פרלינים במילוי מרשמלו

wranger

New member
פרלינים במילוי מרשמלו


במסגרת פרוייקט בלוגרים בשם "כחומר ביד הבלוגר", נתבקשתי להכין משהו מתוק שאחד ממרכיביו הוא מרשמלו. התוצאה...


המילוי מכיל 15 מרשמלו ורוד, 200 גרם שוקולד לבן, 140 מ"ל שמנת מתוקה ו-20 גרם חמאה.
עשיתי גם גרסה זהה עם מרשמלו לבנים שאותה ערבבתי עם שוקולד חלב, ויצא טעים אבל פחות "מרשמלואי".
 

y o y o i t

New member
מדליק! מזכיר לי משהו שהכנתי עם

ממרח מרשמלו FLUFF...
אבא שלי אמריקאי בכל רמ"ח אבריו התענג על כל ביס.
 

fliperit

New member
מדליק

רציתי פעם להכין מרשמלו בעצמי, לזלף לתוף פרלינים, לתת לו להתייצב ואז לסגור. החזרת לי את החשק לניסוי הזה
 
אני חושב שזו תהיה בעיה

בעיקר בגלל הטמפרטורה. בשלב שעוד אפשר לזלף אותו הוא חם מידי בשביל להכניס לכונכיות, ואחר כך זה כמעט בלתי אפשרי לזלף אותו.
מה שכן אפשר לעשות זה להכין מגש של מרשמלו, ולהשתמש בשיטת הטבילה.
 

fliperit

New member
למתכונים שאני מכירה

לוקח 24 שעות להתייצב, ואני חושבת שכן אפשר לזלף את התערובת כשהיא בטמפ' החדר
 

Lironyp

New member
אחרי שהמרשמלו מתייצב

זה די בלתי אפשרי לזלף אותו
אבל אם רוצים לזלף כשעוד חם, מקציפים את התערובת עד שמגיע ל35 מעלות, ואז אפשר לזלף במהירות (לפני שנהיה דביק מדי).
 
למעלה