פרישת מנהלת הפורום

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לאביבה על ניהול הפורום, ומאחלים לה בהצלחה בהמשך הדרך. גולשים המעוניינים להציע את עצמם לניהול הפורום מוזמנים לפנות להנהלת הפורומים באמצעות טופס הבקשה. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Deerest

New member
מה עם

איזו מסיבת פרישה? כמה אחוז פיצויים מקבלים? יש מתנה? אביבה? המלה "פרישה" בכלל נמצאת במילון שלך? את חושבת שאת יודעת איך עושים זאת?

פרישה נראית לי כזאת מילה

מתוכננת. כזאת שמתכוננים לקראתה ויודעים את מועדה. זה לא המצב כאן... לא יודעת אם אני יודעת...בדרך כלל אני יודעת את זה תוך כדי או...אחרי, כשיש את ההבזקים והפלאשים... מייאאאווו?

נועָה

New member
אביבה יקרה....../images/Emo176.gif

האם מותר לשאול אותך למה את פורשת? או שזה אישי מדי. יכול להיות שאלמד מזה דבר חשוב עבור חיי שלי.

שום דבר אישי

נועה, אני מוצאת שכרגע אין מקום לדברים אלה בפורום מכיוון שהדברים בוצעו ונעשו, והם בבחינת, תם ונישלם. הפסקת ניהול הפורום, נובעת מהסתכלות שלי על דברים, וכרגע אין להם מקום בפורום. אם תרצי בשימחה אדבר איתך בכמה אפיקי תקשורת: מסרים, איי סיקיו, טלפון או פגישה פנים אל פנים. בחרי מה שאת מרגישה איתו נוח. לא יודעת אם תלמדי משהו, קטונתי... יחד עם זאת אשמח לדבר איתך,... יום נעים בינתיים נועה

רגין1

New member
רק נסעתי לשבוע וכבר

פרישה, המלצות, חיפוש אחר אמא. את מה שיש לי לומר לאביבה, בגלל הפריוליגיה של הכרות אישית רבת שנים, אומר לה. ובכל מקרה, אשמח להמשיך לקרוא וגם להשתתף. אני לא יודעת למה, או אולי נכון יותר להגיד שעוד לא חשבתי לעומקו של ענין, אבל אחרי קריאה אינטנסיבית של כל התגובות, מה שעלה לי בראש הוא חוות החיות של אורוול. יש לי עוד המון מה להגיד על כל מה שנכתב, אבל בבוא הזמן. ובכל זאת שתי מילים לאביבה
אותך.

רגין1

New member
ענין המנהיגות

אבל לא משנה. איך היה? כבר היו לי חופשות מהנות מזו. טוב לי בבית. שבוע יכול להיות זמן קצר או הרבה זמן, תלוי בהתרחשויות שבמהלכו. והרי אין דבר כזה, הזמן יעשה את שלו, אלא מה אנחנו עושים בזמן הזה.

מצויין...

זמן לא עושה כלום, כי בעצם אין זמן בכלל הוא לא ממש קיים אלא רק בדמיוננו... תגידי, כשטוב הזמן עובר יותר מהר או יותר לאט? שמת לב שבלילה הזמן איטי יותר? את חושבת שאפשר בכלל לדבר על "זמן" כשמהו שקיים למרות שהוא בעצם איננו?

רגין1

New member
כמו הרבה דברים

אנשים נותנים שמות והגדרות כדי להרגיש יותר בטוחים. זמן הוא אחד מהם. האם בלילה הזמן איטי יותר? אם תשאלי את ניר בלילה שבו נופלת יחידה וצריך לספק חשמל, אז הוא יגיד לך ש"הזמן רץ". ובאותו הלילה ממש, אני לא ישנה, ואז הוא הזמן ממש איטי. הכל בדימיוננו ובעצם אנחנו רק מגדירים את הזמן דרך התחושות שאנחנו חשים. אם טוב לי ואני רוצה להאריך את התחושה אז הזמן עובר מהר ואם לא נוח לי/טוב לי/ נעים לי אז אני רוצה לקצר את משך התחושה הזו ואז הזמן "לא זז". הרבה פעמים בלילה אני מרגישה שהזמן איטי כי זוהי האתנחתא שלי מהיום. במשך היום אני יותר מתפקדת, מתפעלת, מתנהלת,בלילה אני חושבת, מהרהרת, מעבדת והפעילות המוחית- רגשית הזו נותנת , שוב, תחושה של זמן. אני יוצרת את הזמן שלי. במקומות אחרים קוראים לזה סדר עדיפויות. אני יוצרת את הזמן שלי לכל דבר שאני חפצה בו ובוחרת בו.

מחבב אותך,תמיד כיף לקרוא אותך

בכל עת,ואפילו כשאת כותבת על אוכל! נדבר....

רגין1

New member
רק נסעתי לשבוע וכבר

פרישה, המלצות, חיפוש אחר אמא. את מה שיש לי לומר לאביבה, בגלל הפריוליגיה של הכרות אישית רבת שנים, אומר לה. ובכל מקרה, אשמח להמשיך לקרוא וגם להשתתף. אני לא יודעת למה, או אולי נכון יותר להגיד שעוד לא חשבתי לעומקו של ענין, אבל אחרי קריאה אינטנסיבית של כל התגובות, מה שעלה לי בראש הוא חוות החיות של אורוול. יש לי עוד המון מה להגיד על כל מה שנכתב, אבל בבוא הזמן. ובכל זאת שתי מילים לאביבה
אותך.

Deerest

New member
ואני עם הפה הגדול שלי

בכל זאת לא נעים לי לראות: העצמה אישית בהנהלת: זמני

למעלה