ובניתי על זה שיהיו כאן עוד גולשים שיעזרו אחד לשני כמו שעושים בדרך כלל באגודה ביקשתי מPF להיצתרף לניהול משני סיבות אחת מהם אני לא יכול לפרט כאן שניה היא שהרבה חובבים יבואו לכאן אם יראו ש PF גולש כאן מה גם שיש לו המון ידע שלי אין והוא יוכל לעזור הניהול כאן בפורום שלי ושל PF היא על בסיס היתנדבותי בלבד לשנינו יש חיים אנחנו לא כל הזמן ליד המחשב

עוז מ

New member
אין לי טענות על כך שאתה לא עונה על שאלות

או לא מוסר פרטים בניגוד לחוק. זה לא העניין ולא הנקודה. פורום לא נועד שיישאלו שאלות ומנהלים יענו. מי שמוגדר כמנהל רצוי שתהיה לו עשייה מינימלית גם אם הוא בהתנדבות, ואתה בחודשים האחרונים נעלמת לחלוטין ולמעשה הפכת את עצמך למנהל מיותר. מה גם שהפורום הזה דל משתתפים ואינו זקוק ליותר ממנהל אחד. בכל אופן תמיד תעמוד לזכותך הנקודה החיובית של - הקמת הפורום.

4Z7DHD

New member
מן הצדק

אז ברמה העקרונית - הם השיגו מה שרצו - קצת אקשן.............. וברמה המעשית - נדמה לי לצערי שפיספסת את כל העניין. כמו בכל מקום פומבי בו יש מגוון דעות וידע - גם כאן יש מקום ללא מעט שיפורים כל מה שמשה אומר הוא שיתנו לנו לנהל את הפורום כראות עינינו וכיאה למקום המנוהל בהתנדבות - שלא יתערבו . כל זמן שלא עוברים פה על חוקי המדינה או על חוקי החברה המארחת - שיניחו לנו. או לחליפין - שתבוא חברת "תפוז" או מי שלא יהיו הבעלים - ויגידו שבלי 5000 כניסות ביום ו/או הדלקת נר יומית על קבר איזה באבא אין פורום - נשקול מה עושים. ייתכן שנגיד תודה ונחפש לנו מארח אחר לא חסרים כאלה...........................

mot264

New member
כנסו לפורום המצורף

אולי יהיו לכם רעיונות מתאימים. כל אחד מביא תמונות משפחה המעוררות את הנכנסים

icefox

New member
בושה לתפוז

PF צודק בהחלט תפוז צריכים להתבייש מצער מאוד שאנו הופכים להיות חברה חומרית מבלי שהרגשנו. טהרת המטרה העיקרית של הפורום מחוללת ע"י קידום הפרסומות אני מבין את הצורך להחזיק את השרת והפורום אך ליצר רווח על גב אחרים פוגע ומעליב. במקומך אם אני הייתי מנהל פורום שלא מתוגמל כיאות על שעות של עמל שנשאו פרי למערכת תפוז, הייתי קם ועוזב מזמן. כל הכבוד על ההתמדה עד כה.

pico90

New member
חברים - כנסו וקראו

יש לחובבי הרדיו פורום מצוין באתר של הגל. דברו עם שלמה הוא יתן לכם ברצון לנהל אותו, כי הוא נמצא רוב הזמן בחו"ל. שוחחתי איתו לפני חודש והוא שאל אם מישהו ירצה לנהל את הפורום. הקישור לפורום: http://members.lycos.co.uk/hagal/forum/ יעקב פיקו - מצפון לקישון

4Z1PF

New member
קיבלתי הודעה מהנהלת הפורום

לשון ההודעה: שלום רב, תודה רבה על הפעילות בפורום חובבי רדיו. עקב חוסר פעילות מספק, הוחלט להפסיק את הקשר ההתנדבותי ביננו. שימו לב לשני חלקי משפט: 1. עקב חוסר פעילות מספק 2. הקשר ההתנדבותי ביננו מעל דל הודעה זו: אני מודה ל"הנהלת תפוז" שאיפשרה לנו להתארח בשרת שלה. אני ממש מצטער שגרמנו להנהלה, מפח נפש מתקווה לא מבוססת, שנכניס לכיסה מצלצלים רבים. תודה להנהלת תפוז על שסימנה אותי בצבע אדום. מה המשמעות איני יודע. זה נראה כאילו אני סדין אדום להנהלה? תודה רבה לכל אלו שהגיבו כאן, במסר האישי ובטלפונים שקיבלתי ביום האחרון. קיים פורום שאינו פעיל ב- QRZ וכפי שציינו כאן למעלה גם אצל שלמה בקישור שלו באתר הגל. ביום ראשון אני מתכוון לשוחח עם מנכ"ל (או מה שיהיה כינוי תפקידו) תפוז. לאחר מכן נחליט על המשך דרכנו. שבת שלום 73 לכולם

4Z7DHD

New member
פורום

ביררתי ב"נענה" ולא נראה לי שיש פורום כזה. הייתי מציע, ואם אתה רוצה אעזור ככל יכולתי - לפנות לאתר ולברר אפשרות לעבור אליהם. הסתכלתי על הפורום הלא פעיל שהזכרת - הוא מנוהל על שרת באנגליה , עם תכנה מאד לא פשוטה לתחזוקה ותפעול. ניסיתי אותה על האתר שלי - וממש לא התלהבתי. הפורומים ב"נענע" נראה ממש חביב והייתי מעדיף את האופציה הזו. נדמה לי שלאור העמדה של חברת "תפוז" - ייטב לכולנו שניפרד מהם כידידים.

עוז מ

New member
../images/Emo6.gif אדום מסמן חבר מומחה אבל לא מנהל.

יכול להיות שהפורום תופס להם מקום בשרת והם מעדיפים לפנות אותו לפורום איכותי יותר של "האח הגדול" או מעריצי "עינב בובליל ובני משפחתה". חבל מאוד.

בעז7

New member
האם הבעיה היא מיעוט כניסות?

אם הבעיה היא מיעוט כניסות, קוד קטן בפייטון למשל יכול לפתור את הבעיה בצורה מושלמת. תוך יום יהיו לפורום יותר כניסות מאשר ל"אח הגדול" ומיני הזבל האחרים שמיסתובבים כאן. אבל זה יעמיס את השרת. מישהו יודע אם זו הבעיה באמת?

4Z7DHD

New member
מיעות כניסות

לאור המידע ממשה, אני חושב שכדאי לחפש אכסניה אחרת. אני לא בטוח שהייתי רוצה להתארח באתר עם דרך התנהלות שכזו

למעלה