פרנק מיר מפרשן בלייב את לסנר מול אוברים...

bret24

New member
פרנק מיר מפרשן בלייב את לסנר מול אוברים...

קורע......... מיר וגריפין מבקרים את האסטרטגיה של ברוק לסנר, כנראה שלא הייתה לו אסטרטגיה מעולה כמו למיר בקרב נגד דוס סאנטוס או כמו לגריפין
בקרב נגד אנדרסון סילבה חחחחחחחח.

BeniTaz

New member

כן.. מצחיק. אם כזה טוב איך הוא חטף בראש מלסנר.

יפה לכם לשפוט אנשים שנכנסים לזירה....

למרות שכולכם פה לוחמים דגולים ומנוסים "כמוני", הדעה שלכם לגבי פרשנות שני החבר'ה האלו ממש לא במקום: לסנר באמת הגיע עם גיים פלן גרוע, ללא קשר למה שהם עשו בקרבות שלהם. לסנר באמת היה צריך לדרוס את אוברים עד הגדר אחרי שתפס דאבל לג.

להבדיל מפרשנים כמו אלון פדות(ויש לי הרבה כבוד אליו), פרשנים שיש להם ניסיון זירה, מוצלח יותר או פחות, הם פרשנים הרבה יותר אוטנטיים ומקצועיים, שאותי לפחות הפרשנות שלהם יותר מעניינת.

זקס11

New member
לא קונה את זה

כאשר פרשן עם כלכך הרבה נסיון לא מבין שלא תמיד ניתן ליישם את הגיים פלאן, הוא נשמע מגוכך. הגיים פלאן של לסנר היה להוריד את אוברים, כמו שהגיים פלאן של מיר נגד JDS היה להגיע לקרקע.

מפרשן איכותי אני הייתי מצפה לשמוע על הבדלי הרמות ועל חוסר הייכולת ליישם את הגיים פלאן, ולא לצעוק "מה הוא עושה". הרי כולם יודעים שהגיים פלאן של ברוק לא היה לעמוד עם הגב לגדר, ולקבל ברכיות לבטן.

האמת שאני לא מסכים איתך, הוא לא צריך לפרש

הבדלי רמות כשהם ברורים. לסנר יותר טוב בלהוריד אנשים לקרקע, והוא עשה זאת נגד ולסקאז, שהוא לא סטרייקר כמו אוברים אבל סטרייקר עם כבוד. הוא גם הצליח לתפוס לאוברים רגל אבל לא המשיך, כנראה בגלל סיבות פיזיות. כושר, אחרי מחלה וכאלה..הפרשנות שלהם במקום כי הם יודעים מה לסנר שווה.

בכל יום נתון, הייתי מעדיף אותם מול המקרופון על פרשנים ללא ניסיון זירה. את מיר במיוחד.

Siberian Khatru

New member
מיר פרשן אדיר

הוא פירשן לפחות אירוע UFC אחד לפני כמה שנים טובות והיה מעולה בזה, כריזמטי ועם ניתוחים מאד מעניינים.

danielmo1

New member
אמת

מיר פרשן יותר מאירוע אחד לדעתי
כולם נהנו לשמוע אותו, מאוד מקצועי

מיר וקני פלוריאן הם לדעתי הפרשנים הטובים ביות

ר שיש כיום בעולם ה MMA. את מיר אני אוהב לשמוע הכי הרבה.

GN24

New member
לא חושב שיש קשר למחלה. אובריים...

פשוט הרבה יותר טוב ומאד מאד חזק...כל המחנה של אובריים היה מבוסס על הגנה מטייק דאון.

depresia

New member
לא יודע מה אתכם

לא יודע מה אתכם, אבל אני קיבלתי את הרושם שלסנר בא לקרב הזה עם גיים פליין הזוי, בעצם זה נראה שהוא לא באמת ניסה לנצח.

תפס את הרגל של אוברים ואפילו לא ניסה להמשיך מזה לטייקדאון.

אם לסנר באמת היה בא להילחם, היא מתאבד על אוברים בטייקדאון, נותן את כל מה שיש לו בשביל זה, ואם היה נכשל בכך, זה היה הפסד מתקבל על הדעת.

אבל ברוק בא לעמוד עם אוברים, בעצם רצה לחטוף קצת מכות, לגמור עם זה, לקחת ת'כסף, וללכת הביתה כמה שיותר מהר.

אז אני חושב הפרשנות של מיר היא במקום, אגב אני זוכר שפריינטה באגו טוטל אמר בדיוק אותו דבר - "מה לעזאזל הוא מנסה לעמוד עם אוברים?!"

למעלה