פרסומות פוגענית? או הכול בראש?

שמלת תחרה1

Well-known member
"בוקר עם קמפיין החדש של אורבניקה שמציגים את סטטיק ובן אל צופים באנה זק מתפשטת עם פריים סיום שאין לו מקום בעולם שלי בשנת 2020", כתבה בסטורי שלה בר אומנסקי. "לצפות בבן אל משפריץ 'שמפניה' מאזור החלציים שלו למראה של ילדה בת 19 עבר כל גבול מבחינתי" Screenshot_20201104-165027_Chrome.jpg

SupermanZW

Well-known member
"בוקר עם קמפיין החדש של אורבניקה שמציגים את סטטיק ובן אל צופים באנה זק מתפשטת עם פריים סיום שאין לו מקום בעולם שלי בשנת 2020", כתבה בסטורי שלה בר אומנסקי. "לצפות בבן אל משפריץ 'שמפניה' מאזור החלציים שלו למראה של ילדה בת 19 עבר כל גבול מבחינתי" צפה בקובץ המצורף 6401
הפרסומת לא פוגענית והגיע הזמן להפסיק עם הפמיניזם הקיצוני. גם הגברים וגם הנשים מהווים אובייקטים בפרסומות ואין מי שמערער כך שמין או תצוגה מינית מוכר. המפרסם בסך הכל מנצל את היצרים והטמטום של הצופים. המשתתפים והמשתתפות בפרסומות עושים זאת מבחירתם החופשית ומקבלים על כך כסף רב. די לצדקנות ולמוסרניות המזויפת.

GoldenEyes

Well-known member
"בוקר עם קמפיין החדש של אורבניקה שמציגים את סטטיק ובן אל צופים באנה זק מתפשטת עם פריים סיום שאין לו מקום בעולם שלי בשנת 2020", כתבה בסטורי שלה בר אומנסקי. "לצפות בבן אל משפריץ 'שמפניה' מאזור החלציים שלו למראה של ילדה בת 19 עבר כל גבול מבחינתי" צפה בקובץ המצורף 6401
בן אל 🤮

מקסים 45

Well-known member
הכול בראש, תחשבו מה יקרה אם היו שמים תמונה של ספיידר מן, היו אומרים שתומכים בהומאים.

טלה נעים

Active member
הכול בראש

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בחיים האמיתיים ראיתי דברים כל כך מלוכלכים, ש...עדי ביטי יחד עם סטטיק וגם בן אל, הם ילדות אולפנה.
תניחו להם לנפשם, הם בסך הכל ילדים טובים שלא מזיקים לאיש.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור שהמטרה היא אכן שזה מה שיתקבל אצל הצופה.
גם ברור מראש שיהיה מי שיתנגד לזה.

כמו פרסומות פרובוקטיביות רבות, המטרה היא מן הסתם שידברו על זה, כאשר מבחינת כללי השיווק גם פרסומת שלילית היא פרסומת.

SupermanZW

Well-known member
בכלל, פרסומת צריכה להיות פרובוקטיבית, כי אם היא לא אז היא לא מעניינת ולא מספקת את הסחורה.

SupermanZW

Well-known member
מי שהתעצבנו צבועים, עובדה שהפרסומת תפסה את תשומת לבם וכך הם יזכרו אותה וגם את המוצר המפורסם בה. הפרסומת השיגה את מטרתה וזה למעשה מה שמקנה לה לגיטימציה. בר אומנסקי הייתה "מתה" להחליף את אנה זק בפרסומת לו היו מוכנים להציע לה את הסכום שקיבלה אנה זק.

נסיך.333

Well-known member
מי העז לנצל את בן אל ואת גופו לפרסומת??:oops:
ומי יכבב לדעתכם בפרסומת על צביעות?

למעלה