פרסום: הבנקים יכולים לסגור זמנית סניפים ולחייב הזמנת תור מראש

Srulikg

Member

זו שערורייה. זה זמנית, בסדר, אבל עד מתי? רציתי שתדעו.
יש פה מישהו שזה ישפיע עליו?

נערך לאחרונה ב:

trilliane

Well-known member
מנהל

זו שערורייה. זה זמנית, בסדר, אבל עד מתי? רציתי שתדעו.
יש פה מישהו שזה ישפיע עליו?
לא. בימינו אני משתדלת לעשות הכול באינטרנט או לכל היותר בטלפון. אם אני צריכה להגיע לסניף זה כנראה אירוע חריג ונדיר. לא זוכרת מתי ביקרתי בסניף בפעם האחרונה. למעשה כמו רבים וטובים, הסניף שלי נמצא בכלל בעיר אחרת, כי לא טרחתי להעביר את החשבון כשעברתי דירה.

Srulikg

Member
לא. בימינו אני משתדלת לעשות הכול באינטרנט או לכל היותר בטלפון. אם אני צריכה להגיע לסניף זה כנראה אירוע חריג ונדיר. לא זוכרת מתי ביקרתי בסניף בפעם האחרונה. למעשה כמו רבים וטובים, הסניף שלי נמצא בכלל בעיר אחרת, כי לא טרחתי להעביר את החשבון כשעברתי דירה.
אבל איך את מפקידה צ'קים או משלמת שוברים?

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל איך את מפקידה צ'קים או משלמת שוברים?
צ'קים? שוברים? אנחנו חיים באותה מאה?
הרבה יותר קל להעביר כספים בהעברה בנקאית או ביישומונים כמו "ביט"... נדיר שאני צריכה להפקיד צ'ק, אבל כשכן, אפשר לעשות זאת במכונות האוטומטיות או בסלולרי.
לא יודעת באילו שוברים מדובר, שנים לא שילמתי שובר (וגם אז זה היה בדואר, אגב). לא מצליחה לחשוב על תשלום שאי אפשר לעשות באינטרנט בימינו.
הואיל ואתה כאן, גישה לאינטרנט יש לך; בשלה השעה לשנות גישה ולהפסיק לחיות במאה ה-20.

צ'קים? שוברים? אנחנו חיים באותה מאה?
הרבה יותר קל להעביר כספים בהעברה בנקאית או ביישומונים כמו "ביט"... נדיר שאני צריכה להפקיד צ'ק, אבל כשכן, אפשר לעשות זאת במכונות האוטומטיות או בסלולרי.
לא יודעת באילו שוברים מדובר, שנים לא שילמתי שובר (וגם אז זה היה בדואר, אגב). לא מצליחה לחשוב על תשלום שאי אפשר לעשות באינטרנט בימינו.
הואיל ואתה כאן, גישה לאינטרנט יש לך; בשלה השעה לשנות גישה ולהפסיק לחיות במאה ה-20.
את אולי חיה במאה מתקדמת אבל יש כאלה שמפקידים צ'קים. התגובה שלך מתנשאת

trilliane

Well-known member
מנהל
אשריך ואולי הוא לא יודע לעשות תפעולה הזו?
אז הוא יכול ללמוד, לא מדובר בטכנולוגיה חדשה, ואם הוא מצליח להיכנס לפורום בתפוז (לא בדיוק פלטפורמה מובילה בימינו, כן?) אין סיבה שלא יצליח להפקיד צ'ק ביישומון של הבנק או במכונות האוטומטיות שיש בכניסה לסניף (זה מה שעשיתי בעשרים השנים האחרונות).

trilliane

Well-known member
מנהל
הבעיה , שאין סניפים :)
הם נסגרים אחד אחרי השני
יש סניפים וימישכו להיות. גם לי אין סניף קרוב לבית, כשרציתי להפקיד צ'ק הגעתי במיוחד או שחיכיתי ועשיתי את זה בדרך. כאמור, יש גם אפשרות באינטרנט (וגם היא ממש לא חדשה).

Srulikg

Member
עוד משהו.

בנק אגוד מתמזג עם מזרחי וכתוצאה מכך אי אפשר יהיה להשתמש בכספומטים של בנק אגוד ובנק לאומי עד סוף השנה
מרגע שיחה טלפונית במועד שקבע הבנק.
לי למשל קבעו שיחה ב-17.2.
הכוונה למשיכות בכרטיס האשראי.
לידיעתכם.

עוד משהו.

בנק אגוד מתמזג עם מזרחי וכתוצאה מכך אי אפשר יהיה להשתמש בכספומטים של בנק אגוד ובנק לאומי עד סוף השנה
מרגע שיחה טלפונית במועד שקבע הבנק.
לי למשל קבעו שיחה ב-17.2.
הכוונה למשיכות בכרטיס האשראי.
לידיעתכם.
מזתומרת קבעו לך שיחה למשיכות

הבנקים מושחתים. מן הסתם גם בנק ישראל המפקח. נאמר ע"י תת ניצב בדימוס זיוה אגמי בסידרת התכניות מגש הכסף שבה גיא רולניק מדבר על הבנקים וזה בעיקר מנסיון אישי מר

בנק ישראל מתנער מאחריות. אוכל חינם

כמו כל המדינה

הם עושים מה שרוצים. מצפצפים עלינו ואתה צודק 100%

גם אותי העבירו לסניף מרוחק. מזל שלא צריכה סניף

גם כדי לעבור לבנק דיגיטלי צריך לחתום בסניף. הם רק מקשים ומתעללים. גם לטלפון לא עונים (דיסקונט)

נערך לאחרונה ב:
למעלה