פרלטוטים חסרי משמעות

מיטללל

New member
פרלטוטים חסרי משמעות

סתם בשביל הכיף ? בשביל להשיג דברים ? רק שאתם בלי בן זוג קבוע - או שזה לא משנה ? בנוגע אליי - האמת שלרוב אני נהינת מפרלטוטים לא מזיקים ואני דיי טובה בזה... זה כולל רק שימוש בתשובות מתחכמות וחיוך, בלי להטעות אפחד, חלילה. לפעמים בשביל להשיג דברים שאני רוצה (נגיד עוד כומתה:p) אבל לרוב זה סתם בשביל השעשוע..

כתבת יפה

אני האמת גם נהנית מזה..... בדרך כלל אני מסוגלת לעשות את זה כשלא באמת איכפת לי מה ייקרה אני חושבת. כשיש לי בן זוג קבוע זה מן הסתם פחות מעניין. וכמובן- שמשיגים כל מה שרוצים ולא באמת צריך לעשות הרבה, עצוב אבל נכון.

Cobe Anan

New member
אני לא מפלרטט, אבל..

אני סתם נחמד לזרים, זרות וכו`... לפעמים אנשים חושבים שזה יותר ממה שזה, במיוחד כשרואים אותי פונה בשיא הטבעיות לבנות שאני לא מכיר בשאלות ותובנות הזויות... אבל זה בסך הכל בגלל שאני לא מתבייש, אז זה נחמד לשאול את המוכרת בתחנת דלק באיזה טעם השמן מנוע, ואם יש בטעם לימון.. זה נקרא לפלרטט? זה פשוט היה מצחיק וזהו, בלי ערך מוסף. עובדה שאני ככה גם עם בנים, ולא- אני לא דו. זהו.

lb22

New member
אחח הבנות האלו....

יכולות להשיג מה שהן רוצות ואיך שהן רוצות.. לא יפה להתנהג ככה מיטל :) ולא יפה להשתעשע על חשבון הבנים... :)

../images/Emo9.gif

זה כיף! ועדיף לעשות את זה שאין חבר... ואם יש תפרלטטו רק איתו
ושאין תעשו מה שבא לכם... גם בשביל להשיג דברים ששתי הצדדים רוצים

Zoharrr

New member
פילרטוטים...

לרוב זה בשביל הכיף, אני גם מאוד טובה בזה:p אבל אם אני גם רוצה משהו וככה אני אקבל אותו אז בעצם... למה לא?:p

pain is MY love

New member
מה רע?..

זה סתם כיף ונחמד... זה משעשע קצת ומוסיף "פילפל" לעניין... אם אפשר להשיג משהו מפלירטוטים אז מה טוב... לא רואה בזה שום דבר רע..

למעלה