פרסום: רפורמה שתכף תיכנס לתוקף לגבי תשתית חברת בזק

Srulikg

Member
החל מ-3 באפריל לא תתאפשר יותר מכירה מפוצלת של שירותי אינטרנט למנויים חדשים על גבי תשתית חברת בזק.
זה רק למנויים חדשים?
מה זה אומר בעצם? שבזק יהיו התשתית והספק שלי?
יש אצלי תשתית בזק.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
החל מ-3 באפריל לא תתאפשר יותר מכירה מפוצלת של שירותי אינטרנט למנויים חדשים על גבי תשתית חברת בזק.
זה רק למנויים חדשים?
מה זה אומר בעצם? שבזק יהיו התשתית והספק שלי?
יש אצלי תשתית בזק.
כמו החוק של השוק הסיטונאי? אם זה ככה זה טוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
התשובה בגוף השאלה: כתבת בעצמך שזה למנויים חדשים. אם בזק אינה הספק שלך תוכל לעבור אליה לחבילה אחת. אם לא, אז לא.

R 1 3

Well-known member
התשובה בגוף השאלה: כתבת בעצמך שזה למנויים חדשים. אם בזק אינה הספק שלך תוכל לעבור אליה לחבילה אחת. אם לא, אז לא.
אם לא אז כן . עברתי לבנדל של בזק למרות שהייתי על 018 שעשו לי צרות בחידוש המסלול ונתקעתי בלי אינטרנט.
טלפון אחד 019 קיבלתי מסרון עם שם וסיסמא וגם קצב הורדת נתונים השתפר פי 3 ועוד יותר בהעלאה. הכל תוך דקות.
מבחינת מחיר 3 חודשים ב 45 ש״ח ואח״כ 99 סה״כ לדעתי שווה. השרות מעולה פתרו לי גם טעות בהגדרה בראוטר.
עוד לגבי החיוב מכיוון שיש לי קו קל - החיוב על אותו כרטיס אשראי - ללא צורך בכל הפרטים והאישור.

רוב הזמן נח

Well-known member
אם לא אז כן . עברתי לבנדל של בזק למרות שהייתי על 018 שעשו לי צרות בחידוש המסלול ונתקעתי בלי אינטרנט.
טלפון אחד 019 קיבלתי מסרון עם שם וסיסמא וגם קצב הורדת נתונים השתפר פי 3 ועוד יותר בהעלאה. הכל תוך דקות.
מבחינת מחיר 3 חודשים ב 45 ש״ח ואח״כ 99 סה״כ לדעתי שווה. השרות מעולה פתרו לי גם טעות בהגדרה בראוטר.
עוד לגבי החיוב מכיוון שיש לי קו קל - החיוב על אותו כרטיס אשראי - ללא צורך בכל הפרטים והאישור.
עבדו עליך עם הבנדל המתפרק. ניסו לשכנע אותי לעבור לזה והסברתי להם למה זה לא טוב.

R 1 3

Well-known member
עבדו עליך עם הבנדל המתפרק. ניסו לשכנע אותי לעבור לזה והסברתי להם למה זה לא טוב.
שום כלום .. 018 פשוט ניתקו אותי כשניסו לשדרג את המהירות והסתבכו משך שעות (הייתי על 15M והאמת עבד טוב)
בניגוד לבזק אין להם גישה לתשתית. מנגד בבזק הם שולטים בתשתיות ישירות בלי להעביר הוראות.
שום בנדל לא מתפרק - להיפך יש רק בנדלים. היום אני על 100 שזה לא שוס גדול - הסרטים ב yes ירדו לי מהר גם קודם.

Srulikg

Member
בזק רוצים ממני 400 ש"ח עבור התקנת סיבים אופטיים. זה עושק.

למעלה