פרסום הפורום

skaramoosh

New member
פרסום הפורום

הפורום קיים כבר לא מעט זמן, אבל אין הרבה מצטרפים חדשים והפעילות לא ממש בשמיים. יש לכם רעיונות והצעות, איך ליידע אנשים לפורום הזה, ואיך להביא אותם לפה? חוץ מפרסום באינטרנט, אולי יש דרכים להביא גם אנשים שלא גולשים במחשב?

Dark Neko

New member
פלייריםD:~ ../images/Emo220.gif

ונגה מחר ערב סרט אצלי בלילה! (רואים הצילצול:OOO) יהיה מגניב!!! ד"א זו בתאלXD~

Dark Neko

New member
...../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

בתאל כתבה: ונגה מחר ערב סרט אצלי בלילה! (רואים הצילצול:OOO) יהיה מגניב!!! ד"א זו בתאלXD~ קשה לנחש שזה אצל בתאל
.

Dark Neko

New member
אצל בתאלXD../images/Emo220.gif

אצליXDD פשוט אין לי כח לשנות את המישתמש של רעות מהמחשב שלי...

בתאל! O:

אולי יש סיכוי שמחר אני אבוא אלייך! O: אבל הכל תלוי בקול אחד... הקול שיכרע גורלות... הקול של אמא >.>" אם היא אומרת כן, אז אני יכולה לבוא אלייך ולראות סרט, אבל אני בטח אצטרך לחזור בערך באיזה 10-11, ככה שאני גם אצטרך לדעת מתי הסרט יתחיל... (7 בערב? 8 בערב? O:) אם היא אומרת לא, התשובה היא חד משמעית. אני לא יוכלה לבוא אלייך היה לי כ"כ כיף היום! D: חייבים לעשות את זה שוב! X3

ייאי!!!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::::::

אני יכולה לבוא לייך מחר לראות את הסרט! D::::: אממ... אבל... באיזה שעה זה? ^^" אה ו... מי עוד בא חוץ מרעות? מי שהיה היום בפגישה בפארק? O:

Dark Neko

New member
כל מי שיהיה היום יבוא אליי מחר^^~../images/Emo220.gif

ובקשר לשעה של הרט אני אברר מחר עם ברק...

ZiV GiLbOa

New member
את האמת אף פעם לא הייתי טוב בפרסום אבל..

אבל אפשר שכל אחד יוסיף בחתימה שלו שהוא משתתף בפורום הזה ויוסיף מספר פורום (דרךאגב מה המספר של הפורום הזה ואיפה רואים?) אפשר לבקש לכתוב עליו בעיתון ולדבר עליו ברדיו (שהמנהלת תתראיין). אפשר לבקש מבני כשריאל לכתוב בו שזה כבר יקדם משהו. אם יהיה לי עוד משהו אני אכתוב

skaramoosh

New member
המספר הוא 1821

ואתה פשוט צריך להסתכל למעלה על הכתובת של הפורום, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1821 והמספר נמצא שם.. ורעיון טוב
אני הולכת עכשיו להוסיף לחתימה שלי.

ZiV GiLbOa

New member
אני אוסיף את מספר הפורום

ברגע שתפוז יסכים לי לשנות חתימה. חחח הוא לא נותן לי להיכנס ל"עולם שלי"..

ענת הדפיסה פעם כרטיסי ביקור דרך תפוז

וחילקה את זה באיזה פארק אני חושבת, ולא כ"כ שמו לב לזה. אז פלאיירים אולי לא משתלם. לדעתי כדאי לבחור נציג מהפורום שיידבר עם העירייה בקשר לתמיכה- שיפרסמו אותנו בעיתון, יוסיפו קישור לפורום באתר של העיר.. אני אוסיף את המספר של הפורום לחתימה שלי :)

Dark Neko

New member
אם בא לכם,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני יכולה לדלג ברחובות ולצעוק:"בואו לפורום מעלה אדומים, שמנים!" D: לא, סתם. נמנמ... אני מסכימה עם זיו. אבל כמו ששמתם לב, הפורום מצליח די הרבה כי הוא עבר מפה לאוזן. [בתאל סיפרה לי ולנגה על הפורום ובגלל זה אנחנו כאן... ככה זה עובר ועובד הכי טוב, לא? O:]

skaramoosh

New member
האמת היא, שאני מצאתי את הפורום בעצמי P:

אבל מה זה משנה? XX אם כל ההצלחה של הפורום תלוייה בזה שהוא עובר מפה לאוזן, זה לא מספיק, כי אין בפורום הרבה אנשים, יש בעמוד הראשון שרשורים שכבר לא קופצים, אין הרבה דיונים ופעילות.. נחמד כאן, אבל זה פורום, צריך לנצל אותו.

אני אנסה לפרסם את זה בכיתה שלי...

אולי אפשר גם להכניס את זה לאתרי בצפר וכאלה, ככה שרוב התלמידים יכנסו.

למעלה