פרסום הפורום

OoPineapplEoO

New member
פרסום הפורום

שלבי הפרסום: 1.הכנת לוגו שאיתו נפרסם את הפורום 2.חילוק תפקידים 3.ביצוע תחילה נבחר את מי שיעצב לוגו יפה. אח"כ נחלק תפקידים ואז כל אחד יפרסם בפורומים שניתנו לו. זכרו, לא לפתוח הודעות חדשות, אלא לנסות לשרשר למקום בולט בו יראו חברי הפורום בו אתם מפרסמים. אוקיי, בואו נתחיל. מי מוכן להכין לוגו יפה? [ליאת, אם כבר הכנת, אז תעלי
]

Redemption Song

New member
../images/Emo45.gif

דבר ראשון, מחר יום חמישי ובכל הפורמים תהייה הודעה על פורומים חדשים - אנחנו שם
דבר שני, כשאתם מכינים את הלוגו הוא חייב להיות JPG אחרת אי אפשר לעלות אותו. דבר שלישי, כמו שליטל אמרה וזה חשוב מאוד אסור לפתוח הודעה חדשה, רק לשרשר! ועדיף קודם לשאול את מנהל הפורום אם הוא מסכים.

../images/Emo214.gifאפשר לפנות למוטי../images/Emo98.gif

הוא מכין אחלה לוגואים
חוצמיזה שהלוגואים של הקומונה מדהימים, אז שמי שעשה אותם שיכין

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo140.gifחלוקת תפקידים../images/Emo140.gif

NanuLita - "אבודים" עד "אופניים - טכני" תפוזיטלי - "אורולוגית ילדים והרטבות" עד "אמי"ל מאבטחים ושומרים" נ ו נ י י י י - "אמ-יו-אונליין" עד "אתניקס" תמרוש5 - "באסטד וסאן אוף גורק" עד "בינו לבינה" mikmikone - "ביסקסואלים" עד "בנות גילמור" Redemption Song - "בנות ללא אם" עד "בת ים, חולון והאזור" g a l4 - "ג'אז ו-NCIS" עד "גו" OoPineapplEoO - "גוד שארלוט" עד "גלעד שגב" זהו בנתיים. ליאת - קחי פיקוד מפה. פורומים שלא נראים לכם מתאימים - לא חובה לפרסם בהם.

OoPineapplEoO

New member
זה לא כלכך שווה, אבל יש המון

פורומים שלא כלכך מתאימים שנפרסם בהם, אז כמו שאמרתי - פורומים שלא נראים לכם מתאימים - לא חובה לפרסם בהם.

NanuLita

New member
יויו מיקמיק כיף לך את עושה את..

ביסקסואלים !! יאיי

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif בחיים לא פרסמתי פורום...

אני גם רוצה להכין לוגו בשביל הפרסום
מתי להתחיל לפרסם? ולא צריך להכין איזה נוסח?

OoPineapplEoO

New member
אוקיי, אז ככה..

יש את הלוגו שאני הכנתי, שהוא גם בעמוד הראשי, שאיתו גם פרסמתי.. אני רשמתי ככה כשפרסמתי: נושא: מוזמנים לפורום החדש של ורד פלדמן תוכן: פורום חדש לשחקנית ורד פלדמן. מגלמת את דריה זליג ב"האלופה" - הטלנובלה של הוט. מוזמנים להיכנס ולשוחח.

mikmikonet

New member
ועוד שאלה, איפה רשימת הפורומים המלא

ה? איך אני אדע בדיוק באילו פורומים לפרסם?

OoPineapplEoO

New member
הנה

סימנתי לך את הרשימה.. את פשוט לוחצת על האות ומפרסמת בפורומים שיש לך. [שוב - אם יש פורומים שנראים לך לא מתאימים - אל תפרסמי בהם] את באות ב'. לחצי על האות ב' ופרסמי בפורומים שכתבתי לך. ארם זה יותר מידי אז אני מוכנה לעשות איתך חצי-חצי.

mikmikonet

New member
אוקיי תודה ../images/Emo24.gif

אני לא אהיה היום רוב היום בבית... ויהיה לי מחשב רק בערב. אני כבר אדבר איתכן בערב ונראה מה נעשה, מקסימום אני אפרסם מחר או שתעזרו לי קצת
ליטל תודה על ההשקעה!

OoPineapplEoO

New member
אני סיימתי את שלי.

פרסמתי בממש מעט, כי היו מלא שלא נראו לי מתאימים. אם למישהו יש הרבה, הוא מוזמן לפנות אליי ואני אתחלק איתו

למעלה