פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לצפניה בן שבתיאל על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך. במידה ויש גולשים הסבורים שיוכלו לנהל את הפורום, הם מוזמנים למלא את טופס הבקשה המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

חס וחלילה ../images/Emo13.gif

אני עומד לפני מעבר לישראל ולגמרי אין לי זמן לנהל את הפורום (יש תחת ניהולי 2 פורומים נוספים). לדעתי, "הכחלה" ללא פעילות מנהלתית היא זלזול בגולשים. לקהילה הזו מגיע מישהו טוב שיהיה לו זמן להשקיע בטיפוחה. לכשיהיה לי זמן ולאחר המעבר המיוחל אשמח להכינס ולהיות חבר מן המניין.

demoloc

New member
אתה חוזר לארץ?

מזל טוב! welcom to our country ! please buckle youre seat-belt at all time , if you want anything we are here to serve you , in case of an emergency landing please look for the nearest exit. in case that you spot a sucide-bomber , please turn to the closest person near you and say: "OH MY GOD WE ARE GONNA DIE! DIE! IM TO YOUNG TO DIE! I WANNA LIVE DAMN IT! LIVE! GET ME TH'A' F*CK OUTTA HERE! I DON'T WANT TO BE BURIED IN THE UPPER FLOOR OF "AZRIELY CENTER" ! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!" thank you and have a nice flight.

למעלה