פרסומים באמצעי התקשורת...

דג י ת

New member
פרסומים באמצעי התקשורת...

לא פעם יצא לי , ואני בטוחה שלכל אחד מכם יצא גם לקרוא רכילות, ראיונות וכד' על מלאני או עם מלאני. מה דעתכם על התקשורת? הכוונה שלי היא מה דעתכם בקשר לפרסומים על מל שהתפרסמו לדוגמא רכילויות או כתבות וכו'. אתם מאמינים להם? איך אתם יודעים מתי להאמין ומתי לא? מתי אתם חושבים שהם עוברים את הגבול? מתי אתם מרגישים שאתם קוראים משהו שאתם לא אמורים לדעת עליה? או שאולי אלה החיים שלה ואנחנו לא אמורים לקרוא על זה? שתפו אותי בדעותיכם...

דג י ת

New member
דעתי...

טוב אז ככה... אני באופן חד משמעי לא מאמינה לתקשורת. אם אני קוראת משהו שהוא לא נעשה בלייב או רואה כתבה בטלויזיה תמיד אני אטיל ספק. ועד שאני לא שומעת מהבנאדם או ממקור ראשוני או שאני רואה מול העיניים שלי שזה בשידור חי אני לא מאמינה כי אנ ייודעת שהתקשורת הרבה פעמים מנסה למכור לנו סיפורים והרבה פעמים הם עוברים את גבול הטעם הטוב. למשל ניקח דוגמא השמועה שמלאני לסבית. בהרבה מקומות שמעתי על זה (לא שזה משנה לי באופן אישי) אבל אף פעם לא שמעו את מלאני אומרת את זה. אני לא ממש מאמינה לזה ... מה אתם חושבים? שוב זה לא משנה לי ספציפית אם מלאני לסבית או לא , אלא מעניין אותי איך אתם תופסים את זה אם אתם מאמינים למה שמספרים או לא ומה גורם לכם להחליט למה להאמין ולמה לא?

britmel

New member
דעתי...

אני גם לא מאמינה לכל דבר שאני שומעת בתקשורת.. אבל כשאני קוראת (ומתרגמת) ראיונות עם מלאני אז אני מאמינה ועוד איך..
בטח שאני יודעת מתי להאמין ומתי לא .. ויש קטעים שהם עוברים את הגבול ( שאמרו שהיא לסבית.. בגלל העוזרת האישית שלה.. אבל היא לא.. כי היא עם טום כבר 4 וחצי שנים
אני חושבת שאלו החיים שלה ואם יש או יהיה משהו חשוב שהיא רוצה שנדע אז היא תפרסם

וחשבת לרגע ש..

חשבת לרגע שהם מעוותים דברים שהיא אומרת? כאילו את לא היית שם ונגיד היא תענה על שאלה אחת משהו אחד ויכתבו משהו אחר הם מסוגלים לזה וגם בניסוח עם דיי מעוותים דברים מנסיון אישי שלי. תרשי לי לספר לך סיפור לפני שנתיים בא עיתונאי לראיין בקיבוץ שלי. בדיוק הייתי בטיול עם הילדים הקיצר הוא ראיין אותי כמה דקות צילם את הילדים ראיין גם בקיבוץ ובעוד 2 קיבוצים באזור. בסוף הוא רשם מה זה שטויות רשם שמות של אנשים מהקיבוץ שלי עם תפקידים של אנשים מקיבוץ אחר והמציא תפקידים שלא היו ולא נבראו וגם את המשפט שאמרתי לו שהוא רשם משפט אחד מאולי רבע שעה של ראיון והוא רשם אותו מעוות לגמרי.וזה עוד בארץ. באנגליה בכלל... אני זוכרת שפעם ג'רי אמרה שהיא נתנה לעיתונאי אחד נשיקה על הלחי והוא כתב באיזה מקום שהם שכבו 3 שעות. ככה שאני לא מאמינה לדברים עד שהםן לא באים ממקור ראשוני.

brit18

New member
אוקי../images/Emo45.gif צודקת

אני יודעת שרוב העיתונים די כותבים דברים לא נוכנים אבל מה לעשות זאת העבודה שלהם... (אני לא מצדיקה אותם!!!)

דג י ת

New member
צודקת. חוותי את זה על בשרי וגם

אנשים שאני מכירה חוו את זה ולמדתי מזה לא להיות תמיימה ולא לתת להם לדעת עליי מה שהם לא צריכים

גם עם הם טוענים שהם בסך- הכל עושים

את העבודה שלהם אז תסלחו לי מראש, אבל את העבודה שלהם הם מבצעים בצורה דוחה ומגעילה...

דג י ת

New member
כן בד"כ זה ככה. הולכים לבית של

אנשים, מתקשרים אליהם באמצע הלילה, מציקים להם פפראצי בכל מקום זה נקרא השגת גבול וברגעים האלה אני חושבת שהם צריכים לעצור לרגע ולחשוב אם הם משיגים גבול או לא. לא הכל עושים בשביל כסף. והדבר שהכי מעצבן זה המנחים או הכתבים שיש להם חברים והם מראיינים אותם ועושים להם פאדיחות על המסך מילא בנאדם שלא מכיר אותך אבל למשל (אני לא נכנסת לשמות) ראיתי 2 בנות שהן חברות טובות אחת כתבת והיא ראיינה את השניה והיא שאלה אותה דברים על החיים האישיים שלה שהיא יודעת כמובן כי היא חברה שלה אבל יש דברים שלא שואלים באמצעי התקשורת וזו גם התשובה שהיא קיבלה ממנה.

זה רק מראה עד כמה אנשים מוכנים

להגיע כדי להשיג פרסום/רייטינג/כסף וזה מאוד עצוב...

ב י א ץ

New member
לדעתי.. ../images/Emo2.gif

פשוט אין מה לעשות. תקשורת זו תקשורת. עם או בלי קשר למלאני. יכול להיות שיחסית אז התקשורת נטפלה למלאני במקרים מסויימים (כמו בסיפור של ה"פרידה" מתום) חוץ מזה, אני בד"כ לא לוקח דברים שנאמרים לגבי מלאני בתקשורת בכזו רצינות. אני פשוט מחכה לראות אם כל שמועה לגופה נכונה, לפני שאני מסיק ממנה מסקנות מוטעות
ומההערכה שלי, לא רק שאני לא מרגיש שקראתי משהו שלא הייתי צריך, אלא להיפך.. מההתרשמות שלי מלאני נורא סגורה ולא מרבה לספר על עצמה וזה דבר שאולי היה קצת חסר לי.

אני לא חושבת שזה קשור לסגירות או

לפתיחות של הבן- אדם. אם היא לא רוצה לשתף את כל העולם ואשתו בחיים הפרטיים שלה, זה זכותה המלאה. זה שהיא סלב זה עוד לא נותן זכות לשום עיתונאי או לשום מעריץ להיכנס לה לתוך החיים האישיים. אני אל חושבת שזה משהו שמעיד על פתיחות או על סגירות של מישהו.

דג י ת

New member
ברור!

יש לי הרבה דוגמאות אנשים מפורסמים שלא מוכנים לדבר בתקשורת על חייהם האישיים ובצדק. תראו מה זה עושה. אני אומרת מקצוע סבבה ויפה אבל יש גבול לא כולם צריכים לדעת על החיים הפרטיים של אותו בנאדם.

זה הצד השלילי של המקצוע לדעתי.

הצד החיובי הוא היכולת להשפיע על כל- כך הרבה אנשים. הצד השלילי הוא להיות חשוף בצורה מאוד מוגזמת. ככה לפחות אני רואה את זה.

למעלה