פרנץ'- מס' שאלות

lilo4

New member
פרנץ'- מס' שאלות ../images/Emo8.gif

ניסיתי שוב פעם לעשות פרנץ' מניקור "אמיתי" [אחרי תקופה של לקים דיי כהים במגוון צבעים], וממש חזר לי החשק לצורה העדינה והבנאלית הזו. כבר קיבלתי פה כמה עצות מצוינות, אבל זה עדיין לא זה... אני אשמח קודם כל לקבל המלצה על לק לבן שיתאים לפס הלבן. יש לי את ה-01 של שיק והוא פשוט סמיך מדי. אני מחפשת משהו שיהיה מספיק דליל בשביל שאני אוכל לעבוד עם המדבקות, אבל שגם יתן תוצאה אטומה. ה-01 של שיק הוא לבן טיפקס, והתוצאה דיי בולטת וקונטרסטית מאוד לעומת הגוון הורוד [מרחתי את הלבן ואז שכבה של וורוד-פרנץ' בשביל לעדן את זה].. כדאי לבחור בלבן קצת יותר "דהוי" או יותר לכיוון של פנינה, או שזה יראה מוזר? תודה

muesli

New member
לדעתי

דווקא ה"לבן טיפקס אטום" נותן את המראה הזה. תנסי לבן קצת מלוכלך, ואם את אוהבת גם לא אטום לגמרי, התוצאה תהיה יותר "טבעית"

lilo4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ברור שהלבן טיפקס נותן את המראה הזה, הלא טבעי. השאלה אם לבן יותר מלוכלך או קצת פחות אטום לא יתן תוצאה מוזרה. אני אנסה ואדווח
בנתיים אם למישהי יש המלצות קונקרטיות על לקים שמתאימים גם מבחינת גוון וגם מבחינת דלילות אני אשמח לשמוע

hilacojo

New member
אני משתמשת באלה של לייף... ורדרד ולבן

אין לי מספרים פה, אוכל לבדוק בבית ולעדכן. אגב, עם קצת אימון אפשר לעשות לבד גם בלי מדבקות, ולדעתי יוצא יותר טבעי ויפה.

lilo4

New member
לא אהבתי את הלקים של לייף ../images/Emo4.gif

הם מחזיקים עלי יומיים בערך ואז מתחילים להתקלף ולהיסדק. כמה בנות כבר המליצו לי לעשות בלי מדבקה, אני עדיין לא שם
ניסיתי וזה יוצא לי אפילו יותר עקום מאשר עם מדבקה. תודה

Witchcrafts

New member
חשבתי שאני היחידה שלא נעזרת במדבקות.

אבל בעיקר מתוך עצלות, כי זה חוסך כ"כ הרבה זמן וכאבי ראש.

muesli

New member
בעצם

במחשבה שניה, הוא מאוד עדין, לבן מלוכלך מעט שקוף, לא בטוח שתאהבי אותו אם הכיוון שלך הוא הטיפקס. אולי כדאי לבחון משהו במדף הלקים (הזולים) הקרוב לביתך כדי להחליט מה הכיוון שאת אוהבת.

למעלה