פרסום האינטרנט

פרסום האינטרנט

שלום לכל מכובדי 1 ברצוני להקים אתר במדיה זו עד כמה אפקטיבי זה. 2 האם ישנם מחקרים המוכחים כי פרסום במדיה זו עולה על הפרסום בעיתונות .הכתובה 3.יש בידי תקציב פרסום לא גדול בן כמה אלפי שקלים. לחברה העוסקת בתחום האבטחה והחקירות. איך לדעתכם ההיתם מחלקים אותו בפרסום והיכן כדאי לפרסם? 4.אשמח לקבל תשובות מפורטות לשאלות הכתובות כאן 5 אודה מראש איציק

danchen

New member
תשובות

אם אני מבין נכון אתה רוצה לבנות אתר לחברה שלך שהיא חברת אבטחה וחקירות. מי הלקוחות שלך? אני מניח שבעיקר ארגונים וחברות ולא לקוחות פרטיים. במילים אחרות אתה מחפש בעלי עסקים שאולי צריכים את שירותיך ולכן עליך לנקוט בפעילות שיווקית מתאימה (גם באינטרנט וגם מחוצה לה). פעילות שיווקית של B2B (ביזנס טו ביזנס) דורשת הרבה יותר מכירות ופעילות שיווקית ישירה מאשר פרסום - אתה כן צריך להופיע במדריכים מתאימים (דפי זהב למשל) ואם אתה רוצה להשקיע באינטרנט הייתי קונה מקום טוב בעמודי תוצאות החיפוש בפורטלים הגדולים - כאשר מישהו מחפש חקירות או אבטחה, האתר שלך יופיע ראשון. לא הייתי עושה באנרים או פרסום אחר. תשרוף אותו מהר מאד ועל הרבה מאד עיניים לא רלבנטיות.

gamacom

New member
פרסום באינטרנט

בשלב ראשון עליך לקבוע מי קהל היעד שלך ולפי זה להחליט על אמצעי הפרסום. פרסום באינטרנט בשונה מפרסום בעיתונות הוא נרחב יותר ונשאר לאורך זמן. פרסום בעיתון מקבל פיק זמני עד להופעת הגיליון הבא ותלוי גם בתפוצה של העיתון. באינטרנט זה נשאר. מחיר הפירסום באינטרנט עדיין יותר זול מאשר בעיתונות הכתובה. צריך רק לדעת לפרסם בצורה נכונה ובמקומות המתאימים. באנר לרב, כפי שנאמר, שורף הרבה כסף, ולא הכי אפקטיבי. אתה צריך פרסום ממוקד יותר אתה יכול למשל לפתוח במערכה של פרסום אצל מנהלי מפעלים או חברות שמעונינים לעקוב אחרי עובדים או מתחרים. בהצלחה גמאקום - זה המקום

למעלה