פרסום מוצרי ניקן

gaia20

New member
פרסום מוצרי ניקן

הודעותיו של יוסי לגבי פרסום מוצריה של ניקן, נמחקו ע"פ כללי הפורום שלפיהם אין לפרסם מוצרים כאלה ואחרים בפורום זה. מי שמעוניין לקבל מידע נוסף על המוצרים, מוזמן לעשות זאת דרך תיבת המסרים האישית ולא על גבי הפורום. כמובן יוסי, קבל התנצלות מראש על המחיקה שהרי לא ידעת שאסור לפרסם אודה לך אם להבא תמנע מפרסום מוצרים בפורום או\ו מספרי טלפון. שיהיה לכולם ערב נעים.

josephbs

New member
מוצרי ניקן

שלום גאיה, היום נרשמתי לראשונה כמשתמש בפורומים של תפוז, בשום מקום לא ראיתי שאסור לפרסם מספרי טלפון ופרטים על מוצרים. חבל שההודעה שלי נמחקה, הכוונה שלי עדיין היא לעזור לאנשים, אין לי עניין עסקי, אנפורמציה והתנסויות עם מוצרים שעשויים לעזור לא ניתן לקיים באמצעות הטכניקה של פורומים, הסברים והתנסויות אפשר לבצע רק במספר פגישות ושיחות. אני גם לא יכול להפנות חולים לשיחות עם אנשים שנעזרו במוצרים כי גם בהפניה כזו יש מספרי טלפון ואולי פרסום. כמו שכתבתי, יש לי מטרה אחת והיא לעזור. אם את חושבת שמעניין וחשוב להעביר אנפורמציה כזו לחולים כדי שיכירו אפשרות נוספת להקל על חייהם, אשמח אם תנחי אותי איך לעשות זאת. נדמה לי שחשוב מאד שחולים יכירו את האפשרויות הקיימות כדי להחליט מה טוב עבורם, כולל את. אין לי כוונה לפרסם את החברה או המוצרים אלא רק את האפשרות הנוספת הקיימת. ושוב, חבל שההודעה שלי נמחקה, נכון היה אולי למחוק רק את מספר הטלפון. לילה טוב והרבה בריאות, יוסי

gaia20

New member
יוסי

אנא קרא בעיון את תקנון תפוז המצורף בלינק זה קרא במיוחד את החלק של "שפה ותוכן" ותראה שאסור לפרסם תכנים בעלי אופי מסחרי או\ו מידע פירסומי כולשהו אם לא היתה בכוונתך לפרסם את החברה, הרי שלא הית מציין את שמה, מאחר וציינת אותה- הרי שעשית לה פרסום. הדבר תקף גם לגבי מספרי טלפון, ומאחר ואין לי אפשרות לערוך הודעה של גולשים, הרי שלא יכולתי למחוק את הטלפון ולהשאיר את ההודעה. כמו כן, מאחר ואתה חדש במערכת תפוז, אתן לך הסבר קצר על איך מתנהלים העיניינים בפורומים: אומנם יש תקנון, שהוא תקף לגבי כל הפורומים בתפוז, אך לכל פורום יש גם את מע' הכללים שלו, מע' זאת נבנת ע"פ אופי הפורום בפורום זה, יש נטיה לאנשים שרוצים לעשות על החולים כסף, לפרסם מוצרי פלא כאלה ואחרים, לגבות מהחולים עשרות ואלפי שקלים תוך כדי הבטחה לריפוי\שיפור מצב המחלה. אין לחברי הפורום, וגם לא לי, אפשרות לדעת מי נכנס במטרה לעזור ומי נכנס לכדי להכניס כסף לכיסו ולכן חברי הפורום יודעים שמי שמחפש פתרונות רפואיים\אלטרנטיביים ומוצרים מסחריים, יהיה עליו לחפש בעצמו אני נותנת לך להנות מהספק ולצאת מנקודת הנחה שמטרתך היא אך ורק טובת החולים, אך עם זאת, הדרך היחידה שיוכלו ליצור איתך קשר היא בעזרת תיבת המסרים האישיים, כמו שכבר הסברתי בהודעותי הקודמת. אינני מונעת מאף אחד לקבל עזרה כזאת או אחרת כולם כאן יודעים איך לשלוח מסר אישי וכולם כאן בעלי שיקול דעת אישי כדי להחליט אם הם מעונינים בעזרתך, אני בטוחה שאם יהיה גולש שירצה לדבר איתך או\ו עם אחד האנשים בעלי הניסיון בשימוש במוצרים אלו, תקבל על כך מסר אישי ששם תוכל לפרסם טלפונים כאוות נפשך. יום טוב.

למעלה