פרסום ברשת

פרסום ברשת

עשרות חברות והצעות לפרסום וקידום העסק ברשת !
אייך מחליטים היכן להשקיע מעט הכסף שיש בפרסום ?
עסק קטן וחדש לייצור פסיפסים
אשמח לדעתכן-ם
[email protected]

https://www.facebook.com/erezpsifas?fref=ts

indivi

New member
פרסום עסק חדש ברשת.

שיהיה בשעה טובה עם העסק ובהצלחה.
קצרה היריעה כאן מלהרחיב על יתרונות סרטון שיווקי לעסק/מוצר ברשת.
אשמח להרחיב בעניין.
054-4675772
צחי.

AlexCoaching

New member
פרסום ברשת

יכול להיות יעיל אך ורק למטרות מאוד ממוקדות.
כחלק מאסטרטגיה שיווקית רחבה יותר.
עסק קטן לא יכול להשתמש בפרסום בצורה שחברות גדולות משתמשות בו.

yoram95

New member
בהחלט מעניין

בהחלט מעניין
לגבי מיתוס של שליחת מיילים אני חושב זה כבר אסור בכלל
ובכלל סתם מעצבן אנשים

חוץ מזה כתבה מעניינת
תודה רבה

רוני דק

New member
שיווק עסק קטן..

האם אתה מתכוון לשווק לבד או לשלם לחברה שתשלם עבורך?

אני הייתי ממליצה שתנסה לשווק בעצמך בשיטות של פליירים, כרטיסי ביקור, דיוור אלקטרוני, גוגל אדס וכמובן אתר עסק ופייסבוק לעסק. את כל אלו גם תפיץ מפה לאוזן.

אפשר למשל:
לנסות שת"פ- תניח את הפליירים שלך בבתי עסק ש"משלימים" את המוצר שלך (למשל אם זה פסיפסים לעיצוב במקלחת, תניח את הפליירים בחנות ברזים וכיורים) בתמורה - תציע להם שיניחו את הפליירים שלהם אצלך. כל עוד אתם לא מתחרים ורק "משלימים" (כלומר שניכם מייצרים מוצרים למקלחת אבל שני דברים שונים לגמרי).

כרטיסי ביקור ומייל שיווקי (ניוזלטר)- אתה יכול להשתמש בהם כ"מפה לאוזן" כל אדם שאתה פוגש - ספר לו על העסק ואם הוא לא צריך את השירות שלך, בקש ממנו להעביר הלאה את הכרטיס או המייל (מתישהו המידע יגיע למישהו שצריך את המוצר שלך).

ברקוד על החשבונית/כרטיס ביקור - יעזור להפנות לקוחות אל האתר/ הפייסבוק שלך כדי להתעדכן במה שחדש. (מבצע או מלאי חדש...)
אגב, את הברקוד ניתן ליצור בחינם במערכת דיוור

שיווק עסק קטן

היי רוני,

מכר שלי הינו בעל עסק לשירות מחשבים ומצלמות אבטחה ורוצה להשקיע בפרסום בחודשים הקרובים. יש לו כמובן אתר אינטרנט, דף בפייסבוק, פליירים וכרטיסי ביקור. הוא שוקל לפרסם את עצמו בדפי זהב או ב-144, רק שנראה שעלויות הפרסום גבוהות מהתועלת. לא נראה לו שניוזלטר רלוונטי כ"כ, כי אין הרבה מה לכתוב על שירותי מחשבים.

מה היית מציעה לו?

בברכה,
אוריאל

רוני דק

New member
הי אוראיל...

האם מוצר הדגל שלו הוא מחשבים או מצלמות אבטחה - זה נשמע לי שכל מותג פונה לקה"מ שונה ויש לשווק אותו במיקומים ובמסרים שונים.
אם להכנס לעומק- בהנחה שהוא יודע מי הקהל. יש לבדוק היכן הם גולשים ושם אפשר למקם מודעות ממומנות של גוגל או באנר.
אפשרות שעולה פחות אבל מצריכה מאמץ- קידום אתרים= לכתוב תוכן בעל ערך לגולש (בכתבה או בפורום). ואז סביר שגולשים שיאהבו את התוכן וצריכים את המוצר שלו יעדיפו אותו על פני המתחרים. (אם הוא מפרסם באתר מאמרים חזק, ומצליח במילות החיפוש לקפוץ מול גולשים שבדיוק עושים כרגע חקר שוק כי הם רוצים לקנות אז זה יכול להיות יעיל( שוב, זה מצריך מאמץ כי המאמר חייב להיות ערכי בעיניי הגולש כדי שהוא יתחבר ויעדיף (אולי אפילו יפיץ).

דיוור אלקטרוני - אולי שינסה להשתמש באופציה של ברקוד על החשבונית, כרטיס וכו'- ולהוביל לאתר (כלומר, לא חייב לכתוב ניוזלטרים). אגב, הוא יכול לכתוב טיפים קצרים על "איך הבוחרים מחשב" "מה חדש החודש בעולם המחשוב" "איך מגנים מוירוס" - כל מיני דברים שמעניינים את המשתשמש הפשוט שרוצה להוציא את המקסימום ממחשב שהוא רוכש.

לגבי דפי זהב- יש אופציה לפרסם באינדקסים חינמיים ברשת. אני לא יודעת מה האפקטיביות של לקוחות נכנסים משם... אבל לא יזיק לקחת איזו שעה פנויה ולהכניס את פרטי העסק

dal11

New member
צריך קודם לראות מי קהל היעד שלך

מי הלקוחות שלך למוצר ובאיזה פלח באוכלוסייה כדאי לך להשקיע בפרסום,
אני ממליצה לך בתור עסק קטן לפרסם בעיתון, יש המון עיתונים שעליות הפרסום שם לא גבוהות במיוחד, אם מדובר בעסק של פסיפסיים אפשר לחשוב על כל מיני מגזינים אולי באחת המגזינים של ידיעות, יש כל מיני אפשרויות פרסום בידיעות - http://goo.gl/nRBaIc
חוץ מזה אתה יכול לבחור מקומונים שהעליות שם יותר נמוכות, כמו פרסום בגל גפן http://goo.gl/5DN7nY אם זה באזור שלך .
תוכל לחשוב גם על מגזינים לעיצוב הביתhttp://goo.gl/dRKk0I אם זה קשור

בקיצור קודם תראה מי קהל היעד שלך ומשם תמשיך .. בהצלחה :)

mmtt

New member
אתה יכול לנסות לפרסם חינם באתר אינדקס עסקי

אתה יכול לנסות לפרסם חינם,
יש אתר אינדקס עסקי חדש מבוסס על טקסט, תמונות וקליפ וידיאו.
כאגע הם מבטיחים פרסום חינם למשך חצי שנה.

properpick.co.il

וכמובן בהצלחה

למעלה