פרסום לאה
כתבה שמצאתי

לאה 13

New member
פרסום לאה../images/Emo124.gifכתבה שמצאתי../images/Emo141.gif

פרסי MTV הלטיניים - שאקירה יצאה מנצחת הזמרת הקולומביאנית גרפה כחמישה פסלונים מנצנצים בטקס, שייחודו הלטיני נטה להיות לא כל כך ברור (תשאלו את אווריל לאבין) שאקירה יצאה המנצחת הגדולה ביותר בטקס חלוקת פרסי MTV הלטיניים, שנערך בחמישי האחרון במיאמי, פלורידה. הזמרת הקולומביאנית קטפה כחמישה פסלונים, בינהם על פרסי "אמנית השנה", "קליפ השנה", ו"זמרת השנה". הטקס הנוצץ, שייחודו הלטיני לא ממש ברור, התאפיין בפתיחת שערים מוחלטת לאמנים שהם הכל חוץ מלטיניים. רק כך ניתן להסביר את העובדה שפינק הוכתרה כ"זמרת הבינלאומית של השנה", הרד הוט צ´ילי פפרז הפכו ל"להקת השנה" ואפילו ידידתנו אווריל לאבין הקנדית יצאה מהטקס עם תואר "התגלית הבינלאומית של השנה".

perrinat

New member
זה ממעריב לנוער נכון../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

כמה עצוב שהם לא מעודכנים שם........ זה כבר היה לפני חודשיים כמעט...... אני מציעה שלאה תחליף שם את הכתבים
Go Lea
Go Lea
Go Lea
Go Lea
Go Lea
Go Lea
Go Lea
Go Lea

לאה 13

New member
תודה תודה ../images/Emo141.gif

האמתי זה וואלה אבל אני מחפשת בעיתונים מעריב לנוער וראש 1 וזה שבועיים הם לא מפרסמים כלום על שאקירה אני לא יחליף אותם כי חבל עליהם אבל אני יהיה כתבת הפורום הבלעדית

לאה 13

New member
כתבה שאולי שמתם פה אבל נראה../images/Emo141.gif

לי שלא המראה שלה הוא שילוב מוזר בין טינה טרנר (בתקופת הסיקסטיז), מריה קארי, כריסטינה אגילרה וטל גורדון, והופעתה הבימתית משלבת בין כשרון ריקוד נוסח ג´ניפר לופז לאנרגיות רוקנרול א-לה אלאניס מוריסט. קוראים לה שאקירה, היא ילידת קולומביה ובת להורים לבנונים, והיא כוכבת-העל הנוכחית של הקהילה הלטינית באמריקה, ובדרך להיות הדבר הכי חם באמריקה. אלבומה החדש והראשון בשפה האנגלית, "Laundry Service", שנתמך בידי המגה-להיט "Whenever Wherever", שוהה ברשימת עשרים הגדולים מאז יציאתו בחודש נובמבר, וזאת לאחר שלל פרסים שקיבלה על שורה של אלבומים קודמים בשפה הספרדית, כולל פרס הגראמי הלטיני האחרון בקטגוריית "הופעת במה מצטיינת" על אלבום האנפלגד שלה. שאקירה אינה שם חדשה בשטח. היא היתה כוכבת במולדתה קולומביה עוד מנעוריה ונמכרת היטב בקרב הקהילה ההיספאנית באמריקה מזה מספר שנים. בראיון עיתונאי שהעניקה לאנתוני דה קרטיס, אחד העורכים הבכירים של "רולינג סטון", סיפרה כי לעיר הולדתה בארנקייה מסורת מפוארת של ריקוד. היא החלה להופיע מגיל 4 והקלטת הראשונה שלה היתה של דונה סאמר. האזנה לאלבום החדש מגלה כי המוזיקה שלה מגוונת למדי: היא נעה על הטווח שבין פופ לטיני קלאסי וצלילים שיונקים מהמוזיקה של הרי האנדים, לבין רוק לטיני אגרסיבי יותר עם השפעות של לד זפלין, כשמדי פעם מבצבצים שיירי צלילים ערביים, להם האזינה רבות בימי ילדותה. "המוזיקה שלי", הסבירה למים יודוביץ´ מ"רולינג סטון", "היא היתוך של זרמים וסגנונות רבים, ואני ממשיכה לחקור ולנסות. אני משתדלת שלא להגביל את עצמי או לשים את עצמי בקטגוריה מסוימת". "הייתי שחקנית נוראית" הפריצה הגדולה של שאקירה התחוללה בשנה שעברה, כשהעניקה ל-MTV הלטיני מופע אנפלאגד מסחרר שגילה את צדדיה היותר מחוספסים. מיד הוצע לה להקליט אלבום בשפה האנגלית, ולמרות החשש הכבד ניגשה מיד למלאכה בסיוע מיטב המפיקים ההיספאניים בשטח. אחדים מהמבקרים טענו כי בעוד שבאלבומיה הספרדיים נשמעה שאקירה מלאת רוח חיים, מרדנית ובוהמיינית, דווקא המעבר לאנגלית גרם לה להישמע "רדודה ונוסחתית". כך או כך, היא להיט. לאנתוני דה קרטיס היא מספרת כי הרעיון להקליט באנגלית העלה שאלות רבות וחששות, אבל לא היתה לה דרך לסרב להצעה. "יש לי עוד דרך ארוכה לעבור, השירים שכתבתי מציגים רק חלק מהאישיות שלי, יש בי המון צדדים שטרם נחשפו והייתי רוצה להציג אותם". שאקירה, 25, היא בת יחידה להורים לבנוניים, אם כי יש לה הרבה אחים ואחיות חורגות מנישואים קודמים של אביה. היא סיפרה כי אביה נהג לשתף את ילדיו בהגיגים אינטלקטואליים והרבה לספר להם על ספרות ולדון בפוליטיקה, וכי ילדותה היתה משופעת במוזיקה ערבית. את הקריירה החלה בגיל 14 (שנת 1991), כשהוציאה את אלבום הבכורה שלה "Magia". בגיל 17 השתתפה באופרת סבון לטינית. "הייתי שחקנית נוראית, אבל מאוד נהניתי מהמשחק כי זה היה שלב חדש בחיי. עברתי לעיר הבירה והוקפתי באמנים אמיתיים, כך שזה היה ניסיון מאוד מעניין ויכול להיות שעוד אשחק בעתיד, אם כי זה לא עומד כרגע על הפרק". שאקירה מספרת כי היא מאוד קשורה למשפחתה. את השיר הראשון שלה, "Your Sunglasses", כתבה על משקפי השמש של אביה, שחוברו לסיפור על נסיך קטן שהופיע בדמיונה. לגבי חבר - יש. מדובר באנטוניו דה לה רואה, בנו של נשיא ארגנטינה המפוטר. מתברר כי למרות הקריירה המטאורית של שאקירה, החלומות שלה בורגניים להפליא: "אני רוצה לרכוש חווה עם סוסים", היא אמרה לאנתוני דה קרטיס, "לגדל ירקות, להתחתן וללדת ילדים, אתה מבין?"

לאה 13

New member
אין תגובות?

פרשתי מהכלנית אני לא מבינה רינת איך יש לך סבלנות לשים את זה כל פעם

למעלה