פרסומות אגרסיביות בתפוז -

טובה ב

New member
פרסומות אגרסיביות בתפוז -

שמתם לב בימים האחרונים לפרסומות, שמנסות לחטוף את תשומת לבנו ממש באלימות?! בדרך לתא המסרים צריך להתעכב על כותרת לא מעניינת, ולבזבז על זה זמן יקר. מה עושים עם זה? אפשר להפעיל איזה לחץ על מנהלי תפוז? מי שזה מפריע לו ורוצה למחות- מוזמן להצטרף למחאה קבוצתית.

עלמה7

New member
מצטרפת.

ותנחשו מה קפץ לי מול הפרצוף בדרך לכתוב את התגובה הזו...

טובה ב

New member
אז מה עושים? כי אם לא נגיב

כשזה עוד קטן, עוד מעט זה יבלע אותנו.

me31

New member
אין הרבה מה לעשות, כך תפוז חי

תפוז חי על חשבון כל הפרסומות יש דרך לעקוף את זה דרך SPAM אם משהיא/משהוא רוצה הדרכה אשמח לתת אבל אחד על אחד, זה קצת מסובך וצריך הדרכה של איש מחשבים

טובה ב

New member
אולי הם חיים על זה אבל

בלעדינו לא יהיה להם ביקוש, אף אחד לא ישלם על פרסומות בלי כניסות של משתמשים. אפשר לדרוש מהם לעשות את זה פחות אלים. כגדי שכל הצדדים יהיו מרוצים.אם לא- אנחנו יכולים ללכת לנותן שירות אחר.

קודם כל - אפשר להגיד להם

בתור קבוצה - אפשר לפחות להביע מחאה. אפילו אם אנחנו לא בטוחות שיעזור. אולי יתחשבו - בכל זאת תקופת בחירות
אבל יותר פשוט לחסום pop-ups. זה יכול אמנם להפריע לכמה פונקציות אבל מאפשר חיים שלווים . את כותבת עצומה - אני חותמת! מבטיחה להביא אחרי המונים!

עלמה7

New member
אצלי במחשב מותקן חוסם פופ אפ

וזה לא עוזר. מה שכן עוזר זה פניה ממנהל הפורום. בפורום אחר שאני גולשת בו היו פרסומות גסות (כל מיני בחורות ערומות והצעות מגונות). הגולשים התלוננו בפני מנהל הפורום, בהתחלה במסרים, אח"כ בפורום עצמו, והוא פנה להנהלת תפוז והם הורידו את זה. אחד הנימוקים היה שבפורום הזה גולשים גם בני נוער, והפרסומות האלה לא מתאימות להם. עכשיו בפורום יש רק פרסומות עדינות כאלה בצד (בלי תמונות, בטח לא של גסויות).

88hentai88

New member
לצערי...

אים מה למחות, תפוז הוא אתר מסחרי. והוא מוכר מקום ופופאפ פירסומיים...

טובה ב

New member
אין לי התנגדות שיתפרנסו בכבוד

אבל זאת נראית לי כמו פגיעה בכבוד.

אם לא תרצי פרסומות תצרכי לשלם לתפוז

בעבור השימוש באתר שלהם לכל מטרה..........לדוגמא הבלוג של נענע דורש כסף עבור השימוש בו ואז לא יהיו פרסומות........תפוז נותן כניסה חינם לכולם תמורת האפשרות לפרסם............כמו שאמרת למי שזה מפריע שפשוט באמת יחפש מקום אחר.........או שיתקין תוכנה מיוחדת שחוסמת אותם

למעלה