פרסום בצימרים

טלי ויש

New member
פרסום בצימרים

מקווה שתוכלו לעזור - אני זקוקה לחוות דעת הן של בעלי צימרים והן של מבקרים. אני בעלת חנות מיוחדת ושונה לאמהות, פעוטות וכל מי שרוצה מתנה (בחנות מגוון מוצרי מעצבות: בגדי הריון והנקה, תיקים, מנשאים, נעלים אביזרים לחדר הילדים ועוד). היות והחנות ממוקמת בביתי בכפר ורדים (שבו יש המון צימרים וכמובן שגם בסביבה הגלילית) חשבתי לפרסם בצימרים. האם זה מקובל? איך זה מתבצע? האם יש שולחן בכל צימר ובו מרוכזים האטרקציות באזור? כמבקרים בצימרים - איזה סוג של מידע הייתם רוצים לדעת? האם לתלות מודעה בצימר המסבירה על החנות ולהניח ליד חבילה של כרטיסי ביקור? דרך אחרת? רעיונות והצעות ייתקבלו בברכה...

ה דרומי

New member
ממה שאני מכיר\זוכר אז בעלי הצימרים

נוהגים להניח קלסר אצלם בצימר עם המלצות פלירים \וכו. אז לעצב משהו יפה ולבקש מבעלי הצימר שישימו את זה אצלם בקלסר. ד.א יש גם מין כרטיס כזה מצולם וכתוב עליו לרוב זה נמצא בלובי של מלונות אולי גם בצימרים . אז הי פשוט זה מזה ומזה רק לא לשכוח לרשום איפה החנות{ישוב} שעות פתיחה ומה מוכרים

בלבי

New member
היי טל

בהחלט מקובל לפרסם בצימרים. אם כי הפרסומים הם לרוב של מסעדות, בתי קפה וטיולים שונים... בכל אופן עליך לפנות לבעלי הצימרים, להציג את עצמך ואת החנות, ובאם יתאים וודאי תתבקשי להשאיר כרטיסי ביקור או פליירים. בצימרים בדר"כ יש שולחן או מדף או קלסר או פינה כלשהי בה מרוכזות ההמלצות, כרטיסי ביקור, פליירים של אטרקציות, מסעדות ופעילויות באיזור. חלק מהעסקים נותנים "הטבה" כלשהי למי שמגיע דרך הצימר (איזו הנחה סימלית למשל), מה שאולי יכול להוות תמריץ קל להגעתו של הנופש. נתקלתי גם במקרים של שיתופי פעולה עסקיים עם בעלי הצימרים, בעיקר מול מסעדות, ואז ינתנו כמובן המלצות מאוד חמות לאורחים + בקשה מהאורח לציין שנשלח מהצימר. אין סוף לאפשרויות... בהצלחה

טלי ויש

New member
מצויין - אני בהחלט אוסיף הנחה

לגבי שיתופי פעולה עסקיים עם בעלי הצימרים - לא עולה לי רעיון מה ניתן לעשות במקרה שלי. אם יש לך רעיון - אשמח... תודה!

בלבי

New member
בבקשה

הנחה קטנה בהחלט יש לה אפקט (פסיכולוגי) גדול. בייחוד עלינו הישראלים
ועל אותו משקל הייתי מפרסמת גם במקומונים בצפון, מודעת קופון, נוסח "לבאים עם מודעה זו תינתן הנחה על סך ____ ". במקרה זה את פונה לקהל מקומי, עליו נראה לי ניתן לבנות קצת יותר, מאשר על אורחים מזדמנים (אם כי איני מזלזלת בכחם של המזדמנים). עוד רעיונות ? מממ... הייתי יוצרת קשר עם מכונים של "קורסי הכנה ללידה" בצפון, ואולי אפילו מכינה איזה גימיק מתנה להפצה (מכירה את החבילות היכרות של שילב למשל??). לא יודעת אם זה מתאים, אבל שורה תחתונה הייתי בונה תכנית יסודית כיצד להגיע לכל ההריוניות ולאמהות הטריות באיזור הצפון ! תפתחי דפי זהב ותתחילי ללקט רעיונות. זה מה שאני הייתי עושה. ברגע שתתחילי זה כבר יזרום מעצמו... זה מה שקופץ לי לראש כרגע. אולי בהמשך יהיו לי עוד רעיונות.

טלי ויש

New member
יצרתי קשר עם תומכת לידה

ומעסה תינוקות והריוניות - כנראה שנעשה משהו ביחד. וגם השארתי פרסום וכרטיסי ביקור במרכז להורים וקורסים להכנה ללידה. לא מכירה את חבילות ההיכרות של שילב - מה יש בהן?

בלבי

New member
נשמע מצויין מה שעשית ../images/Emo45.gif

החבילות של שילב מחולקות מתנה לכל יולדת, אם איני טועה, ואפשר גם לפנות אליהם ולבקש. בפנים יש כל מיני קישקושים ודוגמיות (בקבוק, מוצץ, דוגמיות של פורמולות ועוד הרבה דברים). נחמד מאוד. את יכולה לשאול בדיוק מה יש בהן בפורום הריון ולידה (אני לא זוכרת את הפירוט). עוד רעיון בשבילך - שיתוף פעולה עם חברות כרטיסי האשראי. הנחה ללקוח תמורת כוכבים/נקודות.

drtrip

New member
שלום לך,

ממליצה על פנקס הטבות של תפוז שמחולק חינם בכל הצימרים באזור גליל תחתון,עליון רמת הגולן וגליל מערבי, את צריכה לבדוק עם גם מחלקים אותם באזור שלך. אני יודעת שהם די בסגירת הפרסום שם, הם מוצאים את הפנקס הזה כשבועיים לפני פסח כל שנה והפרסום הוא לשנה. כל הזמן הם מחדשים פנקסים בצימרים. שווה!!! תפני לרפי, הוא אחד מהבעלים שם 050-8323295. בהצלחה!!!

lavendula

New member
יש מלא פורומים לנשים בהריון

בין היתר גם בתפוז. תצרי קשר עם מנהלות הפורומים ותבררי איך את יכולה לפרסם. אני יודעת שבפורום הריון של תפוז יש הריוניות שגרות בצפון ומחפשות בנרות בגדי הריון למשל. את יכולה אפילו לשלוח מסר אישי לכל חברות הפורום, עם הפרטים שלך. זה די מקובל.

lavendula

New member
למען האמת אינני יודעת

איך עושים את זה טכנית. אני רק יודעת שמדי פעם אני מקבלת הודעות פרסומיות לתיבת המסרים שלי.

טלי שלום!

פני אלי טלפונית (שכן שלך מהכפר) ואסייע לך בייעוץ לקידום העניין. (9977583 054-6549191)

למעלה