פרנקפורט האם אל על מבודדת בפרנקפורט כמו במינכן? מה מוצע לחובבי תעופה בנמל זה ?
ש שימחת האהבה New member 1/9/18 #1 פרנקפורט האם אל על מבודדת בפרנקפורט כמו במינכן? מה מוצע לחובבי תעופה בנמל זה ?
D DRTLV New member 2/9/18 #2 לא כמו מינכן הצק אין בתוך טרמינל גדול. טרקלין עלוב לפני הביטחון של השדה. הליכה ארוכה עד הגייט. הגייט עצמו סגור לעולם החיצון. אם טסים בכל חברת תעופה אחרת כמובן שמינכן עדיף, אם טסים אלעל עדיף פרנקפורט.
לא כמו מינכן הצק אין בתוך טרמינל גדול. טרקלין עלוב לפני הביטחון של השדה. הליכה ארוכה עד הגייט. הגייט עצמו סגור לעולם החיצון. אם טסים בכל חברת תעופה אחרת כמובן שמינכן עדיף, אם טסים אלעל עדיף פרנקפורט.
ש שימחת האהבה New member 2/9/18 #3 לא הבנתי מה כתבת על פרנקפורט בילבלת אותי עם מינכן. שם הייתי וחויתי את הזוועה של אל על. איך זה בפרנקפורט?
לא הבנתי מה כתבת על פרנקפורט בילבלת אותי עם מינכן. שם הייתי וחויתי את הזוועה של אל על. איך זה בפרנקפורט?
D DRTLV New member 3/9/18 #4 פרנקפורט בשורה תחתונה- בטיסות אלעל פרנקפורט פחות גרועה ממינכן השדה עצמו (בפרנקפורט) הרבה יותר גרוע. מצד שני - לאלעל אין טרמינל נפרד ומגעיל.
פרנקפורט בשורה תחתונה- בטיסות אלעל פרנקפורט פחות גרועה ממינכן השדה עצמו (בפרנקפורט) הרבה יותר גרוע. מצד שני - לאלעל אין טרמינל נפרד ומגעיל.
D DRTLV New member 6/9/18 #6 פרנקפורט שדה מאוד גדול הרבה הליכה יש לאנשים נטיה ללכת לאיבוד לפעמים יש תורים ארוכים בדרכונים וביטחון