פרסומים

פרסומים ../images/Emo140.gif

כאן המקום לכתוב פרסומים של עצמכם או של אחרים. פרסומים למאמרים שאתם או אחרים כתבו פרסום לאתר שיש לכם או לאחרים פרסום של אירוע או סדנה שאתם עורכים או אחרים פרסום של חוג או קורס בהצלחה!

לימודי הילינג אנרגטי ../images/Emo70.gif

לימודי הילינג אנרגטי, תודעת האחד ואלכימיה רגשית. כלים אנרגטיים עוצמתיים לריפוי וטיפול , וטכניקות עבודה עשירות ליצירת שינויים באדם ובחומר: - תיקון שורשים נשמתיים - יצירה אנרגטית של חוויות ותהליכים - פיתוח ראיה מטאפיזית - שליטה בתדרים גבוהים - חיבור לנתיב הנשמתי - תהליכים בין-ממדיים להשלמת תיקונים רגשיים - הילינג אנרגטי עם ע"ב שמות ועצי ספירות - טיפול בנתיבים גלויים ונסתרים - כלים לאבחון לימודי ערב ימי שלישי, 21:30 - 19:00 לימודי בוקר ימי רביעי, 11:30 - 9:00 המפגשים נערכים בנוה צדק, תל-אביב עלות למשתתף: 100 ש"ח למפגש טלפון: 0524655928 [email protected] מוזמנים באהבה

קורס תקשור ../images/Emo70.gif

קורס תיקשור בהנחייתי, קורס מדהים בן עשרה מפגשים, שהתקבל במקורו דרך סיגלית צבאן - מבנה השיעור מתפתח לאיטו תוך יצירת מודעות לבניית הצינור והרחבתו. במהלך הקורס תרכשו: * חיבור לתדר המאפשר התפתחות לצורך תקשור. * בניית הצינור לצורך תקשור. * חיבור והתאמת התדר להדרכה האישית, ביקור בממדים השונים. * חיבור לתדרים גבוהים לקבלת מסרים. * קבלת מסר אישי - מי היא ההדרכה המלווה אתכם. * הרחבת ההילה והבנת הכוחות והכלים הקיימים בה. * חיבור להילה לצורך יצירת תקשור וקליטת האדם דרך הילתו. * ספינינג - סירקול התדרים דרך צ'קרת הכתר ליצירת תקשור מהיר. * יציאה למסע אסטרלי וגילוי עצמי ממבט על. * פתיחה והרחבת העין השלישית ליצירת דיוק בקבלת מסרים ויכולת ראייה רוחית. * התנסות לתקשור בדיבור. * סיכום מסר אישי - מדוע נוצר בכם הצורך להתחבר לתקשור, * החתימה הנשמתית והבנות על הגלגול בו יצרתם חיבור להדרכה ציטוט מתוך המידע שהועבר במהלך הקורס : "ברמה זו ייווצר תהליך של מודעות שונה. תהליך אשר יקיים חיבור ושיווי תדר, שיאפשר להם לחבר עצמם להתעסקות בתקשור תוך כדי יצירת התפתחות. יצירת קיום ברמה של מודעות שונה, משמעות שונה, ראיית התהליכים בהתחברותם לחוויה המקיימת את העשייה אשר להם בכל תהליך, כאשר יוצרים הם מודעות לרמת חיבור, עשייה וקבלת אותם תדרים קיימים כרמה של יצירה" [email protected] 0524655928 מוזמנים באהבה

../images/Emo32.gifאינפיניטי- גיליון אפריל../images/Emo47.gif

אינפיניטי- ירחון מיסטיקה וירטואלי
מופץ חינם בכל 10 לחודש ישירות לתיבת המייל שלכם בגיליון מספר 17 של אינפיניטי תוכלו לקרוא ולגלות:
חדש באינפיניטי: יומן חודשי - חודש ניסן ובו:
כותבי העיתון משתפים אותנו בהגיגי החודש
חדש באינפיניטי: מדור פנג שוואי ובו:
פסח בראי הפנג- שוואי, רינת סלוצקי
מעבדות לחירות, מאי בן-פרין
חדש באינפיניטי: מסעות בגני הנפש ובו:
הדמויות שבפנים – איך זה עובד? אורה גבריאלי
הדמויות ההיסטוריות, אורה גבריאלי
במדור טארוט:
קלף החודש- קלף המגדל, שגיא מנדלבוים
מדור אסטרולוגיה חזר ובגיליון זה:
התאמת מפות, יפעת מרטון
במדור סימבולים:
משקה החיים - הקפה, מאת שגיא מנדלבוים
במדור תקשור:
רבדים וסמלים בחלומות, ורדה בן-יוסף ומנחם דייך מתקשרים את מדריכי האור
סיפורי בדים:
יפעת מרטון בסיפורה: "בעוד זמן קצר"
נעים להכיר!- אינפיניטי מארח את אמיר דרור, מנחה תהליכי צמיחה ומימוש אישי בקריירה
במדור חלומות:
מין ומיניות בחלום, רשף כשף
ספר החודש:
מנחם דייך ממליץ על "המסע הביתה" מאת לי קרול בואו לגלות את העולם המופלא של המיסטיקה
_____________________________________________________________________ מעוניינים גם אתם לקבל חינם את אינפיניטי ישירות לתיבת המייל שלכם
שלחו את כתובת המייל שלכם ל [email protected]
או שלחו בקשתכם אלי במסר אישי ואכניסכם לרשימת התפוצה
אינפיניטי- ירחון מיסטיקה וירטואלי
http://www.ipaper.co.il/cgi-bin/v.cgi?id=tarot

סיג123

New member
הזמנה להשתתף בקבוצת האושר../images/Emo189.gif

דרושים משתתפים לפתיחת קבוצת מהות ראשונה-להשתתף בתהליכים חוויתיים להעצמת המודעות העצמית שלנו על מנת לשפר את חיינו. עיקר הנושאים: אני מול עצמי, אני מול האחרים, אני והייעוד שלי, מיקום: אזור. עלות: סמלית בלבד!!!לפרטים נוספים:סיגלית 054-4835090, 052-6353838
תקשור חינם למשתתף.

למעלה