פרסומות בקלטות וידאו - מ-ר-ת-י-ח

תפוח עץ

New member
פרסומות בקלטות וידאו - מ-ר-ת-י-ח../images/Emo46.gif

עד היום יונתן היה מסתכל בקלטות הבייבי מוצארט למיניהם והטלאטאביז. היום שמתי לו בפעם הראשונה "חיבוקי". אני מבטיחה בזאת חגיגית שכל עוד זה תלוי בי אז זו גם הפעם האחרונה שהקלטת ביקרה אצלנו בוידאו. קלטת חמודה, ילדים יפים (מידי) שירים נחמדים והמון המון פרסומות (עד כדי גיחוך). נכון, על גב הקלטת רשום שזה במימון זה וזה וזה אבל אין גבול לחוצפה. מילא אם היתי מקבלת קלטת בחינם, אבל גם לשלם כסף וגם לקבל פרסומות בכמויות - פשוט חוצפה
ואני אסביר: הילדים מטיילים להם בשכונה חדשה שבנה הקבלן הזה והזה, ובכל שוט של צילום טרחו לצלם את שם המקום/קבלן. כל פעם שרואים ילד ליד שולחן, יושב, יושב בכסא אוטו או דלת ארון נפתחת, צצים להם שקיות במבה ושוקולדים אחרים (בשוטים ארוכים וקלוז אפים שלא מבישים אף פרסומאי). קופסאות של חיתולים ואוכל לתינוקות כל כמה שניות (עד כדי גיחוך שיש שיר על ילדה שאמא שלה כל הזמן מטפלת בתינוק החדש ומניקה אותו - ובמקביל רואים את האמא מכינה בקבוק מטרנה כשברקע הקופסא הענקית של התחליף). נכון גם קלטות הבייבי מוצארט הן פרסומת אחת לצעצועי טומי או ציקו וחבריהם, אבל בקלטת חיבוקי זה פשוט מוגזם. למה הילדים כל הזמן עם במבה/שוקולד/קטשופ ביד ? למה אני צריכה גם לשלם על זה כסף. מבחינתי, הקלטת נגנזת בזה הרגע, ולפעם הבאה אני אחפש את החברות על העטיפת קלטת ואמנע מלקנות. זהו אמרתי את שלי.

מלכה ב.

New member
תתקשרי להד ארצי, ותבקשי להחזיר את

הקלטת. אני גם התפתיתי בזמנו לקנותה, ראיתי את הקלטת לפני שנתתי לברק לצפות בה והחלטתי שהוא לא יצפה בה. התקשרתי ל"הד-ארצי" (הטלפון רשום על האריזה) התלוננתי וביקשתי להחזיר את הקלטת. שלחתי אליהם את הקלטת וקיבלתי במקומה את "טיף וטף לטף", גם שם יש פרסומות אבל לא באותה רמה... לדעתי רק אם ההורים יביעו דעתם בפני החברות המפיקות המצב אולי ישתנה. ואגב גם אם הייתי מקבלת את הקלטת חינם לא הייתי נותנת לילדיי לצפות בה. לילה טוב!!!

תפוח עץ

New member
מתקשרת מחר על הבוקר

תפסת אותי רגע לפני, שבצעד מחאתי, עמדתי לצרף את הקלטת לתכולת פחי האשפה של גבעתיים.
היתי מבינה אם היו 5 דקות של פרסומות בהתחלה שהיתי יכולה להעביר קדימה לפני שהילד צופה, אבל זה ממש מוגזם. מה עוד שלא ברור לי למה שומעים את המילים ורק שניות אח"כ רואים את השפתים זזות. איזה עלבון להורים לילדים ולאינטיליגנציה. למדתי לקח. לבדוק לפני שקונים ולצפות בקלטת לפני שיונתן צופה בה.

מלכה ב.

New member
אני תמיד צופה בקלטת חדשה לפני

הילדים (טוב קרן בכלל קטנה מדי לעניין הקלטות...) ומקפידה להעביר את הקלטת לתחילתה ממש אחרי פרק הפרסומות והקדימונים. מספיק פרסומות יש בערוץ 2... לילה טוב ובהצלחה!!

רותי ע

New member
באמת נושא מקומם...

יש לנו קלטת שבהתחלה יש 11 דקות של פרסומות
וזה עוד טוב יחסית כי אפשר להריץ. אבל מה עם פרסומות באמצע? ממש חוצפה..

חיבוקי כולה היא מסע פרסום לבובה

המסרים של השירים (מעבר לפרסומות ה"סמויות") מקוממים. העולם מצטייר כאיום ונורא (צריך לאכול, ללכת לגן, להתלבש, להתקלח - פשוט זוועה), כזה שילד לא יכול לשרוד בו שניה אם לא תלויה לו הבובה על הצוואר. גם אצלי היא נגנזה מיד.

תפוח עץ

New member
צודקת במיליון אחוז

לא חשבתי על זה, אבל כשאת מעלה את העינין את ממש צודקת. פשוט רתחתי מזעם על הפרסומות שלא שמתי לב לדבר החשוב הזה.

rachell

New member
אכן מרתיח

ספרי לנו מה היו תוצאות שיחת הטלפון להד ארצי אני אישית לא קונה קלטות מקוריות ויסלחו האמנים אבל או המימון מהפרסומת ואז שיורידו מחיר 80( ש"ח לקטלת זה המון) או שיורידו פרסומות לא נראה לי לשלמם כל כך הרבה כסף על פרסומות וכן אני מריצה אצ הקלטת קדימה עד סיום הפרסומות רעיון אחר שעלה בדעתי אך לא ניסיתי הוא לפרק את הקלטת, לגזור את חלק הפרסומות ולהחזיר - ללא ביטוח

למעלה