פרישת מנהלת הפורום

פרישת מנהלת הפורום../images/Emo20.gif

אנו מודים לטליW על ניהול הפורום המוצלח עד כה, ומאחלים לה המון הצלחה בהמשך דרכה
. המשך גלישה מהנה בתפוז
אנשים

נועית10

New member
../images/Emo141.gifלטלי היקרה../images/Emo140.gifקשה לי שאת הולכת אבל...

קשה לי שאת הולכת מכאן אבל.. לפני שנפרדים עוצרים לעוד דקה לזכור את כל הטוב שהיה, לאחל אושר והרבה הצלחה להגיד שלום איני רוצה רק להתראות אומר תהיה דרכך דרך צלחה בכל אשר תלכי ולמען לא תשכחי שכולנו כאן חושבים עלייך אז תבואי לבקר..

בס"ד טלי יקירתי

ה' יברך אותך בהמשך דרכך וישלח לך כפל כפלים תהיי בקשר לפעמים תחסרי לנו ולי במיוחד מאוד עלי והצליחי

שוקולתה

New member
שיהיה לך בהצלחה טלי

ואנכנו עוד ניתגעגע אלייך מקסמה וכל הכבוד לך

naoh

New member
לטלי w תודה על הכל

הצלחה בדרכך החדשה עלי והצליחי בתפקיד החדש . נתגעגע אליך כאן. וההזדמנות זאת אאחל לך גם שנה טובה ומתוקה. ענת.

A N N 7

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo51.gifעל הכול../images/Emo50.gif בחיים החדשים טליW

מגיע לך להגיע לשחכים את גדולה שמרי כוחות טליW הרבה תודה אין מלים חני באהבה

טלי יקירתי

רציתי לכתוב מילות פרידה אבל בעצם את לא הולכת רק משנה כניסה אז מעל דפי הפורום אאחל באהבה שתצליחי ותהני מעבודתך החדשה ומאחר ואנו ממשיכות להיות קרובות הקפה על האש ותמיד יהיו גם עוגות... אוהבת אותך חברה יקרה שלי ונהנתי מכל רגע שהיית במחיצתי ולכם המנהלים החדשים אאחל במכל הלב שגם אם לפעמים קשה וכואב שתדעו להנעים את זמנם של הטורחים והפונים לתת מילה טובה ולהתעלם מהמסיתים... בהצלחה ועשו חייל, מאיתנו משפחת נתינה מהלב

טלי שלום בהצלחה בהמשך דרכך את מקסימה חיזקי

ואימצי הרבה אושר ועושר אוהבת אותך ותמיד יואהב אפילו שלו יצא לי ליראות אותך
תודה על הכל אילנית והבנות שלי

טלי טלי ../images/Emo10.gif

גם עצוב וגם שמח היא עוזבת אבל היא מתקדמת אוהבת אותך טלי מאמי תהממי אותם שם בחוץ תראי להם מה את שווה כי את שווה המון נשיקות בטון ממני.... מיכאלה.

מירנטו

New member
הרבה הצלחה בתפקיד החדש

נתגעגע אליך אבל העיקר שיהיה לך הרבה אושר ועושר.מירנטו

למעלה