פרסום באתר אינטרנט

גולה3

New member
פרסום באתר אינטרנט

שלום לפורום

יש לי אתר ללימודי נגינה www.menagenet.co.il. מבקרים בו מידי יום כ 50 תלמידים ומורים שמתעסקים בנגינה בכלי נשיפה. כרגע האתר ללא הכנסות ובעל הוצאות לא מבוטלות. חשבתי לנסות ולמכור מודעת פרסום לאחת מחנויות כלי הנגינה בארץ. איך אני מתמחר דבר כזה ? או איך אני מחפש מחירים של דבר כזה בשוק הפרסום. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל אני מוסיקאי אוטיסט ( טוב גם בונה אתרים )
תודה על כל עזרה
עמית
 
אל תזלזל..
אתר חמוד, הייתי מציע לך...

להתחיל בבדיקת אתרים דומים לאתר שלך,עם פרסומות,, לפנות למנהל האתר בשאלה כמה עולה פרסום באתר, וכך לקבל מושג ראשוני.
לא ברור לי למה יש לך הוצאות לא מבוטלות, מעבר להקמת האתר, האחסון, מה עוד שאתה בונה אתרים.
בקיצור, הייתי מציג את האתר למפרסם פוטנציאלי (אולי "כלי זמר" וכיו"ב), לאחר עבודת הכנה, תציג כניסה חודשית ושנתית, 1500 בחודש, ובשנה נישמע יותר מרשים מ50 ליום..
בגדול אני משער שמחיר הפרסום בהתחלה, יכול לנוע בין מאות שקלים בודדים עד ל... לחודש/חודשיים, שוב תבדוק את המתחרים.
במידה ולמפרסמים יגיעו "לידים" ק,לקוחות מהאתר שלך יתכן שתוכל למנף זאת ולעלות את המחיר (תחשוב על מבצעים ו/או אינדיקציה,להוכחת לקוחות שיגיעו למפרסם מהאתר).
 

גולה3

New member
תודה מוטי

לגבי ההוצאות תוסיף את אקו"ם כשותפים ותסתכל על זה בסולם הכנסה של מורה למוסיקה בארץ ישראל ותקבל עלות לא מבוטלת. תשובתך טובה ומפורטת.. יצאתי לדרך
שוב תודה רבה
עמית
 
עדכן אותנו , ונסה יחסי ציבור לבד כמו...

למשל בתוכניות שעוסקות באינטרנט "צינור לילה " עם גיא לרר, וכדומה. כמעט בכל מדיה יש כיום פינות שעוסקות בעולם הדיגיטלי, הניו מדיה, חידושים, אתרים שעלו לרשת, נסה לנסח קומוניקט (הודעה לעיתונות) קצר, ולשלוח לעיתונאים בתחום, עם הדגש על החידוש שבאתר שלך. אולי שת"פ עם בתי ספר למוסיקה, חוגים, תחשוב יצירתי.
ו.. תוסיף חתימה לכל הודעה שלך בפורום עם לינק לאתר, שורה על מה מדובר, טלפון (ראה הסברים על הוספת חתימה בהודעות אחרות).
 

גולה3

New member
תודה מוטי

בעבר חשבתי לפנות לערוץ הילדים ליצור פורמט של "כוכב נולד" לילדים מנגנים דרך האתר ואפילו פניתי אליהם, בדרך חטפתי רגלים קרות, נראה שזה היה אז קצת גדול עלי. אני אנסה לפנות לכמה תכניות טלוויזיה כמו שהצעת.. מבטיח לדווח לפורום
 
נראה שמדובר ברשת חברתית, שממתינה לצמיחה

מביקור מהיר לא ממש נדמה לי שההגדרה שלך לאתר מתאימה ל"אתר ללימודי נגינה" נראה שמדובר ברשת חברתית, מושקעת ונראה שמבחינת אמינות ואסטרטגיית תוכן ביצעת את השלבים הראשוניים.
לדעתי תמחור מבוסס חשיפות איננו יניב לך הרבה רווחים לכן לדעתי הקלקות\לידים יתאימו יותר.

לדעתי אתה צריך לבדוק ולבחון פתרונות שיעזרו לרשת שלך לצמוח,הן מבחינת תכנים, והן מבחינת משתמשים, בין אם מדובר בשיפור האתר ובין אם מדובר בשיווק אופליין ופניה למורים\תלמידים בכדי לבחון מה אפשר לשפר ומה עוד תוכל להציע(הרי שפיתוח איננו בעייתי עבורך)
 

גולה3

New member
תודה מנשה - אני לא סגור על האסטרטגיה

בנושא השיווק לדעתי אני די חזק. ולא בגלל יכולות שיווקיות, אני פעיל מאוד בתחום של הוראת כלי נשיפה כבר 15 שנה. אני מכיר הרבה מורים ומפרסם דרכם את החוברות והאתר. להערכתי התכנים שמגיעים בעזרת האתר והחוברות מגיעים ליותר מחצי היכולת של השוק (החוברות משמשת בערך 150 בתי ספר). העניין הוא שזו נישה מאוד מצומצמת, תחשב כמה אנשים סביבך אתה מכיר שמנגנים כלי נשיפה או לומדים לנגן עליו. וכאן האתגר. אני עוסק בתחום הזה כיוון שאני אוהב אותו ורוצה לעסוק בו כלומר המטרה שלי בסופו של יום היא לא כלכלית.
לכן אני לא בטוח שפתרונות צמיחה יהפכו האתר ליותר פופולרי מבחינת משתמשים. יש הבדל בין לשפר את האתר ולשפר את התדמית של כלי הנשיפה בעולם המוסיקה והחינוך שזה אתגר גדול מידי לאתר אינטרנט.

לגבי שיפור הצד הכלכלי(שבשביל זה פניתי לפורום תכלס) לפני חצי הגעתי למסקנה שאתר עם יכולות רווחיות חייב לפנות לחו"ל ואני מפתח משהו כזה . להלן דמו של יכולות טכנולגיות http://demo.menagenet.co.il
אולם בינתיים אני מנסה לשרוד וכיוון שאני נמצא בתחתית החברה הישראלית מבחינה כלכלית (משכורת מורה + בלי דירה + 3 ילדים) .. המצב בטטה
 
למעלה