פרי-קאם- כן
לא
כמה
ולמה

Revolution kid

New member
פרי-קאם- כן../images/Emo35.gif לא../images/Emo35.gif כמה../images/Emo35.gif ולמה../images/Emo35.gif

יש גברים שכשהם מגעים לזיקפה מלאה יש להם פרי-קאם. פרי-קאם, למי שלא יודע, מכיר, זה מעט זרע (ולפעמיים הרבה, אבל בטח שלא בכמות של שפיך) שנפלט מהבולבול (במיוחד שמחורמנים) עוד לפני שגומרים. יש כאלה שאוהבים. יש כאלה שלא. יש כאלה שאוהבים הרבה. יש כאלה שאוהבים מעט. אוהבים
לא אוהבים
לא אוהבים וזה מעיק
לא אכפת
לא אוהבים, אבל זה לא מפריע
מה דעתכם
מצורפת חדירה.

רפרפים

New member
תיקון קטן

פריכאם זה לא שפיך, אלא הפרשה מהבלוטה ע"ש קוּפר שנמצאת בעטרה של ה ז´ ותפקידו להכין את ה ז´ לחדירה.

אבא גאה

New member
מצטער שאני מעלה את הנושא

שוב..... לפין לא נימול יש חומר סיכה טבעי שמייצרת העורלה, זה עוד דבר אחד שמפסידים אנו הנימולים (אני יודע, אני יודע, תאמרו KY דווקא הזיונים הטובים ביותר הם אלו שלגמרי לא ציפית להם......) ולעניין הפריקאם - להכין את הזין לחדירה? אני חשבתי שזה לא קורה בדיוק בשעת הזיקפה אלא כמה זמן אחרי תחילת הפעילות המינית, ומטרתו היא ל"נקות" את צינור השופכה לטובת הזרעים הבאים עלינו לטובה...
יש פה איזה מומחה?

Liroy25

New member
סחה עליך!!

ןאם כבר עסקנו בניקוי צינור השופכה חשוב גם לציין כי לאחר החדירה (במידה ולא השתמשתם באמצעי מניעה) חשוב להשתין בכדי לנקות את הצינורית מכל מיני חתיכות פסולת.

אבא גאה

New member
גם אז חייבים להשתמש באמצעי מניעה

שאני אספר לכם כמה אנשים יש בעולם שבגדו בבני הזוג שלהם? שאני אספר לכם כמה אנשים נשואים/עם בן זוג כבר המון זמן גילו בוקר אחד שהם נשאים? כמובן שכל אחד מכם יאמר - אני סומך על בן זוגי...נו בטח, זה חשוב. ואני יכול להבטיח לכם שכל מי שאי פעם בגדו בו (כולל אני) והיה מופתע עד עמקי נשמתו - סמך על בן זוגו באופן מוחלט. היום? אני סומך על בן זוגי אבל הרבה יותר מזה - אני סומך על עצמי! שלכם באהבה רוני

Liroy25

New member
לא לגמרי מפריע לי תאמת,

טעמתי אומנם דברים קצת יותר אטרקטיבים מזה אבל אפשר להסתדר. יותר גרוע אני חושב זה להכנס למיטה עם מישהו שכמה דקות לפני כן אכל אמבה, חומוס או שעועית...

למעלה