פרסומות ועוד פרסומות

פרסומות ועוד פרסומות../images/Emo70.gif

אמנם אני לא מעדכנת יותר את הבלוג שלי בפורטל הזה שנקרא תפוז, אבל אני כן קוראת ומגיבה לבלוגרים האהובים עלי. תגידו, לא מוגזם "קצת"
אפילו בתגובות מופיעה עכשיו פרסומת
כאשר שולחים תגובה זה לא נותן לראות אם התגובה מתעדכנת, אלא אם עושים רענון. בצער רב ועם הרבה התלבטויות העברתי את הבלוג שלי מכאן, אבל הנה דוגמא וסיבה טובה למה. כל השבוע לא קיבלתי מיילים מרחבי התפוז. לא תגובות במקומות בהם אני משתתפת. לא עדכונים על בלוגים. לא כלום ואז פתאום אתמול היגיעה הצפה של מיילים מה שלא קיבלתי כל השבוע. אבל מה אני אגיד לכם? פרסומות זה הכי חשוב לא משנה כמה באגים יש במערכת וכשכבר אין מקום אז מוצאים מקום. מה שכן, אתם מאד יצירתיים. אני לא מאלה שמתלוננים ומקטרים לא כאן ולא במסרים, אבל על זה כבר לא יכולתי להתאפק (הסליחה עם דיטי שמרוב תדהמה העליתי את זה בתגובה לרשומה שלה) זה הפך להיות ממש מייאש כאן.

טל לוין

New member
אז ככה.

אף אחד מאיתנו לא שש לשים פרסומות באתר. ברור לכולנו, גולשים ועורכים כאחד שחיינו היו טובים בהרבה אם היה אתר ללא פרסומות. אמ-מה תפוז הוא אתר שמציע את שירותיו בחינם וחוץ מזה הוא לא הסתיר מעולם את כוונותיו כי הוא עסק שברצונו להרוויח. חיבור של שני הפרמטרים הללו מוביל לריבוי פרסומות. אין קשר בין בעיית העדכונים לכמות הפרסומות. וזה בסדר שמתלוננים ומקטרים. אני הכי איתכם בסיפור הזה. וצר לי על החלטתך להעביר את הבלוג צר לי על כל מי שמחליט כך. האמיני לי שאין לאף אחד כאן רצון שזה יקרה. אני גם יודעת שבתקופה האחרונה יש תחושת יאוש בגלל ריבוי הבאגים. טל

סליחה טל,

האמיני לי שהתלבטתי קשות עד להחלטה להעביר את הבלוג. התפוז היה הבית שלי במשך קרוב לשנתיים, בית אהוב יש לציין, אבל פשוט איבדתי את הסבלנות כשהוא הפסיק לשמור לי רשומות והייתי צריכה פעם אחר פעם לערוך את הרשומות מחדש. פרסומות באתר זה בסדר ואף אחד לא דיבר על הסתרת כוונות, אבל באמת שיש גבול לכל תעלול. לא יתכן שכל תגובה שאני רוצה להעלות בבלוג כלשהו אני צריכה לבדוק שוב אם היא התעדכנה או לא, כי במקום אישור על קבלת התגובה יש לי פרסומת ואני צריכה לעשות שוב רענון. גם ככה הבלוגים, אלה שיש בהם תכנים איכותיים מאד כבדים ולוקח להם זמן לעלות. ועוד שאלה, איך יתכן שיש עוד מספר רב של בלוגים בתפוז שהשם שלהם כמו השם של הבלוג שלי? אני לא סגרתי את הבלוג שלי ולא מחקתי אותו בתקווה שאולי ארצה לשוב אליו יום אחד והיום להפתעתי גיליתי שיש עוד כמה בלוגים עם אותו שם. אני חשבתי שברגע שהשם כבר קיים, התפוז לא מאפשר לפתוח עוד בלוג עם אותו השם.

דנטל

New member
ממה שראיתי זו לא פרסומת, אלא הודעה על תקלה

זה פשוט מעלה את עמוד ההודעה על תקלה של תפוז ובעמוד הזה יש פרסומות, כמובן, אז רואים אותן במקום את ההודעה על התקלה, אבל אם גוררים את העכבר למטה במשבצת הזו, אפשר לראות גם את ההודעה.

אצלי לא מודיע על שום תקלה

מעלה פרסמת ולא נותן לי לראות אם התגובה ששלחתי נקלטה, אלא רק אחרי שאני מרעננת את עמוד הבלוג שבו אני נמצאת.

למעלה