פרמדיק צבאי

G u y T a l1

New member
פרמדיק צבאי

אהלן,אני מתנדב מדא שעומד לפני צו ראשון.דבר שאני מאוד רוצה לעשות בצבא זה קורס פרמדיקים.אני כבר מגילי לומד פרוטוקולים תרופות הפרעות קצב ועוד,קורס פרמדיקים זה מאוד משהו שאני רוצה לעשות בצבא,ולתפקד בתפקיד הזה בצבא.הבנתי שזה 4 חודשים קד"צ,טירונות,ועוד חודשיים. יש לי כמה שאלות,הכי חשוב זה באמת מתי צריך להגיש בקשה לפרמדיק צבאי?לפני הצו ראשון?בצו?אחרי?ואיך בדיוק מגישים לזה מועמדות... בנוסף כל מידע ואני באמת מתכוון לכמה שיותר מידע בנושא ממש אשמח לשמוע. תודה רבה! גיא

SivanILoveU

New member
תשובות

אם הנתונים שלך מתאימים (פרופיל 72 ומעלה, קב"א 54 ומעלה) תשלח לך האופציה לבקש את התפקיד במנילה (בד"כ נשלחת אליך כחצי שנה אחרי הצו ראשון). מומלץ מאוד לבקש את התפקיד בריאיון בצו הראשון! (תכין תשובות אם ישאלו אותך למה אתה רוצה את התפקיד ולמה אתה חושב (יודע!) שתהיה פראמדיק טוב. אם אתה מתאים לתפקיד אתה תשלח למיון בבה"ד 10, אם תעבור יש עוד מיון, ואם תעבור גם אותו אתה כמעט בפנים (יש אחוזי נשירה מהקורס, שהוא ארוך יחסית ולא קל). תשובות יותר פרטניות אתה יכול לבקש בפרטי אני אשמח לפרט נ.ב. אם אתה במדא זה כבר טוב. תתחיל לעשות משמרות נט"ן זה חשוב, ותביא המלצות מפראמדיקים.

DANIELTerrible1

New member
וכמובן הרבה הרבה בהצלחה!!!../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

The DDM

New member
תיקון - הדרישות פרופיל שונו - 82 ומעלה

72 זה כבר לא מספיק.

למעלה