פרישת מנהלת הפורום

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לויימס על ניהולה האיכותי והמושקע של קהילת טרי פראצ'ט לאורך תקופה ארוכה. אנו מאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז - ובכלל. |$U|

Fingertip

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

בהצלחה בהמשך הדרך
וכמובן... תודה על ההשקעה עד כה! אהד.

מ א ג ר ט

New member
הו לא!

את משאירה אותנו עם רוני? ככה? אתם תראו איזה שלטון טרור יהיה פה! אנשים יקפצו מהגגות וכזה. טוב, לפחות הספקתי לפגוש אותך בתקופה שהיית מנהלת. כבוד. בהצלחה לך באוניברסיטה וכזה! (זה בסדר רוני, אתה יודע שאני אוהבת אותך)

Aether

New member
../images/Emo2.gif לא!!!!! הסוף הגיע!!!!! ../images/Emo112.gif

בהצלחה בהמשך!

ויימס

New member
תודה לכולם...

החודשים המרובים בהם ניהלתי את הפורום ישמשו לי לקרש קפיצה למטרתי הבאה: שליטה עולמית. וכאשר אשליט טרור ואימה ברחבי הגלובוס, אזכור בחיבה את כולכם ואהפוך אתכם לשרי מלחמה מושחתים ועשירים. יש למה לצפות. שיואו, אני שחורה! צחוקים.

Athaclena

New member
אוי. למה?

נו, כל עוד תשארי פה ותבואי לבקר (פיזית), אני אסתדר איכשהו.

ויימס

New member
אני בסביבה,

בעיקר בזמן שאני מחכה שהרפרנסים יירדו.
ובנוגע לביקור, נו, אממ... אני הבטחתי לדי הרבה אנשים שאני אראה אותם אחרי הבחינות, עקב האשליה, ש.. אממ... יהיה לי זמן. נו, טוב. אם לא יבטלו את חופשת הקיץ הבאה נוכל להיפגש אז!

TheBursar

New member
יום עצוב אך שמח (או שמח אך עצוב...)

לאחר חודשים רבים בהם היית לנו כאורה של אש מעל עיר שדודה, להבת הנר מתחת לרגליו של אויב בחקירה, דירבנת אותנו לעשות כה רבות למען הכנתך לשילטון עולמי את נוטשת... המון המון המון המון המון המון (תכפילי באיזה מיליון בחזקה כל שהיא רק לא שלילית) בהצלחה בהמשך! אומנם לא כתבתי בזמן האחרון אבל ביקרתי פה ושם
דרך אגב - זה שאת לא מנהלת וזה שאת באוניברסיטה לא אומר שאת יכולה לעשות כמוני ולהעלם... את מחוייבת להישאר פה מידי פעם!

limilu

New member
פאק, זה בא לי בהפתעה ../images/Emo2.gif

וonce again, אין לי מה לכתוב, חוץ מ-

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כיצת נשמור על שלהבת הטרי ללא כוהנת הפורום הגדולה?

morashty

New member
בהצלחה בהמשך !

ותודה על כל ההשקעה. נ.ב. אחד הדברים המגניבים בתפוז זה שהם מעדכנים באופן רטרואקטיבי את כל ההודעות שלך, כלומר שיום אחד אתה יכול להיות המנהל ויום אחר כך מעולם לא היית...מן הסתם חבוי פה איזה מסר פילוסופי אך הוא נעלם מעיני כרגע.

למעלה