פרסומות בפורום

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
מחקתי היום פוסט אחד שכולו פרסומת ובנוסף הודעות פרסומת בפוסטים ישינים משנת 2003, 2011, 2012 ו 2018 שהציפו למעלה את הדיונים - כדי לא לבזבז זמנכם ממליץ לקרוא את התאריך שבו נכתב כל פוסט ולא להתייחס לפוסטים שנכתבו לפני תקופה ארוכה.

evike

Well-known member
מנהל
איך אומרים? למדתי בדרך הקשה... הגבתי לפוסט, ורק כשהעירו שהוא ישן, בדקתי את התאריך, אכן היה ענתיקה. מאז, אני בודקת תאריכים, ובזמן האחרון, נתקלתי בכמה כאלה, בפורומים שונים. כבר לא מגיבה להם.

רוב הזמן נח

Well-known member
איך אומרים? למדתי בדרך הקשה... הגבתי לפוסט, ורק כשהעירו שהוא ישן, בדקתי את התאריך, אכן היה ענתיקה. מאז, אני בודקת תאריכים, ובזמן האחרון, נתקלתי בכמה כאלה, בפורומים שונים. כבר לא מגיבה להם.
זה לא משנה. לפעמים אנשים מחפשים נושא דרך גוגל ומגיעים לפורום ויש שם שאלה שחיפשו לה תשובה. ואין שם תשובה.
אז אפילו אם אחרי 3 שנים מישהו ענה לשאלה, זה יכול להיות רלוונטי למישהו אחר שיחפש את הנושא הזה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ברזילי, תסתכל בפורום אדריכלות, אין מנהל בפועל ומלא הודעות סתם
חחח.. במקרים כאלה, כשאני "עובר" על ה"מה חדש" אני חוסם את המפרסמים על הדרך ככל שאני נתקל בהם. נכון שאיני שכיר של תפוז וזה לא אמור לעניין אותי, ונכון גם, שהעובדה שחסמתי את המפרסם אינה מסירה את הפרסום (כי איני יכול למחוק רשימות שלא בפורום שבניהולי), אבל בדרך זו, אני מניח שאני מצמצם לפחות במקצת את כמות הפרסומים "בעתיד", גם אם המפרסמים בד"כ מופיעים בכל פעם תחת כינויים חדשים.

בפורומים שהם בניהולי, כמעט ולא קורה שאני מאפשר פרסום חינמי שכזה, ובינינו... לכל הפרסומים הללו אין ממש ערך כלכלי גדול, כי כמה אנשים כבר נתקלים וקוראים את הפרסומים שכאן? [וגם מי שקורא... לא ממש מתייחס, בטח שלא בזמן אמת].

למעלה