פרסומות מיניות.....

אהובה.א

New member
פרסומות מיניות.....

אני לא אוהבת כל כך פרסומות. למעשה, אני אפילו שונאת אותן. ================= השבוע התרגזתי במיוחד. אתמול קיבלתי ידיעות אחרונות. שם קיבלתי חוברת של TNT לאופנת קיץ 2003. האורגיות שהיו שם לא יביישו אפילו חוברות פורנוגרפיה. זה מתחיל מדחיפות ידיים לאיזורים אינטימיים , עד משגל , עישון סיגריה באופן שבו מעשנים גראס , שתיית אלכוהול , הורדות מכנסים ותחתונים לבן הזוג והשד יודע מה עוד. לעזאזל עם כל זה. הנוער היום נחשף בפרסומות לדברים נוראיים. אח"כ מתפלאים שילד בן 14 רוצח ילדה בת 5. וילד בן 15 אונס ילדות בנות 9. מי שקורא את הפרסומות הם בני נוער וילדים. לקבל פיטבק ועידוד אלכוהול ועישון זה דבר נוראי. השיא הגדול היה בפרסומת ב"מעריב לילדים". שלושת הזמרות של אטומיק קיטן בבגדים בארוטליים במיוחד. ילדים בני 6-10 קוראים את העיתון. בקיצור , הצנזורה לא פעלה כאן כיאות. אם בכלל... נשבר לי מפרסומות למה מחייבים אותי ואת ילדיי לצפות במשהו שאינני אוהבת? כבר מזה 4 שנים אני לא צופה בערוץ 2 בגלל הפרסומות הגרועות שלהם. ואם יש סרט טוב , ההעדפה שלי היא לצפות לאחר הקלטה לוידאו בכדי להעביר את הפרסומות מהר או לא לצפות בסרט בכלל. נכון שעם הפרסומות השידורים שמביאים לאותו ערוץ טובים יותר כי הם נרכשים ע"י מימון הפרסומות , אולם למה אני או ילדיי צריכים לצפות בערוץ פורנוגרפי?

למעלה