פרסום, ניהול ואנשי מקצוע בפורום

פרסום, ניהול ואנשי מקצוע בפורום

לאחרונה עלו בפורום המוצלח ומסביר פנים הזה כמה חילוקי דיעות על רקע מקצועי/פרסומי. לבקשת מנהלת הפרוום אנו מעוניינים להבהיר כמה נקודות:
מנהלת הפורום מוכרת להנהלת הפורומים. אנו יודעים כי היא מאפרת במקצועה, אך אנו סומכים עליה כי לא תנצל במה זו לפרסום עצמי, כשם שלא עשתה כך בעבר. אתי היא מנהלת מסורה, והפורום מתנהל בצורה חלקה, מועילה ונעימה.
בעלי מקצוע מוזמנים להשתתף בדיונים בפורום ככל אחד מהגולשים. אין לשלב בהודעות או בקבצים המצורפים אליהם פרסומת לבית העסק, שכן הודעות כאלה יימחקו. אתם מוזמנים לצרף דוגמאות במידה שיש, אך לא להדביק עליהן את פרטי העסק. אנטו מאחלים חתונה מוצלחת ומהנה לכל המתחתנים בהווה ובעתיד, וגלישה נעימה

תודה רבה!! למרות שאני מקבלת משוב

נהדר כאן בפורום כמעט מכולם. נורא כיף לקבל את הפרגון הזה גם מהנהלת הקהילות. אני מקווה מאוד שלא אצטרך לעמוד בפני מצבים מביכים כאלו בעתיד. לא כבעלת מקצוע אלא כאדם, קשה מאוד לקבל החלטות שרירותיות כגון אלו שנאלצתי לעשות בשבוע האחרון. ואני מתנצלת אם פגעתי במישהו. הייתי רוצה שבזה יסתיים העניין. אני מאוד מבקשת גם לא להמשיך את השרשור הזה, סתם בשביל להמשיך ולשמור על האווירה הנקייה והחתונתית שלנו. יום נפלא לכולנו.

למעלה