פרסום הבלוג יש למישהו עצות איך לפרסם את הבלוג כך שיראו אותו כמה שיותר?
D De-Panther New member 1/8/03 #2 להגיב בבלוגים אחרים../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ואם אתה גולש הרבה בתפוז אתה יכול לשים בחתימה שלך קישור
להגיב בבלוגים אחרים../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ואם אתה גולש הרבה בתפוז אתה יכול לשים בחתימה שלך קישור
D De-Panther New member 1/8/03 #4 הוא שאל איך לפרסם..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ולא איך לכתוב בלוג כמו שצריך
S scooby4 New member 1/8/03 #5 אבל... לכתוב בלוג מעניין זה חלק מהרעיון של הכנסת אנשים אליו. החיים קשים.
D De-Panther New member 1/8/03 #6 אבל אם אין לו את...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הפירסום המינימלי גם אם הוא יהיה הבלוג הכי טוב שיש אנשים לא ידעו עליו
אבל אם אין לו את...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הפירסום המינימלי גם אם הוא יהיה הבלוג הכי טוב שיש אנשים לא ידעו עליו
G gile New member 1/8/03 #7 הבלוג שלי מקבל אחלה תגובות.. אבל רק כמה מאות כניסות כל יום - זו לא הדרך להפוך לסמל מין
ל לא מוגדרת1 New member 3/8/03 #11 "רק" כמה מאות??../images/Emo5.gif אני אפילו לא רוצה להגיד כמה נכנסים אלי.. ואני חשבתי שזה הרבה..