לא מדויק- מדיה לא לך
ניסיתי ולדעתי צדקתי. ראשית, הקישור לא יכול "לבוא, לאף אחד, כי כנראה אינו חוקי. "מדיה פור יו" = פורטל אמריקאי כנראה, שנותנים ש י ר ו ת י ם ב ש כ ר ! ללא תשלום- אין כניסה להסכם שצירפת. לכן אין הסברים לשאלות שלי, מאף אחד. עברתי גם לאתר ארגון הגג לנכים, ושם מפורסם הסכם שבפירוש נאמר בראשו כי עד לחתימת הממשלה - אינו הסכם - כי אינו חתום על ידי שני הצדדים. אם כך, לפי הבנתי- גם אם נכתב בידו של אבאשל הסבא של מזכ"ל ההסתדרות/המדינה, זהו רק "מכתב כוונות והבהרות עמדות במו"מ". הסכם חוזי- כחוק, הוא מה שנחתם ע"י הצדדים, אך לפי חוק החוזים, לידיעתי - יכול גם שיהיה בעל פה. על פי הסעיפים שפורטו בצורה אחרת באתר ארגון הגג לנכים - יש לי כמה שאלות , שאולי מנהיגי הנכים ידעו לענות. 1.למה אין הצמדהל"שכר ממוצע במשק" או מדד יוקר המחיה" הרגיל, בסעיפים שמפרטים את הסכומים? וזאת למה?- כי מה יהיה מצב המשק בישראל ומספר הנכים הקשים בעוד 10 שנים? מה עם הנכים הקשים שיצטרפו ל"מעגל הנכים" ממחר בבוקר- למה הם בכלל מחוץ לתחום בהסכם זה? 2.לפי האמור, ואמור בצורה שונה בשני המקומות לעיל, יש כיום סתירה בחוק המל"לבהגדרות "הזכאים"ומי ישנה סעיפי חוק המל"ל ולאיזה תיקון מסוכם יגיעו? לא בכדי אני שואל. "מבט מקרוב על הועדה לתיקון וקביעת הזכאים" מראה לי תמונה אפשרית- של "הקלות הבלתי נסבלתשל הבלתי אפשרי":- 1=שופט, רצוי בדימוס מבימ"ש עליון.ר´ הוועדה.+ 4. "נציגי ציבור" שבהם 3 "מן האקדמיה" ואחד - מומחה בתחום השיקום, אך לא בפועל, אלא רק מההיבט האוניברסיטאי. אחד מהם - נציג ההסתדרות. עד כאן 5 חברי וועדה + 3 נציגי הממשלה(כל אחד כנראה ימשוך "לכיוון השר שלו-ויבחר על ידו"). עד כאן 8 חברים. 1- אחרון חביב- מ"שלנו" אחד מהחבורה השובתת,בעל זכות הצבעה , שרשאי לצרף עוד "משקיף -חסר זכות הצבעה". לפי מתימטיקה של חיינו- 5 חברים "מן הציבור" יהיהו ממונים. יבואו עם מטען של מחויבות לשולח. הם יוכלו להגיע להסכם בינם, ולהוות רוב- ללא כל השאר. 3 נציגי הממשלה, יוכלו להיעזר בשופט בדימוס(פנסיונר עובד מדינה עם כל המחויבויות בתקשי"ר)ודי בשכנוע עוד נציג אחד- ויהיו הם "הרוב הקובע". וכבר אמרו חז"ל: יותר מדי "טבחים"= יקדיחו את התבששיל! ולוואי ואתבדה.אנא תגובה מחברי הפורום שאיכפת להם.