הפרסומת לא פוגענית והגיע הזמן להפסיק עם הפמיניזם הקיצוני. גם הגברים וגם הנשים מהווים אובייקטים בפרסומות ואין מי שמערער כך שמין או תצוגה מינית מוכר. המפרסם בסך הכל מנצל את היצרים והטמטום של הצופים. המשתתפים והמשתתפות בפרסומות עושים זאת מבחירתם החופשית ומקבלים על כך כסף רב. די לצדקנות ולמוסרניות המזויפת."בוקר עם קמפיין החדש של אורבניקה שמציגים את סטטיק ובן אל צופים באנה זק מתפשטת עם פריים סיום שאין לו מקום בעולם שלי בשנת 2020", כתבה בסטורי שלה בר אומנסקי. "לצפות בבן אל משפריץ 'שמפניה' מאזור החלציים שלו למראה של ילדה בת 19 עבר כל גבול מבחינתי" צפה בקובץ המצורף 6401
בן אל"בוקר עם קמפיין החדש של אורבניקה שמציגים את סטטיק ובן אל צופים באנה זק מתפשטת עם פריים סיום שאין לו מקום בעולם שלי בשנת 2020", כתבה בסטורי שלה בר אומנסקי. "לצפות בבן אל משפריץ 'שמפניה' מאזור החלציים שלו למראה של ילדה בת 19 עבר כל גבול מבחינתי" צפה בקובץ המצורף 6401
הכול בראש, תחשבו מה יקרה אם היו שמים תמונה של ספיידר מן, היו אומרים שתומכים בהומאים."בוקר עם קמפיין החדש של אורבניקה שמציגים את סטטיק ובן אל צופים באנה זק מתפשטת עם פריים סיום שאין לו מקום בעולם שלי בשנת 2020", כתבה בסטורי שלה בר אומנסקי. "לצפות בבן אל משפריץ 'שמפניה' מאזור החלציים שלו למראה של ילדה בת 19 עבר כל גבול מבחינתי" צפה בקובץ המצורף 6401
הכול בראש"בוקר עם קמפיין החדש של אורבניקה שמציגים את סטטיק ובן אל צופים באנה זק מתפשטת עם פריים סיום שאין לו מקום בעולם שלי בשנת 2020", כתבה בסטורי שלה בר אומנסקי. "לצפות בבן אל משפריץ 'שמפניה' מאזור החלציים שלו למראה של ילדה בת 19 עבר כל גבול מבחינתי" צפה בקובץ המצורף 6401
בחיים האמיתיים ראיתי דברים כל כך מלוכלכים, ש...עדי ביטי יחד עם סטטיק וגם בן אל, הם ילדות אולפנה."בוקר עם קמפיין החדש של אורבניקה שמציגים את סטטיק ובן אל צופים באנה זק מתפשטת עם פריים סיום שאין לו מקום בעולם שלי בשנת 2020", כתבה בסטורי שלה בר אומנסקי. "לצפות בבן אל משפריץ 'שמפניה' מאזור החלציים שלו למראה של ילדה בת 19 עבר כל גבול מבחינתי" צפה בקובץ המצורף 6401
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.