פרסום השכר של מתחרי ה-UFC-סכנה?

t-man

New member
פרסום השכר של מתחרי ה-UFC-סכנה?../images/Emo130.gif

בשנה שעברה אתרי החדשות של ה-MMA התחילו לפרסם את השכר ובונוסים שמקבלים מתחרי ה-UFC לאחר האירועים ונראה כי דבר זה יוצר אווירה לא טובה בין הלוחמים להנהלה ה-UFC ודנה וויט בפרט. הראשון היה רנדי קוטור שעזב את האירגון שכאלוף במשקל כבד שאמר כי הנהלת ה-UFC לא מעריכה אותו מספיק ומעניקה בונוסים לאנשים שלא מביאים למכירת כרטיסים גדולה יותר בעוד שהוא אחד מגורמים להצלחת האירגון. השני היה טיטו אורטיז שנראה שבעוד שלושה חודשים לאחר הקרב האחרון שלו ב-UFC יעבור לאירגון אחר(אולי יפתח אחד בעצמו) שלדבריו יתן את הכסף למתחרים ולא להנהלה שלוקחת לטענתו נתח גדול מדי. ושלישי הוא טים סילביה שאומר כי זה לא הגיוני לתת לברוק לסנר יותר כסף מאשר לו כאשר הוא היה במשך שנים חלק מאירגון בעוד שזה הקרב הראשון שלו ב-UFC. האם לדעתכם העובדה שמתחרים יודעים מה הם שווים בעיניי ההנהלה מבחינת כסף תגרום למירמור נוסף ועזיבה של כוכבים אחרים?

favor

New member
כסף כסף כסף

את האמת, עם מה שה-UFC נותנים אני לא מתפלא שאנשים יוצאים החוצה כי יש ארגונים שיתנו לך אותו סכום אם לא יותר עבור הקרבות שלך. רק לראות שמדברים על הסכום שלסנר קיבל ביו אף סי 81 כ-200,000$ ואז חוזרים אחורה ומגלים שאירוע של דינאמיט הוא קיבל 500,000$ מראה שאפילו האיש שמרוויח יותר מידיי קיבל פי 2 וחצי בקרב הראשון שלו בארגון אחר. גם אם היה מנצח הבונוס שלו לא היה משתווה לסכום. אם ה-UFC לא יעלו מדרגה קדימה בעניין השכר הם יאבדו הרבה לוחמים, ויש כאן הרבה משחקי אגו וכבוד.

sandman2

New member
אין להם מתחרים

הUFC כרגע הם מונופול בעולם הMMA והם יכולים להרשות לעצמם "לאבד" לוחמים. לוחם שיודע מה טוב לו ייתן 4 קרבות טובים עבור שכר נמוך אבל ישמור על יציבות ויבנה לעצמו שם בUFC. ארגונים אחרים מציעים סכומי עתק ואז פושטים רגל. הם מקיימים אירוע פעם בשנה ולכן יכולים לשלם את הסכומים האלה. הUFC משלמים כל חודש סכומים מטורפים ומי שלא מוצא את עצמו גדל בייחד עם הUFC אז שלא יתלונן. אם סילביה היה לוקח את החגורה אז בקרב הבא שלו היה מקום לדרוש שכר הרבה יותר גבוהה - לסנר עבד קשה בשביל השם שלו וכבר בקרב הבא שלו הוא ירוויח פחות ויצטרך שוב לבנות את השם שלו מחדש. גם הוא יכול לעוף מהUFC אם הוא לא ימשיך לנצח...

favor

New member
לא הייתי בונה על זה

ש-"אין להם מה לחשוש" והם יכולים להרשות לעצמם "לאבד" לוחמים. ביפן עכשיו קמו להם שניי ארגונים מאוד מאיימים לתפוס את החלל של פרייד. לא חשבת באמת שכל האוהדים היפנים ינדדו לארה"ב פתאום אחרי הרכישה של זופה או שיפסיקו לצפות ב-MMA.. יש שם קהל רב שחיי ונושם MMA. אני לא רוצה לחשוב מה יהיה במידה של איחוד בין 2 מ-4 הארגונים הגדולים ביפן. בסך הכל כמו שאמרת כסף לא חסר. ל-UFC יש 2 נקודות תורפה עיקריות: דווייזית הלייטווייט ודוויזית ההביווייט, כמובן ביחס לטופ העולמי. בהחלט יש הרבה כסף מחוץ ל-UFC כך שאם תקום אופוזיציה ראויה שוב נראה התמודדות בסגנון פרייד-UFC. ודבר אחרון, זה לא תירוץ לכך שם ה-UFC עושים הרבה אירועים הם לא צריכים לשלם כראוי כי בסך הכל אם הם מכניסים הרבה כסף זה לא משנה כמה אירועים הם עושים. אנדרסון סילבה שנחשב ללוחם ה-MMA הטוב בעולם כיום (לפחות לדעת רבים, ואם אין הסכמה אז נניח), נלחם ב-2007 שלוש פעמים.. אולי כמו מתאגרף והרוויח סך הכל בשלושת הקרבות יחדיו: 300,000$, מתאגרף ברמתו עושה בקרב אחד פי 4 יותר. ה-UFC חוסכים על לוחמים וזאת עובדה, הם מזמן היו צריכים לעלות את השכר ואני מאוד מקווה שזה לא ייצור בעיה בעתיד.

JayneCobb

New member
לייטווייט? תורפה?

הוארטה? גווידה? שרק? פן? פלוריאן? והשד יודע כמה שכחתי....תורפה? זאת אחת המחלקות החזקות שלהם,אם לא הכי חזקה.... אז בסדר,אין להם 3 או 4 מתוך ה TOP 10,כמו ברוב המשקלים האחרים,אבל DAMN,איך אפשר לקרוא למחלקה כזאת נקודת תורפה????

favor

New member
וזה מה שהתכוונתי

יחסית. בלייט הביווייט הם שולטים בכל הטופ 10, במידלווייט יש להם את הגדול מכולם ואולי הקרב הגדול של השנה, בוולטרווייט שוב הם מובילים עם כל התותחים.. רק ג'ייק שילדס לא ב-UFC. ובלייטווייט? קלואנקנטי, גומי, אישידה, קוואג'ירי, מלנדז, ריביירו ויאמאמוטו. כל אלו או לפחות רובם הולכים להיות תחת ארגון אחד והם לא רואים ממטר את כל מה שה-UFC יציבו להם. ושוב, זה יחסי.

JayneCobb

New member
מסכים חלקית

גומי,אישידה ומלנדז בהחלט בטופ 5 אבל לדעתי,כל השאר פחות או יותר באותה רמה של צמרת הלייטוייט ב UFC... (פן,שרק,סטיבנסון,הוארטה ועוד)

e m z

New member
צודק

במיוחד שרק שלדעתי הוא מספר 1 ללא עוררין.אבל את זה כבר נראה(או יותר נכון, יוכח לנו) בקרב מול BJ.

dor244

New member
אם אני זוכר ואני זוכר פן שחט את גומי

וניצח אותו בחניקה אחורית וכך גם ניק דיאז בקשר למלנדז אין ספק שהוא מדהים

JayneCobb

New member
אני מת לראות את מלנדז נגד

BJ או נגד הוארטה או נגד גווידה... אלו יהיו קרבות מדהימים

Alon316

New member
לא מסכים בנוגע ללוחמים

הם לא ממש יכולים להרשות לעצמם לאבד לוחמים. העובדה שרנדי קוטור עזב, תפסה המון כותרות ואני בטוח שגם המעריצים של קוטור התחילו לפזול למקומות אחרים. הספק שקוטור יהיה נגד פידור במקום אחר ולא בUFC יגרום להתעניינות במקום ובארגון בו יתבצע הקרב. ובנוגע לכספים, זה תלוי בחוזים שלהם, כי כמו שמתן אומר, יש ארגונים שמשלמים סכומי כסף מטורפים וזה יכול לגרום לפשיטת רגל בהמשך.

למעלה