פרנקנשטיין הצעיר

Skyller

New member
פרנקנשטיין הצעיר

כמו שאני בטוחה שרובכם כבר יודעים - מל ברוקס עשה אדפטציה נוספת לסרט שלו (לאחר "המפיקים" שהיה פשוט סוף הדרך), ועכשיו הוא הולך על "פרנקנשטיין הצעיר". שמעתי חלקים קטנים מהשירים שם (דרך האתר של בארנס אנד נובל, כמובן), נשמע לא רע. תהיתי האם מישהו ראה את זה או יודע יותר פרטים על ההצגה. אני תוהה האם זה שווה צפייה, כי את הסרט המקורי מאוד לא אהבתי למרות שאני מעריצת מל ברוקס מושבעת. מצד שני - גם המפיקים המקורי לא היה משהו והגרסה עם השירים הרבה יותר טובה!! (אגב, ב"פרנקנשטיין הצעיר" מככב רוג'ר בראט הנפלא שהיה גם כרמן גיה ב"המפיקים").

netmaster1

New member
שילמתי 300 דולר כדי להיות בבכורה

היה חרא... כאילו, לא נוראי זה עדיין ברודווי אבל זה ממש לא המפיקים יש מעט מאוד שירים ששווים משהו, ולמרות הקאסט הגרנדיוזי זה לא ממש מחזיק שעתיים(למעט 2 נאמברים מבריקים) רוב השירים הם די סתמיים, וחוץ מתפאורה מדהימה ותאורה חדשנית זה היה די מעצבן וחבל.. אגב, במונחים של קופות זה היה כישלון חרוץ, לא היה מועמד לשום פרס חשוב בטוני וזה מסיים את דרכו עכשיו(או שזה כבר ירד) וחבל כי לא נראה לי שלמל ברוקס יהיה זמן לכתוב עוד מחזמר לפני הסוף...

tommy walker

New member
לא פלא

מגיע למל ברוקס שזה היה כישלון חרוץ בקופות. תספר כמה עלו כרטיסים לזה.

Skyller

New member
וואו, חבל

באמת חשבתי אתמול שמל ברוקס צריך לעשות עוד קאלט... באמת חבל. על איזה 2 נאמברים מבריקים מדובר?

netmaster1

New member
צודקת חלקית, דיברתי על אל תיגע בי והמוח:)

אי אפשר להחשיב את puttin on the ritz:) הבעיה אגב עם 2 השירים שהם נמצאים ברבע שעה הראשונה של ההצגה, והם ממש מעולים ונותנים לך את התחושה המטעה שזה הולך להיות מחזמר נהדר, ואז הוא מגיע לטירה ומשם הכל מדרדר מבחינה מוזיקלית וגם הBOOK עצמו לא מי יודע מה מצחיק, יש שם שירים מטומטמים להחריד שבאמת לא מבין איך הגיעו למחזמר ולא ירדו באיזה וורקשופ בדרך, לא יודע זה פשוט היה עצוב כי היה לזה הייפ מטורף. זה לא שזה היה נורא, כאילו זה הפקה ענקית ויופי של קאסט ופה ושם צחקתי, אבל שחצי מההצגה זה קטעים מתים אתה לא יודע מה לעשות עם עצמך.

lioronen

New member
אני מוחה!

אמנם לא ראיתי את המחזמר, לצערי, אבל אני מכיר את השירים טוב מאד. אז יכול להיות שמבחינה בימתית הוא כישלון (למרות שחברים שלי שאני סומך עליהם היו ונהנו) אבל הפסקול לטעמי הוא מבריק. יש שם כל כך הרבה בדיחות מל ברוקסיות גדולות ולחנים שפשוט עובדים (he was my boyfriend, together again, join the family buisness בנוסף לאלה שכבר הוזכרו ועוד). שלא לדבר על התזמורים המבריקים שפשוט לקחו את כל מה שקורה במפיקים עוד צעד קדימה. צר לי שלא נהנית, אבל אני באמת בספק שזה פחות טוב ממחזות זמר אחרים שיצאו באותה שנה (אין דה הייטס!!!???) יכול להיות גם שזה השתפר מאז הבכורה, כמו שקורה הרבה בתיאטרון...

netmaster1

New member
בגדול זה עניין של טעם

אבל אני לא מבין איך אתה יכול למחות מבלי לראות את המחזמר, אני בעצמי מעריץ עצום של מל ברוקס והצטערתי להודות שמדובר בכישלון, למרות שאתה מכיר את השירים אתה חייב להסכים איתי שלשמוע את השירים ברצף זה לא כמו לראות את המחזמר המלא, אם הBOOK לא עובד אז גם הסקור הגאוני ביותר לא יחזיק מעמד. ונכון, באמת היה תזמור מעולה ואם אני לא טועה גם הניצוח זכה בפרס טוני אבל שנינו יודעים שאף אדם לא יבוא למחזמר בגלל הניצוח. ונכון שזאת הייתה שנה מזעזעת בברודווי, לא אהבתי כלכך את אינטו דה הייטס, וגם לא את קייטר אפייר(סליחה על העברות שנובע עקב עצלנות) או פסינג סטריינג. ונכון, יש שם המון בדיחות מל ברוקסיות, אבל לא תמיד מה שטוב לקולנוע טוב לבמה, לא משנה כמה מליוני דולרים תוציא. המפיקים היה תפור לתאטרון, פרנקנשטיין פחות. ושוב זה רק דעתי.

Yentl

New member
רגע רגע

אתם באמת שמים את INTO THE HEIGHTS באותה קטגוריה עם פרנקנשטיין ו CATERED AFFAIR?? או PASSING STRANGE שאני בכלל לא מחשיבה אותו כמיוזיקל?.... אני מניחה שעל טעם וריח אין להתווכח, אבל.... וואו. בעיניי אין השוואה בכלל, אמנם ה BOOK של HEIGHTS לא מדהים אבל השירים נהדרים אחד אחד ואין רגע משעמם על הבמה. אוף טפיק לחלוטין - קניתי עכשיו גם את הדיסק החדש של ג'קי הופמן בהופעה חיה (כל כך מצחיק!!) וגם את FORBIDDEN BROADWAY, המהדורה האחרונה (GOES TO REHAB), ואני ממליצה על שניהם בחום!

netmaster1

New member
תדמייני את אינטו דה הייטס יוצא ב2004

ותגידי לי אם ההצלחה שלו היא לא יחסית לזה שהוא יצא בשנה מאוד מאוד דלה.

lioronen

New member
אוקיי

אני מסכים שאין לי באמת רפרנס אמיתי ובלי הבוק והבימוי אי אפשר לשפוט מחזמר. אבל להחליט חד משמעית ששני שירים בלבד שווים משהו-לדעתי זה מוגזם, ואני דיי משוכנע שקוראים למחזמר in the heights ולא כמו מחזמר אחר סונדהיימי אהוב....

netmaster1

New member
חחחח נכון אני תמיד עושה את הטעות הזאת!:)

ואם אתה מתעקש אני יכול להביא לך צילום של פרנקנשטיין הצעיר זה עדיין מחזמר רע:p

Yentl

New member
לא, אני לא חושבת

קודם כל אני לא מאמינה שהדבקת אותי בשיבוש של השם
קטעים בכל מקרה, דווקא ב-2004 זו הייתה השנה של הריבייבלז, עם "מתנקשים" ו WONDERFUL TOWN ו"כנר על הגג", למנות רק כמה מהבולטים... היו שלושה מחזות זמר גדולים באמת, והם ויקד, אבניו קיו ו CAROLINE OR CHANGE. המחזר BOY FROM OZ היה סתם פילר לטעמי, ואני בטוחה ש"הייטס" היה מקבל את המועמדות במקומו. אז אולי הוא לא היה מקבל מועמדות ל BOOK, אבל חוץ מזה....כן, הוא ייחודי מספיק שהוא היה מצליח גם אז.

netmaster1

New member
אולי הוא היה עובר את טאבו ב2004

אבל לא יותר מזה זה לא שהוא מחזמר רע אבל הוא לא הצדיק את הטוני שלו

למעלה