פרסום מבצע בפורום

פרסום מבצע בפורום

פנו אליי בבקשה לפרסום מבצע בפורום, ורציתי לשמוע את דעתכם. עדיף לענות בארבע בבוקר, אחרי מרתון פוצ'רמה. הבקשה היתה: "רציתי לדעת אם את תאשרי לי לפרסם מבצע של דורקס (קשור לנושא הפורום)". סיפרו שם שבמבצע, אנחנו יכולים לקבל קונדומים, ואם נשלח לאתר תמונות נקבל אפילו עוד קונדומים. אם נפרסם את המבצע, כמו המבקש היקר, נקבל עוד ועוד. אין אצלי ימי הולדת בקרוב, אז אי אפשר להשתמש בהם בתור בלונים. כבר חורף, אז אי אפשר למלא אותם במים ולזרוק על חברים. מה נעשה עם כל מה שנקבל?? איך הייתם עונים לפניה לפרסום?

p019

New member
גדול

תעני להם שהיית צריכה בדיחה טובה בשעת לילה מאוחרת. אני אישית הייתי צריכה בדיחה טובה בשעת בוקר (בה יצא לי לקרוא את ההודעה שלך) - כך שזה יצא מוצלח ביותר.

רעיון טוב

אני לא יודעת מה איתכם, לי זה נראה רעיון טוב, גם כי לפורום שלנו נכנסים אנשים שהם לא א-מיניים, ואז הפרסום יהיה בשבילם, ואם נקבל חינם, נוכל לאמץ את הגישה שלי, מחלקים לכולם, נהיה רובין הוד :) נראה לי כבר כמה שנים טובות מביאים לי קונדומים וכל מה שאני עושה איתם זה מביאה לחבר/ה בצרה... לפחות ככה זה נהיה שימושי ולא עף לפח ברגע שהוא פג תוקף... שיהיה לכולם סופ"ש מקסים ליבי

את מקסימה

שאת חושבת על אנשים אחרים. ברוח הדברים שלך, אולי אפשר לשלוח את הסטוק של הקונדומים לאפריקה. יש שם בעיה איומה של איידס.

תביני

אם אנחנו לא עושים בזה שימוש, ובו זמנית לא חולים בשום מחלה איומה... למה שלא נעזור לשאר העולם?! אבל נראה לי משום מה שהכמות שאנחנו לא מבזבזים לא ממש תעזור אי שם במדינות אפריקה, אז בואי נתחיל מקטן (ישראל)...
ליבי

korpiklaani

New member
חחח להגיד למי שפנה ../images/Emo123.gif

א,ג,נ, אינני יודע איזו פטריית הזיה אכלת אך הינך נמצא/ת בפורום שאינו זקוק לגומי משום סוג שהוא -למעט כזה לשיער - דהיינו, הפירסום שלך מיותר אי לזאת ובהתאם לזאת - אם יעשה צעד נוסף לפירסום -לא נותר אלא להגיש נגדך הליכים משפטיים ולתבוע בגין מנוחת ושלוות הפורום שאינו עוסק ואינו זקוק לפרסומות מעין אלו הודה לך מאוד אם לא תפני בעתיד ופננו לא יפגשו לעולם! שלך האיש שאינו זקוק לגומי
נ.ב. אפשר לנסות לשחד אותנו בדרכי שוקולד או זכייה בלוטו... אז אולי נשקול פירסום מיותר זה בפורום שלנו.

זו הזדמנות לתת בשיניים

כי כל האינטרנט הרי עובד על המילה "סקס" ומי שפנה בכלל לא שם לב מה כתוב לפניה או אחריה. אז זו הזדמנות להסביר להם שהשילוב בין סקס לפרסום הוא מתועב, והפנייה שלהם היא עוד דוגמה לזה. אני הייתי שולחת להם מאמר על א מיניות, אולי הם יגלו שהעולם הוא פחות חד מימדי מאיך שהם תופסים אותו (כסף=סקס). ושיש אנשים שכשמנסים למכור להם מכונית, שמיכה, טוסטר, או כל דבר אחר באמצעות תמונה של בחורה לא לבושה פעורת עיניים בחיקוי לאורגזמה פורנוגרפית אז זה דווקא לא גורם להם לשיתוק מוחי ולהוצאת הארנק מהכיס. שייתאמצו לפרסם מוצרים לאנשים שסקס לא מעניין אותך, נראה מה ייצא להם. לדעתי כל הפרסומאים יהפכו למובטלים.

לא מבינה

למה את כ"כ מתרגשת מהדברים האלה, סקס היה ולעולם יהיה דבר מרכזי בעולמנו (לצערנו), לנו רק נותר להתבונן ולצחוק... או לכל היותר לתת לחברינו להחכים מהדבר... אני גם לא ממש בטוחה שאותה בחורה שמנסה למכור שמיכה, טוסטר, או כל דבר אחר מצליחה לעשות את זה לאוכלוסיה מבוגרת יותר... צריך לקחת הכל בערבון מוגבל, ולדעת שאנחנו כחלק ממיעוט באוכלוסיה נצטרך להבין זאת להמשך חיינו... וחוץ מזה, קחי הכל בהומור, ככה זה קל יותר... ליבי

../images/Emo65.gif

אפשר לעשות מהם מחזיקים לכסף קטן. כל סוג מטבע בקונדום אחר, כמו בקופה של אוטובוס.

Limbonic Art

New member
../images/Emo6.gif

עם מתנות וצ'ופרים מעין אלו- שישמרו לעצמם. תודה על הבידור

למעלה