פרישת מנהלת הפורום אנו מודים לE R 4ever על ניהול הפורום, ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז.
ה הנהלת הפורומים Administrator 2/7/06 #1 פרישת מנהלת הפורום אנו מודים לE R 4ever על ניהול הפורום, ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז.
R randomguy New member 2/7/06 #2 ../images/Emo140.gif תודה לך E R 4ever ! אני לא מכיר אותך אבל אני מצתרף לברכות התודה על ניהול הפורום וגם לאיחולי ההצלחה בהמשך דרכך!
../images/Emo140.gif תודה לך E R 4ever ! אני לא מכיר אותך אבל אני מצתרף לברכות התודה על ניהול הפורום וגם לאיחולי ההצלחה בהמשך דרכך!
E E R 4ever New member 3/7/06 #4 חחח../images/Emo9.gif גם ככה לא השתמשתי פה אף פעם באף אופציה ניהולית. אז אני לא אחסר לכם האוס רולז תהנו
חחח../images/Emo9.gif גם ככה לא השתמשתי פה אף פעם באף אופציה ניהולית. אז אני לא אחסר לכם האוס רולז תהנו
R randomguy New member 5/7/06 #6 ../images/Emo6.gif לא ידעתי שלא היית מנהלת בפועל בהתחלה בכלל חשבתי שהכינוי שלך הוא חלק מהכינוי של נעמה כי הם היו כתובים בצמוד אחד לשני
../images/Emo6.gif לא ידעתי שלא היית מנהלת בפועל בהתחלה בכלל חשבתי שהכינוי שלך הוא חלק מהכינוי של נעמה כי הם היו כתובים בצמוד אחד לשני