פרסום בB144

alechko841

New member
פרסום בB144

שלום לכולם,
אני טכנאי מחשבים ולפני כ-3 חודשים התחלתי לקדם את העסק שלי בשירות של בזק B144, אחרי 3 חודשים (היום) נכנסתי לראות מה הם בדיוק עשו בשבילי וגיליתי שבפרסום שלי הם שמו מספר טלפון שגוי (לא קרוב אפילו למספר שלי). לפי גם המעקב שלי שאני עושה לא קיבלתי מהם אפילו לקוח אחד. השאלה שלי היא כזאת, חוץ מהזיכוי שאני אקבל בכל מקרה האם יש טעם ואפשרות לקבל מהם פיצויי על כך שכל הלקוחות שרצו ליצור איתי קשר דרכם הגיעו למספר שגוי שמגיע לתא קולי של מישהו וראו שאין טעם ועברו למישהו אחר, מה שבטוח לא יחזרו כי מבחינתם בטלפון שלי סגור תמיד, בקיצור האם ניתן לקבל פיצוי או להגיש תביעה כי הדבר עיצבן אותי מאוד... זאת מבחינתי פגיעה במוניטין של החברה שלי. מה אומרים?

אחריות ומוניטין

שלום
טעויות אנוש שכאלו עלולות להתרחש לצער כולנו כאשר נותנים מספר מוביל (שנועד לצרכי מדידה וזיהוי) ואני מניח שהם רצו שתהיה לקוח מרוצה כמו בכל חברה.
ולכן חשוב לי לדעת לפני, מה מידת המעורבות שהם התחייבו בקמפין הזה ( הם מנהלים את המסרים והקמפיין או אתה)?
זה אומנם לא פותר אותם מלקיחת אחריות על התקלה המצערת, אך זה יכול לסייע לך בהתנהלות שלך מולם.

alechko841

New member
אחריות ומוניטין

אני אכן מבין שטעויות קורות אבל זה לא פותר אותם מאחריות..
כאשר יצרו איתי קשר הם רק שאלו מה להעלות לדף שלי אצלם ואיזה מידע להעלות לשם, ביקשו מספר טלפון ואמרו שאין צורך בפעולות נוספות ושהם מנהלים את הקמפיין.

אם הם מנהלים את הקמפיין

וע"פ ההסכם שהם חתמו איתך האחריות היא שלהם אולי יש לך עילה לתביעה.
אבל תבדוק לפני מה היה היקף החשיפה של הפרסום שלך אצלם ומה היקף ההקלקות, זאת על מנת שתוכל להעריך ע"פ מדדים מקובלים בשוק מה היה פוטנציאל הנזק אם בכלל ( תוכל לשתף כאן אם תרצה ואני אוכל לתת לך פרופורציה של מדדים מקובלים )
וכך תוכל להעריך אם כדאי בכלל להשקיע בכך התערבות משפטית.

אבל לפני שאתה הולך לערכאות משפטיות ולתביעות, אני מבין שהם מזכים אותך על התקופה נכון?

alechko841

New member
זיכוי

נכון מאוד.
אני רק לא מסופק מזיכוי נטו, לדעתי הנזק שהם יצרו שווה הרבה יותר מזיכוי.

למעלה