פרנסה-ייעוד מקצועי

victorian55

New member
פרנסה-ייעוד מקצועי

שמי ויקי 29.3.68 גרושה+2 בשנה האחרונה עברתי תהפוכות בעניין הפרנסה. אני מובטלת מזה הרבה חודשים. לפני הגירושים עסקתי בהוראה (גננת). לאחר מכן היה לי עסק לעתיקות (פריטי אספנות ישנים מאירופה) במשך 3 שנים. לאחר סגירת העסק עסקתי לסירוגין במכירות (ניהול). כאמור אני ללא עבודה חודשים רבים..מרגישה רע מאוד ומרוקנת מבחינה אנרגטית (במיטה רוב היום). שאלתי היא האם כל הקשיים שעברתי לאחרונה ו-3 פעמים פיטורים ללא הצדקה.. מכוונים אותי לחזור להוראה (מורה) ? אני בהתלבטות קשה...האם אהיה מאושרת במקצוע? ובנוסף, אני חוששת גם מתביעה מצד הגרוש - אסי במידה ואחזור לעסוק בתחום. החשש הוא שיתבע את כספי הפיצויים שמשכתי לפני שנתיים+פנסיה שכבר לא מגיעה לי... מה לעשות? אנא עזרי לי...

שלום ויקי יקרה

אכן שיעורים קשים והתמודדויות לא פשוטות! א. הוא אולי ינסה לעשות זאת..אך לא יצליח משום שאיון לו הזכות לכך ב. את חווית התנסויות חשובות בתחום התעסוקה..ומצאת בעצמך משעאבים שלא ידעת על קיומם..ראי בכך זכות ולא חובה ג. כן החזרה להוראה נשמעת מדוייקת..את מורה נפלאה הרי..ואת יכולהלהיות עצמאית שכחירה (בדקי עם רואה חשבון או עם הפקיד שומה מה זה אומר..זו אופציה טובה שתאפשר לך להמשיך לעסוק בעוד דברים) (
..מסלול דומה במקצת..גם אני באתי משם..אחרת..) ד. זוגיות...בע"ה...יש זיווג באופק...
(פרה פרה....
) -נדמה לי שעניתי על הכל...-

victorian55

New member
לאונרדו יקרה...

א. האם אני מבינה ממך שהגרוש לא יצליח בתביעה, אם תהיה כזאת? (אני מלאת חרדות בעניין) ב. בקשר להוראה-אני לא שלימה עם החזרה...פשוט עושה זאת בשל יציבות כלכלית לשנה הקרובה...אני מאוד רוצה לחזור לתחום העתיקות - האם לדעתך מתאים לי להיות מורה או גננת? (בעבר הייתי 7 שנים גננת) ג. מתי הזיווג יגיע? אשמח אם תבשרי לי (מחכה בקוצר רוח) תודה על הכל יקרה וחג שמח...

ויקי...

תחזרי להוראה ולא לגן...לדעתי אבל תזרמי עם מה שיקרה בפועל.... כן..הוא לא יתחיל אפילו הכל יפול בשלב מוקדם יחסית... אני לא משפטנית..אבל אין לו case... לגבי הזיווג... קודם תצאי מהשבלול...
תפתחי לעולם שוב..תחזקי את עצמך..ואז, את כבר לא ילדה הרי..ולא שכחת את חוקי המשחק
הרי.... (עדיף שתחשבי על עצמך ולא על הזיווג האמיני לי שיש לך אחד לא רע...

victorian55

New member
לאונרדו...

מהי כוונתך כשאת כותבת "תזרמי עם מה שיקרה בפועל"? שאלה קריטית נוספת היא לגבי בני הקטן שגר איתי - יובל 15.7.98 ...האם הוא יישאר איתי בשנה הקרובה? יש לו קשיים רגשיים שמשפיעים על הלמידה בביה"ס. מידי פעם על אפשרות מעבר לאביו... (בקיצור אני בחששות מכל הכיוונים) תודה על כתיבתך המעודדת...את פשוט נפלאה!

הי...מציעה לך ללכת ללמוד יוגה

את מדברת הרבה על חרדות וחשש... כוונתי שתתחילי לחפש עבודה ויציאו לך הצעות תבחרי מתוכן...יש בתי ספר ויש..כנ"ל לגבי גנים.... הרוב זה אינטראקציה טובה בחיים..לדעתי.. ולגבי בנך...תפסיקי לחשוב עלייך רכאן ומה שזה אומר על האמהות ועל הנשיות שלך ונסי להיות קשובה לרצונותיו..יתכן שמשתעשי זאת..באמת אבל..הוא יעדיף אמא..ואפשר גם להתנסות..ואו למצוא פיתרונות שונים אל תשכחי שילדים הם סופר רגישים..והם ססמוגרף לעוד דברי..והמצב שתארת לגבי מצב רוחך החודשים האחרונים..מקרין הרי גם עליו. איפה את גרה? את רוצה טיפול אנרגטי? את יכולה לשלוח לי מסר...

למעלה